Damiana Leaves 510 mg 100 Capsule Swanson

Swanson Health Products
58,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Damiana - cel mai sigur afrodisiac, îmbunătățește libidoul, sănătatea sexuală și potența

 

Damiana (Turnera diffusa) este un afrodiziac popular care este cultivat pe scară largă în Brazilia, Bolivia, Mexic și Indiile de Vest. Frunzele verzi palide ale acestui arbust peren sunt utilizate în medicina populară pentru a prepara suplimentele care ameliorează depresia ușoară, slăbiciunea, anxietatea, febra, tusea, tulburările pielii, dispepsie, digestie și mahmureală. Mai presus de toate, stimulează metabolismul, menstruația și dorința sexuală. Planta este un diuretic uşor şi un antiseptic urinar, fiind un bun tratament complementar al infecţiilor bacteriene ale vezicii urinare. Are efect laxativ uşor şi de stimulare a digestiei.


Printre compuşii activi ai damianei se numără taninii, răşinile, guma, alcaloizii, flavonoidele, un ulei volatil şi damianina, un principiu amar. Arbutina este prezentă în cantitate mică şi este parţial responsabilă pentru acţiunea plantei. Este prezentă şi o glucozidă numită tetrafilină, care conţine o grupare cian.
Damiana proprietăţi:

  • afrodisiacă, are acţiune de stimulare a secreţiei de testosteron
  • antidepresivă
  • anxiolitică
  • diuretică
  • laxativă
  • suprimă tusea


Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă de una până la două ori pe zi cu alimente și apă.
 

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Damiana Leaf (Turnera diffusa)
510 mg
*

*Daily Value not established.


Atentie

Doar pentru adulti. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review