NOU

DIM COMPLEX 60 Capsule cu D-glucarat de Calciu, Broccoli Organic si Bioperina - CORE SERIES 5% NUTRITION

Swanson Health Products
128,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă DIM COMPLEX 60 Capsule cu D-glucarat de Calciu, Broccoli Organic si Bioperina - CORE SERIES 5% NUTRITION

Optimizează metabolizarea estrogenullui, curăță corpul de toxine și promovează arderea grăsimilor. 

Un redutabil susținător al aparatului genital feminin și masculin.

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Producător: 5% NUTRITION CORE SERIES, USA


5% Nutrition Core DIM oferă o doză de 325 mg de DIM per porție. Asta nu e tot! Contine si d-glucarat de calciu, pudră de broccoli și piper negru Bioperine. Despre asta este un mare inhibitor de esttrrogen

5% Nutrition Core Series DIM este o formulă cuprinzătoare care conține 325 mg de 3,3’-Diindolilmetan (DIM). Cu toate acestea, am îmbunătățit această formulă pentru a include ingrediente care vor ajuta DIM să fie mai eficient sau mai bine absorbit odată luat!

Ce este DIM?
Înainte de a explora beneficiile DIM, să înțelegem că DIM provine din Indol-3-Carbinol. Acesta este o substanță fitochimică în legumele crucifere, cum ar fi broccoli, kale, varză de Bruxelles și varză, care sunt descompuse de organism în diferite molecule; una dintre aceste molecule este 3,3’-Diindolilmetan (DIM).

Care sunt beneficiile DIM?

În primul rând, are un efect pozitiv asupra reglării esttrogenului, ajutând la blocarea conversiei excesului de testtosteron în esttrogen. Sprijinind echilibrul hormonal, DIM poate reduce efectele secundare negative ale unui prea mult esttrogen în organism.
Când nivelurile de esttrogen sunt dezechilibrate, organismul poate stoca grăsime suplimentară și poate submina obiectivele în jurul unui fizic tonifiat și cu conținut scăzut de grăsimi. Cu o dietă și un antrenament adecvat, DIM poate ajuta la eliminarea acelui surplus de grăsime și la prevenirea formării de noi celule adipoase.

Un amplificator natural al energiei, DIM poate susține, de asemenea, metabolismul esttrogenului din organism, ajutându-vă să luptați împotriva oboselii, să reduceți simptomele stresului și să vă oferiți concentrarea de care aveți nevoie pentru a trece peste zi.

DIM pentru bărbați
Dacă sunteți la un program agresiv de suplimente sau încheiați, fără îndoială că sunteți îngrijorat de echilibrul hormonal. Reducerea nivelului de testtosteron la normal este o prioritate. O altă prioritate este controlul esttrogenului. Acest lucru se datorează faptului că excesul de esttrogen la bărbați poate duce la mai multe probleme neplăcute, cum ar fi acumularea de grăsime în jurul stomacului și „sânii de bărbat”. De asemenea, tinde să vă lase cu o lipsă de energie și o creștere mai lentă a mușchilor.

Organismul transformă în mod natural excesul de testtosteron în esttrogen printr-un proces numit aromatizare. În mod normal, acesta este un lucru bun, deoarece vă ajută să vă mențineți hormonii în echilibru. Cu toate acestea, atunci când aveți niveluri de testtosteron mai mari decât cele normale, crește și nivelul de esttrogen.

Ce se întâmplă când îți închei ciclul? Nivelurile tale naturale de testtosteron sunt scăzute și durează să revină la normal. Cu toate acestea, esttrogenul reacționează la nivelurile mai ridicate de test pe care le-ați avut în timpul ciclului. Asta înseamnă că esttrogenul este mult prea mare.

DIM pentru femei
DIM ajută corpul unei femei să creeze echilibrul potrivit dintre „esttrogeni buni” și „esttrogeni răi”. Pe scurt, esttrogenii sunt un grup de hormoni care apar în mod natural atât la bărbați, cât și la femei. Atât bărbații, cât și femeile au nevoie de un anumit nivel pentru o sănătate normală. Pe măsură ce esttrogenul se descompune în organism, metaboliții săi fie pot ajuta, fie pot dăuna sănătății femeii. De aceea sunt numiți metaboliți de esttrogen „răi” și „buni”. Metaboliții „buni” de esttrogen au activitate antioxidantă ridicată. Metaboliții „răi” de esttrogen duc la modificări nedorite ale compoziției corpului. Asta înseamnă că dorim să creștem proporția metaboliților buni față de metaboliții răi. DIM acceptă acest proces.(1)

Beneficiile esttrogenului „bun”.
Trebuie remarcat faptul că, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, s-a demonstrat că DIM ajută la îmbunătățirea metabolismului general. Asta pentru că este un regulator natural al metabolismului energetic. Cu alte cuvinte, ajută la transformarea grăsimilor stocate în energie. Esttrogenii „buni” ajută, de asemenea, la reducerea inflamației. Acest lucru poate ajuta la ameliorarea durerilor de după antrenament. Acestea sunt efectele pozitive ale nivelurilor normale de esttrogen


DESCRIEREA INGREDIENTELOR PRODUSULUI


DIM - 325 mg
După cum sa menționat, DIM este derivat din Indol-3-Carbinol. Acesta este un fitochimic găsit în legumele crucifere, cum ar fi broccoli, printre altele. DIM are efecte benefice asupra metabolismului esttrogenului și ajută la inhibarea conversiei testtosteronului în esttrogen. De asemenea, ajută la reducerea efectelor esttrogenului asupra organismului. Aceasta, la rândul său, susține echilibrul hormonal și ajută la prevenirea pierderii musculare. Aceste beneficii vă vor sprijini obiectivele fizice.(3)

D-glucarat de Calciu - 250 mg
Aceasta este o sare de calciu formată din calciu și acid glucaric. Acesta este un compus chimic găsit în mod natural în organism. Se găsește și în alimente precum broccoli, portocale, mere și grapefruit. Funcționează cu DIM pentru a-și amplifica efectele de reglare a esttrogenului. Face acest lucru ajutând la scăderea nivelului de esttrogen din organism.(4)

Pulbere de broccoli organic - 50 mg
Acest ingredient este bogat în nutrienți, cum ar fi vitaminele C și K. Atât DIM, cât și acidul glucaric provin din legume precum broccoli. Cercetările sugerează că acest compus funcționează sinergic cu DIM. Acest ingredient promovează funcția normală a esttrogenului.

Extract de piper negru Bioperine® - 5 mg
Aceasta este o formă patentată de piper negru care îmbunătățește absorbția nutrienților. La urma urmei, dacă corpul tău nu poate absorbi suplimentele pe care le-ai cheltuit bani buni pentru a le cumpăra, ce rost are!? Asigurați-vă că vă maximizați valoarea și cumpărați numai un produs DIM cu proprietăți de absorbție îmbunătățite.


Administrare: 1-2 capsule dupa micul dejun

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review