Epic Pro 25 tulpini Probiotice si Prebiotice ProCombo 30 de Miliarde pentru Imunitatea Tractului Digestiv Helicobacter EpicPro FOS

Swanson Health Products
[2]
68,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Epic Pro 25 Strain Probiotic - 30 Miliarde de bacterii vii susține Repopularea Florei Intestinale.

Un redutabil complex de 25 Probiotice + FOS pentru Adulți și Copii.

Prezentare: flacon cu 30 capsule 

Producător: Swanson Health Products, USA.

 

*Produsul Epic Pro 25 Strain Probiotic a fost testat pentru a asigura existența tuturor celor 30 de miliarde bacterii probiotice, din toate cele 25 de tulpini, în fiecare doză, ca fiind active și vii.

*Simbiotic de ultimă generație cu rol principal în echilibrarea florei organismului, optimizarea digestiei și creșterii imunității atât la copii cât și la adulți.

Probiotice cu Prebiotice FOS pentru Imunitate și Aparatul Digestiv. Adjuvant în tratarea Helicobacter Pylori.

Spre deosebire de alte produse pe bază de probiotice disponibile pe piața din România, *Epic Pro 25 Strain Probiotic conține 30 de miliarde de bacterii probiotice vii într-o capsulă, grupate în cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de acțiune de pe piața românească: 25 de tulpini patentate.

Complexul patentat de probiotice Kyo-Dophilus® creat de firma Americană Wakunaga of America Co, este o combinație de trei culturi speciale de bacterii rezistente la căldură, la acizii stomacali.

Complexul Kyo-Dophilus® oferă un plus de calitate și performanță produsului Epic Pro 25 Strain Probiotic garantând îmbunătățirea digestiei, refacerea florei intestinale și creșterea imunității pacienților care-l administrează între 2 și 3 luni pe an, în perioadele de convalescență sau în timpul tratamentelor cu antibiotice.

*De asemenea, Epic Pro 25 Strain Probiotic are un adaos de 100 mg FOS (Fructo-oligozaharide = prebiotice), acționând astfel până la nivelul intestinului gros. De cele mai multe ori FOS pote duce la intarirea continutului capsulei, neafectand calitatea produsului.

 

Avantaje:

- 30 de miliarde de bacterii probiotice vii pentru o repopulare optimă a florei microbiene

- 25 tulpini patentate:

  • 15 Lactobacillus,
  • 7 Bifidobacterium,
  • 1 Complexul brevetat Kyo-Dophilus®,
  • 1 Saccharomyces boulardii,
  • 1 Streptococcus thermophilus St-21 pentru acțiune eficientă pe cât mai multe tipuri de agenți patogeni

- adaos de prebiotice  (Fructooligozaharide) pentru potentarea efectelor probioticelor și pentru o acțiune eficientă până la nivelul colonului. 

FOS sunt compuse din D-fructoză și D-glucoza, continând 3-5 unități de monozaharide. Aceste oligozaharide potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum în intestinul gros, reglează echilibrul acido-bazic, accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile.

Probioticele vii din Epic Pro 25 Strain Probiotic, printre care cunoscutele tulpini probiotice precum Lactobacillus Rhamnosus și Lactobacillus Helveticus si Lactobacillus Helveticus Rosell-52, contribuie la menținerea unei digestii optime și funcționarea sistemului imunitar.

Când cultura de probiotice Epic Pro 25 Strain Probiotic este completă, mediul integral-alimentar bogat simbiotic și probioticii vii, sunt liofilizați împreună într-un proces ce pastrează puterea lor până la consumare. O dată consumat, mediul integral-alimentare de cultură al probioticelor le activează sporindu-le efectul. Ambele fac parte din ansamblul sinergic de care beneficiază întregul tract digestiv și sistemul imunitar.

Probioticele sunt bacterii vii benefice care apar în mod natural în tractul intestinal uman. Alimente cu tulpini benefice de probiotice, cum ar fi iaurtul și kefirul, au fost utilizate de-a lungul timpului pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și vitalitate a oamenilor. Astăzi, există multe studii de consolidare privind capacitatea lor de echilibrare și stimulare a sănătății digestive și creșterii . Probioticele, joacă de asemenea un rol important în modularea sistemului imunitar, 70% din acesta fiind situat în intestin.

Pentru a face un supliment probiotic, tuplini selectate de bacterii benefice, trebuiesc în primul rând cultivate într-un mediu integral-alimentar cum ar fi laptele sau soia. Din moment ce fiecare tulpina probiotică are o afinitate pentru o parte anume a tractului digestiv, precum și un mecanism unic de acțiune, este de preferat administrarea unui produs care furnizează organismului mai multe tulpini, decât a unui produs cu o singură tulpină. Pe măsură ce probioticele se reproduc, ele transformă mediul alimentar, rupând substanțele nutritive și făcându-le mai biodisponibile în timp ce secretă compuși beneficii în mediul numit „simbiotic”. *Cercetările sugerează ca simbioticele sunt în mare parte responsabile pentru beneficiile probioticelor.

 

Efecte adjuvante:

Acțiuni FOS (Fructooligozaharide)(prebiotice):

- potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum 

- reglează echilibrul acid-alcalin 

- reduc acumulările de toxine, ajută la eliminarea endotoxinelor care declanșează bolile autoimune 

- accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile. 

 

 Despre probiotice și prebiotice: 

 "Probiotice" provin din limbă greacă și înseamnă "pentru viață". Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sănătății. Probioticele acționează în cavitatea bucală, tubul digestiv, căile respiratorii și în sistemul uro-genital.

FOS (prebiotice) sunt fibre solubile care susțin acțiunea probioticelor. *Efectul principal al probioticelor are loc la nivelul intestinului subțire iar al prebioticelor la nivelul intestinului gros, unde stimulează multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium. *Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezultă un produs simbiotic. 

*Prin acțiunea sinergică a acestor 25 tulpini cu spectre diferite de acțiune se asigură eficiența maximă a produselor. 

 

Proprietaţi: 

- reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice între 20 si 90 minute după administrare 

- rezistența la peristaltismul intestinal și capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide 

- rezistența la acțiunea antibioticelor 

- acțiune antagonista asupra agentilor patogeni: inhiba competitiv aceiași nutrienți și aceiași receptori de pe mucoasa intestinală, scad ph-ul prin descompunerea glucidelor în acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic, etc.), produc peroxid de hidrogen (H2O2) care previne aderarea bacteriilor patogene la peretele intestinal și substanțe naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin, etc.) eficiente fătă de bacteriile patogene și condiționat patogene.

 

Recomandat ca adjuvant în:

- contribuie la sănătatea florei intestinale în timpul și după administrarea de antibiotice, în timpul dietelor de slăbit, persoanelor cu intoleranță la lactoză și  intoleranță la gluten, alergii alimentare, boli intestinale, infecții intestinale, infecții cu Heliobacter pylori, persoanelor cu vârsta peste 50 ani, stimularea mecanismelor de apărare ale organismului, sma.

- pentru stimularea procesului de digestie și ușurarea acestuia, dezechilibrul florei microbiene intestinale, 

- dezechilibre imunitare: modulează imunitatea specifică și nespecifică: reduc endotoxinele cu rol în declanșarea bolilor autoimune, stimulează proliferarea celulelor albe din GALT (țesutul limfoid asociat intestinului) - component major al sistemului imunitar 

- infecții digestive, vaginale, urinare, pulmonare, mamare, cutanate; reduc manifestările și recurența infecțiilor cu virusul febrei aftoase, poliomielitic, gripal, Staphilococcus aureus, Streptococus pneumonie, Listeria monocytogenes, Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter, Proteus, Escherichia coli, Salmonella, Yersinia, Haemophilus influenzae, Klebsiella, Candida albicans, Lamblia (giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara, oxiuri, ascarizi, echinococi, bacterii folosite la fabricarea unor produse din carne, din lactate fermentate, sau a unor băuturi 

- tratamente cu antibiotice: refac flora intestinală afectată de antibiotice, disbioza intestinală,

- ulcer, boala Crohn, constipație, balonare, flatulență, halena digestivă, enterocolită, diverticuloză, intoleranță la gluten, sindrom de colon iritabil, sindrom hemolitic-uremic 

- intoleranță la lactoza: produc enzima lactaza (beta-galactozidaza) care crește asimilarea lactozei 

- digestie dificilă: stimulează unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltaza, alfa-galactozidaza, etc.) 

- diaree infecțioasă și de călătorie, asociate administrării antibioticelor, chimio și radioterapiei 

- sindrom de intestin permeabil (alergii, eczeme, artrite, deficit de atenție, autism, sindrom de oboseală cronică, afecțiuni autoimune, etc.): stimulează producția de mucină și de acizi grași cu lanț scurt - principala sursă de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc producția imunoglobulinei IgE implicata în creșterea nivelului histaminei 

 - terapiile complementare antitumorale: imunomodulator, inhibă unele enzime (beta-glucuronidaza, etc.) și toxine (amoniac, nitrozamine, fenoli, etc.) cu efect mutagenic și cancerigen eliberate de bacteriile intestinale patogene, reduc conținutul acizilor biliari cu efect oncogen din colon 

- demineralizari, avitaminoza B (stimulează sinteza vitaminelor din complexul B), tulburări de coagulare: cresc biodisponibilitatea calciului, zincului, manganului și fosforului, stimulează sinteza vitaminei K și a lizinei 

- inflamații: reglează acțiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale 

- encefalopatie portala asociată bolilor hepatice cronice: reduc excesul de amoniac din sânge

- parodontoza: reduc placa bacteriană

 

Adjuvant in diferite afectiuni impreuna cu: 

-- Afectiuni digestive, enterocolita, balonare, flatulenta se poate asocia cu: Enzime Digestive, Digestitol,

-- Infectii, candida se poate asocia cu: Pau d`arco, Oregano Oil, St John`s Worth, Astragalus Root; 

 

Epic Pro 25-Strain Probiotic - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 30 capsule vegetale

Ingrediente / capsulă: agenți de încărcare : celuloză microcristalină amidon din cartofi, FOS (Fructo-oligozaharide) 100 mg, capsulă tala: hipromeloza, , agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, palmitat de calciu , Lactobacillus acidophilus La-14 (5 miliarde ufc*) 22 mg,  Bifidobacterium lactis Bl-04  (5 miliarde ufc*) 22 mg,  Bifidobacterium lactis Bl-07 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus acidophilus DDS1-25 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus casei  Lc-11 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus paracasei  Lpc-37 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus plantarum Lp-115 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus rhamnosus Lr-32 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus salivarius  Ls-33(1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus lactis Ll-23 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Streptococcus thermophiles St-21 (1 miliard ufc*)4.4 mg, Lactobacillus gasseri Lg-36 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Bifidobacterium infantis (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus helveticus Rosell-52 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus helveticus (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus fermentum (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Bifidobacterium animalis (1 miliard ufc*) 4.4 mg , Kyo-DophilusR (amestec de L. gasseri, B. longum, B. bifidum) (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus reuteri (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Saccharomyces boulardii (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Lactobacillus bulgaricus Lb- 87 (500 milioane ufc*)2.2 mg, Lactobacillus brevis Lbr- 35 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium bifidum Bb-06 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium breve Bb-03 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium longum (500 milioane ufc*) 2.2 mg.

*ufc- unitati formatoare de colonii.    

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate, 

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție! A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul poate conține urme de lapte și soia- ingrediente cu potențial alergenic.

Producător:Swanson Health Products, SUA


 

 

 

 

 *Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Epic Pro 25 tulpini Probiotice si Prebiotice FOS 30 de Miliarde pentru Imunitatea Tractului Digestiv ajuta la tratarea si vindecarea infectiei cu helicobacter pilory, tratament ulcer si gastrita, tratament pentru flatulenta, colon iritabil si balonare, cresterea imunitatii, tratament pentru infectia cu ecoli, cel mai bun probiotic, probiotice 30 capsule pentru refacerea florei intestinale

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Aldescu Lucia
20 oct. 2022
Achizitie verificata
Am folosit probioticul epicpro 2 luni si am ajuns sa am scaun normal si sa scap de durerile de stomac si balonare.
Foarte Foarte Foarte bun!
Recomand!!!
D
Delia
23 iun. 2022
Achizitie verificata
Sunt multumita de rezultate. L-am folosit impreuna cu D-mannose Forte 1400 pentru o infectie urinara.
Îl recomanda
I
Iosif
15 ian. 2020
Buna ziua epic pro se poate administra și inainte de culcare !?
N
Naturanoastra.ro
16 ian. 2020
Buna ziua,
Probioticele se pot administra si inainte de culcare
A
Alina
23 iun. 2019
Achizitie verificata
Buna ziua,este posibil ca o flora intestinala dezechilibrata sa fie cauza anxietatii si a atacurilor de panica?Am tinut un tratament cu antibiotic foarte puternic si mi s-a amplificat starile de anxietate.In cat timp credeti ca se reface o flora intestinala complet si ce produs imi recomandati?
N
Naturanoastra.ro
12 sept. 2019
Nelinistea si anxietatea apar din alte motive, nu din cauza florei intestinale dezechlibrate. Va recomandam timp de 1-4 saptamani doua suplimente alimentare care va vor ajuta sa va reveniti din starile descrise de dumneavoastra: 5HTP si Orotat de Litiu, din fiecare cate o capsula dimineata si seara. Produsele le gasiti pe site.
A
Aldescu
14 ian. 2019
Buna ziua
As dori sa stiu care este valabilitatea produsului. Pe cutia cu Epic Pro este trecuta doar data la care a fost produs probioticul.
Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
14 ian. 2019
Buna ziua, 30 de luni de la data inscisa pe ambalaj. Sanatate!
L
Lory
07 nov. 2018
Achizitie verificata
Daca iau acest probiotic o capsulă la 2 zile cat timp pot lua asa?
N
Naturanoastra.ro
08 nov. 2018
Buna ziua, Epic Pro se poate administra minim 3 luni de zile, asta in functie si de cum va simtiti d-voastra dupa acest produs si cat de repede se vad imbunatatirile. Sanatate!
L
Leonard Chirica
05 sept. 2018
Buna ziua,

De ceva timp mi-a picat o carte a dr.David Perlmutter (Alimentatia pentru un creier sanatos) care recomanda cu tarie adiministrarea zilnica a probioticelor impreuna cu prebiotice.

El recomanda o doza zilnica de minim 10miliarde si am inceput sa iau cate 3 pilule din http://www.naturanoastra.ro/cumpara/complex-16-probiotice-prebiotice-fos-concentrace-60-capsule-7752826 care e pe terminate.

Ce imi recomandati in continuare? Mentionez ca nu am o suferinta pentru care le iau.

Deasemenea atunci cand scaunul este mai tare (de obicei e apos) observ sangerari. De cand am luat probioticele mentionate scaunul a devenit mai tare in primele zile dupa care a revenit.

Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
05 sept. 2018
Buna ziua, de obicei recomandam aceste probiotice in cazul problemelor cu flora intestinala provocata de administrarea de durata a antibioticelor. In acest caz se recomanda administrarea unei singure capsule pe zi deoarece aceasta contine 3,2 miliarde de bacterii, iar in legatura cu scaunul va recomand sa faceti o analiza sau colonoscopie deoarece nu este normal sa contina si sange. Sanatate!
C
Curca Petru
10 iul. 2018
Achizitie verificata
imi puteti spune cum se administreaza epic pro25 inainte de masa dupa masa?
N
Naturanoastra.ro
11 iul. 2018
Buna ziua, Epic Pro se administreaza o capula o data la 2 zile, sau o saptamana da, o saptamana faceti pauza inainte de masa cu o jumatate de ora. Sanatate!
A
Andreea
21 mai 2018
Bună ziua! Mai au același efect dacă le pun în mâncare sau în bautură? Nu știu cum altfel le pot administra pt un copil de un an jumatate
N
Naturanoastra.ro
24 mai 2018
Buna ziua, le puteti administra si in mancare. Sanatate!
R
Roxana
20 mai 2018
Buna ziua, as vrea sa stiu daca se poate administra unui copil.de 3 ani si 2luni cu istoric de operatie ocluzie intestinala prin invaginatie. Multumesc. Mentionez ca medicul ne-a recomandat un probiotic slab. Si putin eficient. As vrea sa stiu daca am putea sa-i administram acest tip de probiotic.
N
Naturanoastra.ro
24 mai 2018
Buna ziua, daca recomandarea medicului a fost un probiotic mai slab atunci puteti sa-i administrati copilului 16 strain care este putin mai slab. Sanatate!
i
ionascu
20 ian. 2018
am fost diagnosticata cu niste stafilococi si bacterii periculoase. Iau antibiotic f. puternic.imi recomandati probiotic pro? Boala este veche si am repetat tratamentul des. imunitatea este f. scazuta. multumesc. astept raspuns.
N
Naturanoastra.ro
25 ian. 2018
Buna ziua, epic pro va ajuta sa refaceti flora intestinala distrusa de aceste antibiotice.
Multa sanatate!
A
Adela
19 ian. 2018
Bună seara. Acest medicament este bun și în punerea în greutate .Aș vrea să pun cîteva kg în plus .Vă mulțumesc frumos.
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua, acest produs este eficient pentru refacerea florei intestinale, iar daca aceasta nu mai creaza un disconfort o sa reusiti sa luati si in greutate.
O zi buna!
M
Monica
06 ian. 2018
Achizitie verificata
Buna ziua,
Pentru Parkinson rigoris gr.II,este bine sa iau probiotic,avand in vedere si probleme de constipatie si faptul ca dupa unele studii,boala se datoreaza unei inflamatii stomacale(creierul din intestin)?va multumesc
N
Naturanoastra.ro
09 ian. 2018
Buna ziua,
Epic pro ajuta ft mult refacerea florei intestinale, o sa va ajute in constiopatie.
Multa sanatate!
a
andrei
11 dec. 2017
acest produs este util si in tratarea hemoroizilor sau fisurilor anale ?
A
Anisei Ramona
30 nov. 2017
Bună ziua!Aș dori să-i dau fetiței mele de 2 ani și 2 luni acest produs.Are alergie la proteina din lapte de vacă.Ar fi potrivit?Menționez ca are si deficit de enzime,avand intolerante la fructe crude,semințe,unele pseudocereale.Pediatrul ne-a recomandat rotirea probioticelor și sunt în cautare de noi variante.Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
20 dec. 2017
Buna ziua.
Puteti sa-i administrati jumatate de capsula in alimente, odata la 2 zile.
Multa sanatate!
R
Roxana Negrea
01 nov. 2017
Buna ziua,
Este contraindicat acest probiotic daca alaptez ? Bebe are 1 an, il alaptez doar dmineata si seara.
Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
25 nov. 2017
Buna ziua. Este recomandat sa intrebati mediul pediatru de orice supliment alimentar sau medicament pe care doriti sa-l administrati in timpul alaptarii. Totodata trebuie sa stiti ca aceste probiotice nu ajung in sange, ele ramanand in tractul digestiv.
C
Cizmas Cristina
25 oct. 2017
Achizitie verificata
Bună ziua. Pentru un băiețel de aproape 9 ani, autist, cum ati recomanda administrarea? Am observat de multe ori în scaunul lui ca nu digera mai multe alimente. Multumesc mult!
N
Naturanoastra.ro
25 nov. 2017
Buna ziua.
Probioticul trebuie administrat la 15 min dupa micul dejun.
Va recomand cu tarie sa-i administrati pentru autism Ascorbyl Palmitate - Vitamina C Esterificata minim 2 capsule de 3 ori pe zi dar nu mai mult de 6 grame pe zi. O capsula are 250mg.

http://www.naturanoastra.ro/cumpara/ascorbyl-palmitate-vitamina-c-ester-250-mg-120-caps-cea-mai-buna-forma-7753029
C
Cristina
27 nov. 2022
Pt autism la 25 ani care este mai bun probioticul Epic Pro sau acesta ? Vit C cât ar trebui sa ii dau ? Multumesc
s
stancu cristiana
23 oct. 2017
buna seara trec direct la subiect produsul dvs este bun si pentru cei care fac dializa si care sufera de insuficienta cardiaca astept raspuns multumesc
N
Naturanoastra.ro
20 dec. 2017
Buna ziua,
Se poate administra epic pro si pentru cei care fac dializa si sufera de insuficienta cardiaca. Dar acest produs se recomanda persoanelor care au probleme cu flora intestinala si probleme de digestie.
Multa sanatate!
C
Cocias Mirela
22 oct. 2017
Bună dimineața, vă rog dacă puteți să-mi spuneți dacă se pot administra la retinopatia diabetică, și cum.Multumesc frumos.
N
Naturanoastra.ro
27 feb. 2018
Buna ziua, epic pro este eficient pentru refacerea florei intestinale, din pacate nu o sa va ajute. sanatate!
G
George
18 oct. 2017
Buna ziua,
Pentru un prematur care acum are aproape 5 luni corectate si 9 de la nastere, cu interventie pentru corectie pca, se poate administra tratamentul? Copilul este hranit la san si cresterea in greutate este suficient de mica incat sa ne ingrijoreze. Am observat in descriere ca este contraindicat copiilor mici ... fara a fi specificata varsta...
Doctora ne-a recomandat 1/2 de capsula/zi timp de 7 zile cu pauza de 7 zile timp de 2 luni.
Va multumesc.
N
Naturanoastra.ro
20 dec. 2017
Buna ziua,
Va rog sa administrati copilului asa cum va prescris medicul.
Multa sanatate!