Famil-E 60 softgels (Complex 8 Vitamin E), Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
144,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Stoc limitat

Descriere


Famil-E®, Jarrow Formulas cu 8 forme naturale de vitamina E pentru reducerea stresului oxidativ


FamilE® conține toți cei 8 membri ai familiei de vitamina E. Aceste „Toco”—4 forme de tocoferoli și 4 de tocotrienoli—se găsesc de obicei concentrate în semințe de plante și uleiuri vegetale. FamilE® este bogat în special în gama tocoferol și tocotrienoli (EVNol SupraBio™) pentru îmbunătățirea funcției antioxidante și cardiovasculare. Excesul de d-alfa tocoferol epuizează gama tocoferol. FamilE® oferă un complex de tocotrienol puternic și cuprinzător care susține funcția cardiovasculară prin reducerea oxidării lipoproteinelor cu densitate scăzută.
 

Vitamina E mai este denumită şi tocoferol, nume care i-a fost dat după descoperirea rolului pe care aceasta îl are în reproducere. Tocoferolii sunt substanţe liposolubile destul de răspândite mai ales în regnul vegetal. Termenul de vitamina E este utilizat pentru a face referire la opt nutrienți liposolubili esențiali naturali (4 tocoferoli și 4 tocotrienoli).
 

Vitamina E este un antioxidant liposolubil major, responsabil pentru protejarea membranelor împotriva peroxidării lipidelor. Proprietățile antioxidante ale vitaminei E care acționează asupra radicalilor liberi ar putea încetini procesul de îmbătrânire biologică. La oameni, deficitul de vitamina E poate cauza disfuncții neurologice, cardiovasculare și o durată diminuată de viaţă a eritrocitelor.
 

Consumul de vitamina E poate reduce riscul de boli cardiace coronariene la bărbaţi. Deoarece primăvara tocoferolemia este mai scăzută, se consideră că necesarul de vitamina E este mai accentuat în acest anotimp. Deficitul de vitamina E poate fi ameliorat prin tratamentul cu suplimente de vitamina E.

Se consideră că vitamina E poate avea un rol important în tratamentul bolii arteriale trombo-embolice, posibil prin acțiunea de inhibare a agregării plachetare. Administrarea suplimentară a vitaminei E poate avea efecte benefice la pacienții cu ateroscleroză. Vitamina E are un rol important și în prevenirea formării trombilor și producerea infarctului miocardic.
Famil-E Jarrow Beneficii

 
 • este un puternic antioxidant și are un rol deosebit de important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum și în echilibrul hidro-electrolitic;
 • accelerează regenerarea celulelor, contribuie la recuperarea organismului în convalescență, întinerește pielea și părul;
 • vitamina E protejează vitamina A și acizii grași nesaturați de oxidare, prevenind astfel ateroscleroză;
 • are o influență benefică asupra sistemului nervos 
 • intervine favorabil în reproducere, în asigurarea funcționării normale a glandelor sexuale și a celor endocrine,
 • înlesnește depozitarea glicogenului în ficat și în mușchi, inclusiv în mușchiul cardiac;
 • este un bun vasodilatator și diuretic, producând scăderea tensiunii arteriale.
 • conține 4 forme de tocoferoli: d-alfa, d-beta, d-gamă, d-delta
 • conține 4 forme de tocotrienoli: d-alfa, d-beta, d-gamă, d-delta
 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă moale pe zi cu alimente sau conform instrucțiunilor unui specialist calificat.


 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving % DV
Vitamin E (d-Alpha Tocopherol) (Mixed Tocopherol Complex/EVNol SupraBio™) 41 mg (60 IU) 270%
d-Gamma Tocopherol (from Mixed Tocopherol Complex Providing d-Alpha, d-Beta, d-Gamma, and d-Delta) 250 mg
Mixed Tocotrienols (d-Alpha, d-Beta, d-Gamma and d-Delta) (from EVNol SupraBio™) 38 mg
†Daily Value not established.


 

  Avertizări

  Dacă aveți o afecțiune medicală, vă pregătiți pentru o intervenție chirurgicală sau vă recuperați, sunteți însărcinată, alăptați, încercați să rămâneți însărcinată, sub vârsta de 18 ani sau luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

   

  Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review