Full Spectrum Gotu Kola, 435mg, Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
23,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Gotu Kola: Ajută la menținerea sănătății sistemului vascular și promovează un flux sanguin sanatos

 

Gotu Kola (sanscrita: Brahmi, latina: Centella asiatica), are frunze care seamana foarte mult cu forma creierului uman. La urma urmei, a fost venerata de mii de ani pentru capacitatea sa de a spori functia cognitiva. Aceasta planta este un adevarat panaceu al vindecarii; un adevarat adaptogen (un termen folosit pentru a descrie plantele care au un efect de echilibrare si armonizare asupra mintii, corpului si spiritului). Din acest motiv, a fost extrem de apreciata atat in India, cat si in China, cu referinte la plantele care apar in textele medicale ayurvedice si textele clasice.

 

Pentru ce se utilizează Gotu Kola?

 

Anxietate: Triterpenoizii (compușii găsiți în "gotu kola") par să scadă anxietatea și să crească funcția mentală. Un studiu  din 2016 a constatat că gotu kola a avut un efect anti-anxietate asupra celor care nu dormiseră timp de 72 de ore. Privarea de somn poate provoca anxietate, leziuni oxidative și neuroinflamare. Persoanele cărora li s-a administrat gotu kola timp de cinci zile consecutive, înainte de a fi lipsiți de somn, au experimentat o activitate locomotorie îmbunătățită și mai puține leziuni oxidative.


Sclerodermia: un singur studiu efectuat pe 13 femei cu sclerodermie a constatat că a scăzut durerea articulară și durerea musculara și îmbunătățirea mișcării degetelor.


Insomnie: Gotu kola acționează ca sedativ când este administrat la animale în teste. Din cauza acestui efect, uneori este sugerat să ajuți persoanele cu insomnie. Dar nu s-au făcut studii la om pentru a vedea dacă funcționează și dacă este în siguranță.


Pete cauzate de inaintarea in vârstă: Când este ingerat, gotu kola îmbunătățește producția de colagen și creșterea celulelor pielii. Gotu kola întinerește pielea prin încurajarea celulelor sănătoase ale pielii să înlocuiască petele cauzate de inaintarea in vârstă.
 

Remediul ar putea reduce aspectul vergeturilor și ar putea contribui la tratarea rănilor

Se crede că terpenoizii din gotu kola cresc producția de colagen în organism, ceea ce ar putea ajuta la prevenirea formării de noi vergeturi, precum și la vindecarea urmelor deja existente. Gotu kola poate, de asemenea, favoriza vindecarea rănilor și poate reduce cicatricile.
 Beneficii Gotu Kola

 

  • O veche planta energizantă ayurvedică
  • Fiecare capsulă furnizează 450 mg de pudră pură
  • Scade anxietatea si stresul
  • Ajuta la vindecarea ranilor
  • Protejeaza sistemul nervos
  • Imbunatateste circulatia sangelui
  • Calmeaza mintea
  • Poate actiona ca un antidepresiv
  • Ajuta impotriva insomniei
  • Reduce aspectul vergeturilor si imbunatateste aspectul pielii

 

Mod de administrare:


Ca supliment alimentar,luati 1 capsula pe zi,dupa masa.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Serving Per Container: 60
  Amount Per Serving %Daily Value
Gotu Kola (Centella asiatica) (aerial parts) 435 mg  *
*Daily Value not established.

 

Avertisment

Supliment nutritiv. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se proteja de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review