Herbal Extract Memory Complex Nootropic pentru memorie - 60 Capsule Swanson Ginkgo cu Vinpocetine si Huperzine A

Swanson Health Products
124,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

 


Herbal Extract Memory Complex nootropic pentru memorie - 60 Capsule Swanson Ginkgo cu Vinpocetine si Huperzine A


Beneficii Herbal Extract Memory Complex

-          poate diminua starile de anxietate

-          poate ameliora diverse boli

-          poate ameliora sensibilitatea sanilor si alte simptome asociate cu sindromul premenstrual

-          poate reduce unele simptome ale schizofreniei

-        poate sa imbunatateasca gandirea, memoria si capacitatea de a finaliza activitatile vietii zilnice la persoanele care se recupereaza dupa un accident vascular cerebral

-          poate sa amelioreze simptomele de ameteala si tulburari de echilibru

 

Stiinta moderna ne-a aratat ca putem face o multime de lucruri pentru a intari si a mentine amintirile - provocand zilnic creierul nostru cu puzzle-uri incrucisate sau folosind plante stiintific dovedite, cum ar fi cele gasite in noul Swanson Ultra Herbal Extract Memory Complex, planta cea mai studiata si validata din punct de vedere stiintific pentru memoria si vitalitatea creierului. Vinpocetina adauga un sprijin suplimentar. Si Huperzina, extrasa din huperzia serrata, completeaza aceasta formula cuprinzatoare. Impreuna, aceste ierburi vor da mintii voastre un imbold suplimentar, tinand seama de ceea ce face viata sa merite sa traiasca: amintirile voastre si memoria.

  

 

Posibil eficient pentru

  • Anxietate. Luarea unui anumit extract de ginkgo numit EGb 761 pe cale orala timp de 4 saptamani poate reduce simptomele de anxietate cu o cantitate mica.
  • Boli,cum ar fi boala Alzheimer, care interfereaza cu gandirea (dementa). Administrarea zilnica a 240 mg de ginkgo pe cale orala poate imbunatati usor simptomele dementei.
  • Sindromul premenstrual (PMS).Luarea extractului de frunze de ginkgo pe cale orala pare sa amelioreze sensibilitatea sanilor si alte simptome asociate cu sindromul premenstrual. Pentru aceasta utilizare, se incepe in a 16-a zi a ciclului menstrual si se continua pana in a 5-a zi a ciclului urmator.
  • Schizofrenie. Luarea zilnica a extractului de frunze de ginkgo pe cale orala, in plus fata de medicamentele antipsihotice conventionale, timp de 8-16 saptamani, poate reduce unele simptome ale schizofreniei. De asemenea, ar putea reduce efectele secundare ale medicamentelor antipsihotice, cum ar fi setea, constipatia si diskinezia tardiva, o tulburare de miscare.
  • Accident vascular cerebral. Administrarea extractului de ginkgo pe cale orala sau IV impreuna cu terapia standard pare sa imbunatateasca gandirea, memoria si capacitatea de a finaliza activitatile vietii zilnice la persoanele care se recupereaza dupa un accident vascular cerebral. Luarea extractului de ginkgo pe cale orala ar putea sa nu fie la fel de eficienta ca IV. Dar produsele IV pot fi administrate numai de un furnizor de servicii medicale.
  • Ameteli (vertij).Luarea extractului de frunze de ginkgo pe cale orala pare sa amelioreze simptomele de ameteala si tulburari de echilibru.

 

Prospect Herbal Extract Memory Complex

Informatii nutritionale

Portie de servire- 1 Capsula pe zi


Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

  Amount Per Serving % Daily Value
Ginkgo biloba Leaf Extract (standardized to 24% flavone glycosides, 6% terpene lactones) 120 mg *
Vinpocetine 15 mg *
Huperzine serrata Extract (aerial parts) 7.5 mg *

*Daily Value not established.


Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. Depozitați într-un loc uscat sub 25° C. Feriți de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și femei care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review