Digestitol with enzymes & bioperine ~ Enzime Digestive cu Bioperina 60 capsule Swanson Intoleranta Alimentara

Swanson Health Products
49,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Formula exclusivă Digestive Enzymes contribuie la îmbunătățirea digestiei și absorbției în organism a nutrienților.

Un redutabil susținător al aparatului digestiv, eficient in intoleranta alimentara.

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Producător: Swanson Health products, USA

 

Descriere:

După consumul de hrană, sistemul digestiv nu absoarbe mâncarea dingerată, ci nutrienții din aceasta. Astfel, alimentele au nevoie să fie descompuse în nutrienți separați aminoacizi (din proteine), acizi grași și colesterol (din grăsimi), zaharuri simple (din carbohidrați), vitamine, minerale și alți compuși proveniți din surse vegetale și animale.

Astfel, enzimele digestive, produse în principal la nivelul pancreasului și al intestinului subțire, au rolul de a descompune nutrienții diverși din hrană, astfel încât să poată fi absorbiți corespunzător în organism.

Fiecare tip de enzimă digestivă are o funcție specifică de îndeplinit, fiind elementele de bază care activează toate funcțiile organismului facilitează reacțiile care construiesc compușii rezultați din materiile brute, transportă elementele vitale în organism, descompun substanțe și elimină produșii chimici nocivi din corp.

Cauzele carenţei de enzime digestive sau ale activității scăzute a acestora pot fi următoarele: cantitatea redusă de suc gastric, stresul, afecţiuni gastrice, afecţiuni ale pancreasului sau ale colecistului, alimentaţie necorespunzătoare, vârsta înaintată etc.

Câteva semne ale carenţei enzimatice sunt: balonarea, senzaţia de “piatra în stomac”, scaun unsuros, scaun plutitor, senzaţia de plin după doar câteva înghiţituri etc.

Efectele carenţei pot fi următoarele: glicemie scazută, afecţiuni renale, infecţii bacteriene sau virale, gingivită, constipare, diaree, insomnie, artrită, afecţiuni cardiovasculare, colesterol mărit, alergii, depresii, oboseală cronică, balonare, astm, bronşită etc.

După cum observaţi, activitatea enzimelor digestive este foarte importantă şi lipsa sau excesul duc la dezechilibrarea organismului.

Digestitol contribuie la îmbunătățirea digestiei și absorbției în organism a nutrienților.

Lactaza

Enzima secretată de mucoasa intestinală, lactaza digeră zaharurile din lapte, reducându-le la forme mai simple care pot fi absorbite de la nivelul tubului digestiv în sânge.

Bromelaina

Este o enzima proteolitică ce se găsește în ananas și în codita de ananas cu rol în digestia proteinelor. Bromelaina are rol anti-inflamator puternic  fiind benefică în boli artritice: artrita, osteoartrita; pentru un efect mai puternic se va administra în paralel cu tripsina și rutina.

Celulaza

Este o enzima nesintetizata în mod normal de sistemul nostru digestiv, dar necesară pentru digestia fibrelor vegetale. Scindeaza în mod activ celuloza (fibrele), formând glucoza.

Pancreatina

Pancreatina este o combinație de enzime digestive (produsa prin amestecul a mai multor enzime digestive fabricate de celulele pancreasului exocrin). *Pancreatina este utilizată frecvent pentru completarea nivelurilor insuficiente ale enzimelor digestive din organism. Exista multe alte utilizări, diferite, ale pancreatinei, printre care se numără tratarea persoanelor cu fibroză chistică, tratarea afecțiunilor autoimune, boala celiacă, alergii la anumite alimente, pierderea în greutate și cancer.

Este o substanță extrasă din pancreasul animalelor și folosită în tratamentul tulburărilor intestinale. Are acțiune coleretică și colecistochinetica, îmbunătățind absorbția lipidelor, digestia și tranzitul intestinal.

Pancreatina este formată din mai multe componente diferite, reprezentate de amilaza, tripsina și lipaza. Toate trei sunt enzime pancreatice.

Enzimele din pancreatina au funcții diferite. Amilaza este responsabilă pentru hidrolizarea amidonului pe care il transformă în maltoza și dextrine. Tripsina acționează în sensul hidrolizei proteinelor în oligopeptide, iar lipaza transformă trigliceridele în glicerol și acizi grași. 

Pancreatina este benefică datorită scopului sau de suplimentare a enzimelor. Pancreatina substituie enzimele pancreatice care lipsesc din organism dar care sunt necesare pentru realizarea diferitelor procese esențiale ale organismului. Acestea sunt, de asemenea, extrem de utile în eradicarea cancerului și, de asemenea, pentru realizarea digestiei alimentelor.

Bioperina are un efect extraordinar pentru digestie în sensul ca nu numai că stimulează digestia, dar o și optimizează, în sensul potentării digestiei și asimilării substanțelor nutritive din alimentație concomitent cu stoparea asimilării grăsimilor și carbohidraților Bioabsorbtia normală a unui fitonutrient este limitată de capacitatea sistemului digestiv de a absosorbi fitonutrientul pe timpul parcurgerii tractului digestive și apoi depinde de capacitatea organismului de a prelua și descompune fitonutrientul în componentele active, folositoare și a le transporta apoi în sânge. *Ultimele cercetari si studii clinice au ajuns la concluzia că Bioperina administrată în cantități de 5-10 mg per doza, administrata concomitent cu suplimentele nutritive, mărește bio-absorbția acestora.

Indicații terapeutice:

*Digestitol este indicat ca medicație adjumvanta în diferite afecțiuni cu componenta iflamatorie: tromboflebita și sindrom posttrombotic, inflamații ale tractului urogenital, boli reumatice; stări inflamatorii de natura traumatică sau consecutive intervențiilor chirurgicale stomatologice și altor intervenții minore, inflamații provocate de iradiere.

*Terapia de substituție în stările de deficiență enzimatică pancreatică. enzimele au acțiune hidrolitică asupra grăsimilor, glucidelor și poteinelor.

In insuficiențe ale secreției gastrice și pancreatice, tulburări biliare, colite și enterocolite, dispepsii, anorexie sau exces alimentar, malabsorbtie, indigestii, disconfort abdominal, greață, meteorism, constipații: înaintea explorărilor funcționale, pre- și post-operator în intervenții pe abdomen (pentru eliminarea gazelor). 

 

Adjuvant in diferite afectuni impreuna  cu: 

-- cancer pancreatic se asociază cu :Turmeric. 

-- Balonari, constipatie, stari de greata se asociaza cu: 16 Strain, Epic Pro. 

 

Digestitol- Supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Ingrediente/1 capsula: agent de încărcare:  faină de orez, Pancreatină USP 4X (conține lactoza din lapte)(echivalent la 580 mg pancreatina) [ Protează (14.500 USP units), Amilaza (14.500 USP units), Lipaza (1.160 USP units)]- 145 mg, capsula: gelatină, agent de încărcare: maltodextrina , agent antiaglomerant: stearat de magneziu,  amestec patentat de enzime 28 mg ((Lactaza (fungal)(900 FCC Units), Bromelaina (din Ananas/Ananas comosus)(36GDU), Celulază (din Aspergillius niger) (299 FCC Units)), BioperineR Nature’s ThermonutrientR (Piper nigrum , fruct)(standardizat la minim 95% piperina) 5 mg,  CereCalaseR  5 mg.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi înainte de masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție!  A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review