Deparazitare cu Nuca Neagra, Pelin Dulce - Artemisia si Oregano Salbatic Paraziti Intestinali

Swanson Health Products
[1]
107,30 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Tratament Deparazitare cu Nuca Neagra, Pelin Dulce si Oregano Salbatic Paraziti Intestinali

Tratamentul constă într-o combinație de extracte din plante care s-au dovedit de-a lungul timpului a fi cele mai eficiente pentru deparazitare și detoxifiere.

Tratamentul conține:  1x Wormwood(pelin dulce) flacon cu 90 capsule

                                      1x Black Walnut hulls(nucă neagră) flacon cu 60 capsule

                                      1x Ulei de oregano sălbatic 120 softgels

 

 

Minim 80% din populație, dacă nu toți, avem paraziți intestinali în organism. Numai că, la majoritatea, nu se manifestă, sau poate, de cele mai multe ori, nu știm nici măcar care ar fi semnele prezenței lor.
Iată o listă cu câteva dintre semnele care ar putea indica prezența lor:

 • dureri/crampe abdominale;
 • greață și/sau gust amar;
 • oboseală;
 • diaree;
 • creșteri sau scăderi nemotivate în greutate;
 • pofta de dulce;
 • pofta de mâncare nesănătoasă;
 • mâncărimi și iritații;
 • eczeme și alte erupții pe piele;
 • sensibilitate la alergii;
 • oboseală după masă;
 • dificultăți la somn;
 • anemie;
 • amețeală;
 • modificări bruște ale dispoziției.

 

Wormwood -  Pelin amar și Pelin dulce 

Virtuțile pelinului erau cunoscute de greci încă din antichitate. De secole această plantă a fost folosită ca tonic cu proprietăţi antiseptice, antispastice, carminative, antipiretice şi vermifuge.

Pelinul este un arbust peren cu frunze verzi-argintii ce au un gust amar, fiind recunoscut chiar ca fiind cea mai amară plantă de pe Pământ. Este cunoscut sub denumirea ştiinţifică de Artemisia absinthus şi creşte în special în Europa, nordul Africii şi vestul Asiei.

Printre beneficiile consumului de pelin se numără proprietăţile sale carminative, de aceea acesta poate fi folosit pentru tratamentul unor probleme gastrice, cum ar fi balonarea, flatulenţa, indigestia, lipsa poftei de mâncare, forme uşoare de gastrită şi dureri gastrice. Pelinul este una din plantele cele mai eficiente în tratarea şi prevenirea multor probleme de ordin hepatic, inclusiv icterul şi hepatita.

De curând s-a descoperit că pelinul este deosebit de eficient în lupta împotriva celulelor canceroase.

Pelinul este eficient în detoxifierea organismului şi stimularea sistemului imunitar. În plus, ceaiul de pelin este un excelent remediu împotriva viermilor intestinali şi a altor paraziţi deoarece pelinul conține substanțe fatale pentru aceștia. O combinație de extracte naturale care conțin și pelin, administrate zilnic timp de 2 săptămâni, sunt suficiente pentru a scăpa definitiv de paraziți sau viermi intestinali.

Extractele cu pelin sunt recomandate în afecțiuni precum: eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), cancer, artrită, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, Candida, tuse, migrene.

Pelinul este o plantă perenă întâlnită în toate zonele, atât în zona de deal, cât şi de şes. Conţine uleiuri eterice, tojona, substanţe amare, absintină, proazulenă, substanţe minerale. Înfloreşte galben în perioada iulie-septembrie. Consumat abuziv este toxic, provocând stări de agitaţie, halucinaţii, pierderea cunoştinţei, tremurături. Se foloseşte în industrie la prepararea de vin şi vermut. Se administrează în cazul lipsei poftei de mâncare, sau pentru eliminarea viermilor si parazitilor intestinali şi în hipertensiune.

O cercetătoare din Brazilia a făcut o descoperire epocală, tratând cancerul cu pelinul dulce, coajă de nucă neagră şi cuişoare.

Ea a descoperit că parazitul numit Trematod (Fasciolopsis buski), împreună cu alcoolul izopropilic, dă naştere cancerului.

Parazitul poate proveni de la alimente, în special carnea de porc neîndeajuns preparată, laptele nefiert, sau de la animalele de companie pe care trebuie să le deparazităm anual.

Tratamentul constă în administrarea de pelin amar, pelin dulce, cuişoare și nucă neagră americană. Toate acestea trebuie asociate, deoarece pelinul dulce și cel amar omoară numai adultul şi larvele, iar cuişoarele acţionează asupra ouălelor. Rezultatul acestui tratament apare în cel mult două săptămâni. Chiar şi în stadiul patru de cancer s-au obţinut rezultate, persoanele în cauză fiind salvate. 

Artemisinina si Ivermectina au fost descoperite de cercetatoarea chineză Tu Youyou si a primit Premium Nobel pentru aceste doua substante in anul 2015, la 40 ani dupa descoperire.

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Utilizare: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Ingrediente/1 capsulă: pelin dulce (Artemisia Annua)( parti aeriene)  425 mg, capsulă: gelatină, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: 1 capsulă de 3 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

 

Black Walnut Hull (coajă de nucă neagră), Juglans nigra

Nucul negru este foarte apreciat în patria sa, America de Nord, datorită acţiunii benefice şi eficiente a substanţelor naturale care intră în compoziţia sa. Planta conţine polifenoli, juglon, vitamina C, caroten, vitaminele B1, B6, P, E, ulei eteric, acizi organici, substanţe tanante etc. Este important de menţionat faptul că gradul de saturaţie al juglonului şi al polifenolului în frunzele de nuc negru este de 2-4 ori mai mare decât în nucul grecesc. Nucul negru se utilizează în caz de invazii helmintice, afecţiuni ale tractului gastrointestinal, eczeme cronice, diateze. Se utilizează în programe complexe de slăbire, de curăţare a organismului, de revigorare a acestuia, precum şi ca remediu ajutător în diverse afecţiuni cronice.

Extractul din coajă de nucă neagră exercită o acţiune antihelmintică, antibacteriană, antiinflamatoare. Este recomandat în special persoanelor de vârsta a treia, cu tendinţă spre constipaţii.

Nuca neagră poate fi folosită și pentru tratarea candidei ștratarea vaginozei bacteriane. Acest lucru se datorează faptului că nucile negre sunt alcaline, iar ciupercile și alți paraziți nu sunt capabili să trăiască într-un mediu alcalin. Este un foarte bun antifungic și antiparazitar.

Nuca neagră este deosebit de cunoscută pentru proprietățile sale medicinale. Nuca neagră este un ingredient esențial al medicamentelor convenționale. Datorită valorii sale medicinale enorme, multe spitale din Rusia au folosit aceasta nucă timp de secole. Americanii indigeni au recunoscut, de asemenea, importanța nucilor negre și le-au folosit zeci de ani mai ales în tratarea bolilor infecțioase.

Acţiunea componentelor active

Juglonul este cea mai importantă substanţă activă a nucului negru. Normalizează activitatea intestinului, acţionând ca un laxativ uşor în cazul constipaţiilor. Este eficient împotriva bacteriilor, fungilor şi helminţilor. Încă din antichitate Hipocrate îl folosea pentru eliminarea viermilor intestinali. În medicina populară a Americii de Sud şi de Nord se utilizează şi în prezent ca remediu împotriva ascaridelor şi teniei.

Flavonoidele asigură proprietăţi antioxidante şi spasmolitice, relaxând totodată musculatura netedă.

Acidul linolenic participă activ la scindarea celulelor grase şi reducerea colesterolului de densitate joasă, care este una din cauzele apariţiei aterosclerozei şi degenerescenţei grase a ficatului. Acidul linolenic este foarte important pentru organismul uman întrucât intră în compoziţia membranelor celulare, fibrelor nervoase şi retinei. Nu se sintetizează în organismul uman şi de aceea aportul său poate proveni doar dintr-o nutriţie corectă sau din suplimentele alimentare.

Taninurile (substanţele tanate) posedă efect antiinflamator și exercită influenţă asupra mucoaselor, reducând iritaţia şi îmbunătăţind densitatea ţesuturilor. Taninurile formează un film impermeabil care izolează mucoasa împotriva deteriorării sale ulterioare accelerând astfel vindecarea acesteia.

Mod de utilizare: 1 capsulă de doua ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă, în cazul persoanelor care au probleme cu stomacul este recomandat să se administreze după masă cu 2 ore. 

Ingrediente/ capsulă: 500 mg coajă de nucă neagră.

Alte ingrediente: gelatină, poate să conțină urme de: celuloză microcristalină din fibră de plante, steralat de magneziu, siliciu. 

Producător: Swanson Health Products, SUA 

 

Uleiul de oregano salbatic

Cu siguranță ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteraneene. Sub formă de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate.

Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns înrudită cu menta. Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde îi pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale.

Substanța denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. În Mexic, cercetătorii au făcut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat că oregano este mai eficient împotriva giardiei decat Tinidazol.

O cercetare arată că administrarea orală a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziți intestinali. Din acest cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

 Proprietăţile terapeutice ale uleiului de oregano:

 • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, AntisepticeAntifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infecțiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util ăn: infecții urinare și prostatită.
 • Vasodilatatoare şi încălzitoare--> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitară, alergie la frig
 • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice și obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronșic, traheobronșita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoză, tuberculoză, alergi de primăvara, fibroza chistică.
 • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
 • Imunomodulatoare
 • Antidiabetice
 • Hipotensive
 • Anticancerigene- poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de încetinire a dezvoltării celulelor canceroase. Nota: în acest caz, consultarea unui specialist este obligatorie.                                                                                                                                    

Prezentare: flacon cu120 softgels

Ingrediente/capsula: ulei concentrate de  Oregano/Sovarv (Origanum Vulgare) , in baza de ulei extravirgin de masline (furnizand 150 mg ulei de Oregano)- 167.27 mg; capsula: gelatin, glicerina, apa purificata.

Mod de utilizare: cate 1 capsula intre 1-4 ori  pe zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Contraindicatii: Contraindicat persoanelor alergice la plante din Fam. Lamiaceae si bolnavilor de anemie feripriva (carora uleiul de Oregano le poate reduce absorbtia de fier in organism).

 

Mod De Administrare Tratament Deparazitare:

Wormwood (pelin dulce)--1 capsula de 3 ori pe zi

Black Walnut (coaja de nuc negru)-- 1 capsula de 2 ori pe zi

Oregano salbatic -- 2 capsule de 2 ori pe zi

 

"The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"


Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Andeea M
19 apr.
Acesta este cel mai simplu si eficient de deparazitare dintre toate pe care le-am incercat.
Felicitari si sucees in tratamente!
A
Ana
16 iul.
Câte zile ați făcut tratament cu schema data ?