Full Spectrum Lion’s Mane Mushroom (ciuperca Coama Leului), 500 mg, 60 capsule Swanson

Swanson Health Products
28,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Ciuperca Coama Leului este utilizata in medicina traditionala chineza pentru consolidarea celor cinci organe interne de baza: rinichi, ficat, splina, inima si stomac.


Ciuperca Coama Leului isi are originea din China, unde este considerată un aliment minune. Aceasta este o ciupercă comestibilă, folosită din cele mai vechi timpuri în alimentația chinezilor, precum și în tratamentul unor boli grave, dar și pentru refacerea organismului afectat de stresul cotidian.

 Ciuperca coama leului este : antibiotic, anticarcinogen, antidiabetic, anti-oboseală, antihipertensiv, anti-hiperlipodemic, anti-senescență [anti-îmbătrânire], cardioprotector, hepatoprotector, nefroprotector, neuroprotector și îmbunătățește anxietatea, funcția cognitivă și depresia.


 Coama Leului este și un neuroprotector excelent, calmând și atacurile de panică și insomnia, dar și deficitul de atenție și tulburările de concentrare. Se recomanda administrarea concomitenta cu Complex Adaptogenic si Huperzine A

  Ciuperca Coama Leului are proprietăți de recuperare în cazul unor boli precumParkinson, Alzheimer, scleroza multiplă, demența și distrofia musculară, ajutând la regenerarea mielinei și mai mult decât atât,ameliorează stările de depresie, dând o stare de bine nu numai la nivel fizic, ci și psihic.

 

Ciuperca Coama leului, așa cum menționam în paragraful de mai sus, reglează nivelul de colesterol din sânge, îmbunătățind circulația sangvină. Pentru reducerea eficienta a colesterolului si curatarea sangelui de toxine, se recomanda administrarea concomitenta cu Serrapeptase Forte


Ca și în cazul celorlalte ciuperci originare din Extremul Orient și Coama Leului are efect imunostimulator, întărind sistemul imunitar în lupta cu bolile.

La fel ca și GanodermaMaitake și Shiitake, această ciupercă, Coama Leului este deosebit de importantă în tratarea cancerului. Coama Leului aduce beneficii din cele mai diverse pentru organismul uman. În primul rând, bolnavii de cancer au observat îmbunătățiri după ce au urmat o cură cu această ciupercă.

Coama leului poate fi folosită și în tratarea afecțiunilor aparatului digestiv, astfel că tratează gastrita cronică, ulcerul gastric și duodenal, fiind foarte indicată și în cazul cancerului de esofag. Coama Leului are efect nu numai antitumoral, ci este și un antiinflamator excelent.

 

Ce contine Ciuperca Coama Leului?

 

În ceea ce privește substanțele active pe care le conține, Ciuperca Coama Leului conține substanțe deosebit de importante pentru organismul uman, precum:

 • zinc, fier, potasiu;
 • fosfor, sodiu, germaniu;
 • vitamina D, aminoacizi esențiali, niacină;
 • botină, riboflavină, polizaharide și peptide.


Coama Leului conține de asemenea și fitosterine, substanțe ce au capacitatea de a regla nivelul colesterolului din sânge și compuși vegetali ce atenuează efectul cancerigen. Mai mult decât atât, este printre puținele ciuperci indicate în afecțiuni ale sistemului nervos datorită conținutului de Erinacin H, un compus ce stimulează creșterea și regenerarea celulelor nervoase.


Lion's Mane Mushroom aduce beneficii din cele mai diverse pentru organismul uman, precum:

 

 • Bolnavii de cancer au observat îmbunătățiri după ce au urmat o cură cu această ciupercă;
 • Poate fi folosită și în tratarea afecțiunilor aparatului digestiv;
 • Tratează gastrita cronică, ulcerul gastric și duodenal, fiind foarte indicată și în cazul cancerului de esofag;
 • Aceasta are efect nu numai antitumoral, ci este și un antiinflamator excelent;
 • Ajuta la regenerarea mielinei, ameliorează stările de depresie, dând o stare de bine la nivel fizic si psihic;
 • Este și un neuroprotector excelent, calmând și atacurile de panică și insomnia;
 • Reglează nivelul de colesterol din sânge, îmbunătățind circulația sangvină;
 • Ca și în cazul celorlalte ciuperci originare din Extremul Orient și Coama Leului are efect imunostimulator, întărind sistemul imunitar în lupta cu bolile;
 • Are proprietăți de recuperare în cazul unor boli precum Parkinson, Alzheimer, scleroza multiplă, demența și distrofia musculară.


Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă de două ori pe zi cu apă.


 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Serving per container: 60
  Amount per daily serving: % Daily Value
Lion’s Mane Mushroom (Hericium erinaceus) (Mycelium biomass) 500 mg
† Daily Value not established

 

Atentie

Numai pentru adulți. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review