NOU

Horny Goat Weed Extract Maca Root, 750mg, Now Foods, 90 tablete Iarba Caprei Agitate - Tapului

Now Foods
91,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

Horny Goat Weed Extract Maca Root, 750mg, Now Foods, 90 tablete Iarba Caprei Agitate - Tapului - amestec din plante pentru vitalitate h0rmonala

 

In diferite afectiuni se asociaza cu: 

-- In andropauza si cresterea nivelului de test0steron se asociaza cu: TongKat Ali    Dhea ComplexVitamina D3  Mucuna Pruriens;

  

Iarba Caprei Agitate este o plantă cunoscută ca un "afrodiziac natural", are efecte pozitive asupra producției de horm0ni și asupra libidoului. Planta din care se produce Iarba caprei este specia numită Epimedium, membru al familiei de plante Berberidaceae, care crește mai ales în China, în alte părți ale Asiei și în Marea Mediterană. Epimedium păstrează ingredientul activ numit icariin, care este responsabil pentru majoritatea efectelor sale de promovare si sustinere a sănătății.

Dacă te gândești că iarba caprei agitate sau iarba tapului au un nume ciudat, atunci exista o poveste. Povestea din spatele numelui este că a apărut atunci când agricultorii au observat că, caprele și oile care au mâncat epimediul, au devenit mai emoționate în jurul animalelor de sex opus. Oamenii de știință au demonstrat că Iarba Caprei Agitate activează funcția sexuală și la oameni.

Beneficii:

 • Ajută libidoul și funcția erectilă prin creşterea fluxului sangvin la nivelul organelor genitale,
 • Crește performanțele sexuale,
 • Crește potența masculină,
 • Mărește apetitul sexual,
 • Stimulează funcția erectilă,
 • Intervine în procesul de spermatogeneză, promovează creşterea producţiei de spermă la bărbaţi, îmbunătăţeşte calitatea, cantitatea lichidului seminal şi spermal şi mobilitatea spermatozoizilor;
  • Îmbunătățește energia fizică și rezistența,
  • Poate crește capacitatea de muncă,
  • Ajută la creșterea producției de test0ster0n,
  • Ajută la atenuarea disconfortului menopauzei,
  • Ajută la reglarea nivelului de estrogen, în special la femeile aflate la menopauză,
  • Îmbunătățirea libidoului,
  • Stimularea circulației,
  • Ajută la tratarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED) sau uscăciunea vaginală,
  • Normalizarea nivelurilor de cortizol,
  • Ajută la creșterea masei musculare slabe,
  • Prevenirea pierderii osoase.

Cei mai mulți bărbați cred și au convingerea că iarba caprei agitate este o alternativă naturală la medicamente pentru disfuncția erectilă. *Un studiu realizat în 2008 pe persoane cu disfuncție erectilă a demonstrat faptul că în extrasul plantei se găsește o substanță activă care crește volumul de sânge de la nivelul penisului. Epimedium acționează ca un inhibator al fosfodiesterazei și este asemănător cu medicamentele utilizate pentru disfuncția erectilă.

*Studiul de asemenea a demonstrat că se poate ajunge la aceleași rezultate cu un produs natural față de medicamente și care să nu aibă efecte secundare atât de mari.

Horny Goat Weed Complex mai conține și alte ingrediente care ajută de asemenea sănătatea sexuală:

Cu secole în urmă, tribulus terrestris (colții babei) era folosit în medicina ayurvedică și în cea traditională asiatică pentru tratarea în mod tradițional a deficiențelor horm0nale la bărbați și la femei (crește libidoul), dar mai ales pentru remedierea infertilității și disfuncției sexuale masculine (ejaculare precoce) . De asemenea, studiile clinice efectuate în diverse tări au demonstrat că această plantă are efect în tratarea impotenței masculine. Acest fapt se datorează ingredientului activ numit protodioscin.

Maca (Lepidium mayenii), plantă cunoscută şi ca ginseng peruvian, este unul dintre cele mai puternice afrodiziace naturale. Toată această vâlvă din jurul ei are un motiv confirmat ştiinţific: maca revitalizează orice libidou aflat în prag de deces, şi ameliorează unele dintre simtomele furtunoase ale menopauzei. Totul, fără efecte secundare!

Maca ajuta la cresterea fertilitatii, atât la bărbaţi, cât şi la femei, contribuie la echilibrul horm0nal, stimulează sistemul imunitar, ajută la creşterea energiei, îmbunătăţeşte funcţia sexuală, memoria şi concentrarea.

Suplimentul are încă anumite proprietăți antioxidante care pot ajuta la protejarea celulelor sexuale de leziunile oxidative.

 

In diferite afectiuni se asociaza cu: 

-- In andropauza si cresterea nivelului de test0steron se asociaza cu: TongKat Ali    Supreme Dhea ComplexVitamina D3  Mucuna Pruriens;Horny Goat Weed este o plantă ornamentală care are, de asemenea, o lungă istorie de utilizare in traditia chineză a herbalismului. La inceput a fost privita ca un tonic, care era utilizat pentru sănătatea sexuală a bărbatilor si păstrarea echilibrului hoormonal la  bărbati si femei deopotrivă. Epimedium a fost gandit pentru a "tonifia poarta vietii"- sintagma folosita pentru a desemna energia "vitală" la bărbati. Extractul Now Foods Horny Goat Weed este standardizat la 3% Icariin si este combinat cu Maca, o alta plantă pentru vitalitate. Comparativ cu restul plantelor, Epimedium s-a dovedit a fi de departe cea mai eficienta. Extractul poate fi folosit ca baza pentru un viitor medicament care sa trateze disfunctiile erectile, si asta fara niciun fel de efecte adverse.
 

Iarba Caprei Agitate este o plantă cunoscută ca un "afrodiziac natural", are efecte pozitive asupra producției de hormmoni și asupra libidoului. Planta din care se produce Iarba caprei este specia numită Epimedium, membru al familiei de plante Berberidaceae, care crește mai ales în China, în alte părți ale Asiei și în Marea Mediterană. Epimedium păstrează ingredientul activ numit icariin, care este responsabil pentru majoritatea efectelor sale de promovare si sustinere a sănătății.
Dacă te gândești că iarba caprei agitate sau iarba tapului au un nume ciudat, atunci exista o poveste. Povestea din spatele numelui este că a apărut atunci când agricultorii au observat că, caprele și oile care au mâncat epimediul, au devenit mai emoționate în jurul animalelor de sex opus. Oamenii de știință au demonstrat că Iarba Caprei Agitate activează funcția sexuală și la oameni.

Aceasta are o îndelungata istorie de utilizare în medicina traditionala chineza fiind recunoscuta atat pentru rezultatele impresionante în tratamentul disfunctiilor sexuale si hoormonale, cat si pentru proprietatile sale afrodiziace si tonice. Actiunile salebenefice asupra organismului au fost descoperite si ulterior cercetate atunci cand s-a constatat ca a avut loc o schimbare în comportamentul sexual al animalelor care au mancat Epimedium, de aici si numele popular al acesteia Horny GoatWeed. Componenta activa a plantei este icarinulcombinat în formula NOW - HORNY GOAT WEED EXTRACT împreuna cu Maca, planta care ajuta, de asemenea, la cresterea libidoului si performantelor sexuale si care actioneaza ca un energizant natural.

 

Horny Goat Weed şi beneficiile sale

 • pentru vitalitae hoormonala
 • recomandat pentru femei si barbati
 • creşterea fluxului sangvin la nivelul organelor genitale
 • imbunătățește energia fizică și rezistența
 • ajută la creșterea producției de tesst0steron
 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luati 1 comprimat pe zi, preferabil cu o masa.

 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving % Daily Value
Epimedium Extract (Horny Goat Weed)
(Epimedium brevicornum) (Aerial Parts/Leaf)
(min. 3% Icariin)
750 mg *
Maca (Lepidium meyenii) (Root) 150 mg *
* Daily Value not established.
 
 

Atenție 

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Important: Scrie-ne parerea ta despre acest produs in sectiunea Review-uri! Multumim! :) 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review