NOU

Glucomannan from Konjac Root, 575mg, Now Foods, 180 capsule Dieta Slabit

Now Foods
88,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere


Formula exclusivă Fiber Dense Glucomannan Forte 100% Natural Konjac Root ajutor la pierderea in greutate, slăbit.

Un redutabil susținător în reducerea celulitei și a greutății corporale și creșterea masei musculare.

Prezentare: flacon cu 180 capsule


 

Descriere:

*Planta Konjac aparține genului Amorphophallus. Denumirea botanică a plantei este Amorphophallus Konjac.

Cu un diametru de aproximativ 8 inch (20cm), planta de Konjac crește ca o rădăcină, de asemenea, cunoscut sub numele de tuburi Konjac. Deşi considerat un tip de planta perena, planta Konjac poate trăi până la 5 ani. În planta poate fi găsita fibra Glucomannan, responsabilă pentru mâncărurile cu conținut ridicat de fibre / zero calorii.

Capsulele de Glucomannan pot fi folosite cu succes concomitent cu toate dietele și programele de slăbit și tonifiere.

Mangosteen este deasemenea recomandat de cercetatori si in dietele de slabit, administrat impreuna cu capsulele de Glucomannan de 3 ori pe zi


Rădăcina proaspătă de Konjac este de tip tubercul, similară cu Yam şi taro, dar de formă ovală.Constitutiv esenţial al plantei Konjac este fibra glucomannan. Valoarea de glucomannan în fibră atinge maximul după trei ani de creştere. Konjac este singura plantă, care poate produce cantităţi masive de fibre glucomannan. În cazul în care rădăcina Konjac este uscată aproximativ 40% până la 60% din pulberea uscată este fibra de glucomannan.

Glucomannan, contribuie la blocarea asimilării grăsimilor, normalizarea nivelului de zahar în sânge, reducerea stresului asupra pancreasului și descurajarea anormalitatilor care conduc la creșterea nivelului zahărului în sânge (hiperglicemia). Glucomannan conduce de asemenea la reducerea colesterolului și ajută la regularizarea scaunului și detoxificarea colonului.

Glucomannan - 100% Natural Konjac Root 700mg nu produce efectul yo-yo 

Konjac este un ingredient larg folosit în diferite formule pentru "Cura de Slăbire" Glucomannan absoarbe substanțele toxice produse în timpul digestiei și a excreției. Se atașează de materialele toxice și le elimină înainte ca acestea să ajungă în sânge. Glucomannan acționează ca un agent de control al greutății corporale (previne îngrășarea) întrucât odată integrat cu un pahar mare de apă înainte de masă. El își mărește volumul de peste 50 de ori, absorbind grasimile din tractul digestiv care devin astfel nedigerabile și sunt eliminate ulterior prin fecale (De aceea îl veți găsi și în Protocolul SLIMEX)

Glucomannan - beneficii

Beneficiile pentru sănătate ale plantei Konjac (Glucomannan) sunt cunoscute de secole în Asia, și este un element comun în produsele alimentare, mâncăruri tradiționale chinezești și japoneze. Nu are foarte mult gust, şi este apreciată pentru textura ei mai mult decât pentru aromă. Este comună pentru taitei Konnyaku în Japonia. În unele părţi din China, cum ar fi provincia Sichuan, este foarte frecvent utilizat în tocane de raţă Konnyaku - o specialitate locală.

Glucomannan ajută la reducerea colesterolului, este benefic pentru diabetici, absoarbe substanţele toxice, ajută la normalizarea glicemiei, şi este, de asemenea, un sistem eficient pentru pierderea în greutate.

Se recomandă în:

- Obezitate,

- Adjuvant în cura de slăbire prin blocarea asimilării grăsimilor și glucidelor,

- Diabet zaharat,

- Ateroscleroză,

- Hipertensiune Arterială,

- Probleme de digestie,

- Pancreas diverticular,

- Detoxifică Intestinele.

Unele beneficiile pentru sănătate ale Glucomannan includ:

Glucomannan şi Constipatia- pentru că Glucomannan este o fibra solubilă, acesta a fost studiat pentru tratamentul de constipație. Există diverse studii care confirmă beneficiul Glucomannan în tratarea constipaţiei. Într-un studiu care a implicat 7 subiecţi constipați, participanţii au consumat Glucomannan peste 21 de zile. Ei au descoperit că frecvenţa circulaţiei în intestine a crescut cu 30% şi a contribuit de asemenea la îmbunătăţirea ecologiei colonului la adulţii constipați.

Glucomannan şi colesterolul- Glucomannan a fost de asemenea studiat pentru efectele sale de reducere a nivelului colesterolului. Un studiu care a implicat 63 de bărbați sănătoși într-un test dublu-orb, încrucișat, studiu controlat cu placebo, participanţii au consumat 3.9G de Glucomannan sau un placebo timp de 4 săptămâni, menţinând în acelaşi timp regim alimentar normal. Studiul a constatat ca Glucomannan a redus colesterolul total cu 10%, şi tensiunea arterială cu  2,5% .

Glucomannan şi diabetul- Glucomannan a fost de asemenea dovedit a fi benefic pentru persoanele cu diabet de tip 2. Un studiu a constatat că "În diabetul de tip 2, ingestia preprandială de glucomannan a atenuat creşterea de glucoză din sânge, fără a afecta în mod semnificativ nivelul de insulină. Suplimentul de glucomannan poate fi benefic pentru controalele glicemic şi lipidic în diabet zaharat de tip 2."

Într-un studiu care a implicat 22 pacienţi cu diabet zaharat de nivelurile ridicate de colesterol din sânge, participanţii au consumat 3.6g de Glucomannan pe zi timp de 28 de zile. Ei au descoperit că, în comparaţie cu grupul placebo, grupul cu Glucomannan și-a redus colesterolul plasmatic din sânge cu 11,1%, și colesterolul LDL cu 20,7%.

Glucomannan şi obezitatea- Obezitatea este una dintre cele mai fregvente probleme de sănătate din întreaga lume. Există numeroase studii care arată, beneficiul Glucomannan în tratarea obezităţii. Atunci când glucomannan vine în contact cu lichidele, aceasta poate absorbi până la de 50 ori greutatea sa. Multe dintre aceste pastile de dletaa bazate pe Glucomannan ajută pierderea în greutate făcându-te să te simţi sătul şi reducându-ți apetitul.

Într-un studiu care a implicat 200 de subiecti obezi, Glucomannan și un placebo s-au dat timp de 16 săptămâni. Ei au descoperit că grupul care a administrat Glucomannan & fibre a pierdut 4.52 kg, în medie, în comparaţie cu 0.79 de grupul de control.

 

GLUCOMANNAN 575 MG-supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 180 capsule

Utilizare: contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge și la scăderea în greutate, în conditiile unei diete hipocalorice** .

*Efectul benefic se obține în conditiile unui consum zilnic de 4g de glucomannan, conform Regulamentului (UE) 432/2012.. **Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 3 g de glucomannan în 3 doze a câte 1g, luate împreună cu 1-2 pahare de apă, înaintea meselor și în condițiile unei diete hipocalorice, conform Regulamentului (UE) 432/2012.

Supplement Facts
Serving Size: 3 Capsules
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving % Daily Value
Calories†† 5  
Total Carbohydrate 2 g < 1%**
Dietary Fiber 2 g 7%**
Glucomannan (from Konjac Root) (Amorphophallus konjac) 1.725 g (1,725 mg)
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
†† Fiber is not digested, thus has no caloric effect.

         

Mod de utilizare: câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi înainte de fiecare masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.Contraindicat în caz de obstrucții gastrointestinale. Poate interacționa cu antidiabeticele orale și cu vitaminele liposolubile la administrare concomitenta. A nu se administra seara.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review