Hyaluronic Acid Complex Hyal-Joint, Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
78,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Hyaluronic Acid Complex - hidrateaza pielea, menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale.
Swanson Hyal-Joint oferă suportul necesar pentru o mișcare lină și confortabilă. Articulațiile noastre depind de o substanță cunoscută sub numele de lichid sinovial pentru a lubrifia suprafețele țesutului articular, reducând frecarea. Componenta principală a acestui lichid sinovial este acidul hialuronic, ingredientul principal din Hyal-JointHyal-Joint este o resursă nutrițională importantă pentru țesuturile din organism - nu doar pentru susținerea articulațiilor!
 

Acidul hialuronic a fost descoperit în 1934. Numele său reflectă natura sa transparentă (cuvantul grecesc pentru sticlă este hyalos). Este un compus principal al organismului cu rol în reținerea apei în țesutul conjunctiv, piele și organe. Acesta este o componentă a colagenului și poate fi derivat și concentrat din colagen. Acidul hialuronic este totuși creat și degradat mult mai repede în organism decât majoritatea compușilor. Pe măsura înaintării în vârstă scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul îmbătrânirii este strâns legat de această deficiență a acidului hialuronic.
 

Acidul hialuronic (de asemenea denumit Hyaluronan sau în românește Hialuron) este o componentă esențială a țesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza și lubrifia. Acidul hialuronic se găsește în tot organismul în cantități mari, inclusiv în multe dintre locurile afectate de unele dintre afecțiunile țesutului conjunctiv (articulații, valve cardiace, ochi). În tulburările țesutului conjunctiv sunt deseori întâlnite anomalii ale acidului hialuronic. Aceste anormalii biochimice există la majoritatea indivizilor care suferă de condiții care implica țesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valvă mitrală, osteolartritele și keratoconul.

De ani de zile, medicii au folosit o formă injectabilă de acid hialuronic în timpul intervenției chirurgicale pentru tratamentul ochilor și articulațiilor dureroase (în mod normal, lichidul sinovial are o concentrație ridicată de acid hialuronic, dar în anumite boli aceasta scade și apare durerea articulațiilor). În prezent, cercetătorii au dovedit că administrarea pe cale orală a acidului hialuronic este mult mai eficientă pentru menținerea sănătății pielii, ochiilor și articulațiilor. În plus, acidul hialuronic ajută la reversibilitatea întregului sistem degenerativ sau a îmbătrânirii. Acidul hialuronic contribuie la lubrifierea și la menținerea funcției normale, de amortizare, a articulațiilor, absența lui conducând la uzura țesuturilor prin frecare. Cea mai evidentă consecință este lipsa lubrefierii încheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” conducând la măcinarea oaselor însoțită de dureri articulare.
 

Acidul Hialuronic este implicat în hidratarea țesuturilor, iar acest lucru ajută atât la transportul substanțelor nutritive în corp, cât și la detoxifierea acestuia. Acidul hialuronic ajută la refacerea și la regenerarea celulară și previne degradarea prematură a țesuturilor. Asigurarea unei cantități optime de acid hialuronic determină și menținerea unei cantități optime de colagen în țesuturi, ajutând, de asemenea, la sporirea efectului antiaging. La nivelul articulațiilor, menține elasticitatea și suplețea cartilajelor acționând totodată și ca un "lubrifiant".


Lipsa acidului hialuronic conduce și la alte afecțiuni în afară de artrită și osteoartrită cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Lipsa acidului hialuronic conduce la afecțiuni ale retinei ochiului (detașarea retinei), contracții musculare, rahitism scheletic, glaucom, keratoconus, fibromialgie, acrogeria (ridarea prematură a pielii), sindromul îmbătrânirii premature, hernii, îmbătrânirea cartilajelor.  

Hyaluronic Acid Indicații:

 

 • Afecțiuni ale aparatului locomotor: artroză generalizată, coxartroză, gonartroză, artrită, poliartrită reumatoidă, hernie de disc, discopatie, lombosciatică, periartrita umărului, tendinită, bursită, entorse, luxații, ruptură de ligament, ruptură de menisc, accidente, suprasolicitare, înaintarea în vârstă,
 • Afecțiuni ale aparatului cardiovascular: prolapsul valvei mitrale,
 • Afecțiunie ale ochiului: dezlipirea retinei. Lipsa acidului Hyaluronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei)

 

Hyaluronic Acid Beneficii

 

 • susținerea sănătății aparatului locomotor:
 • protejarea și regenerarea articulațiilor și a coloanei vertebrale afectate de înaintarea în vârstă, accidente, suprasolicitare și afecțiuni specifice.
 • refacerea fluidului sinovial care asigură lubrifierea articulațiilor, menținându-i vâscozitatea,
 • creșterea mobilității articulare prin reducerea rigidității și durerii articulare,
 • refacerea țesuturilor conjunctive (articulații, valve cardiace, ochi, vase de sânge),
 • refacerea și regenerarea celulară,
 • prevenirea degradării premature a țesuturilor,
 • hidratarea țesuturilor,
 • detoxifierea organismului,
 • transportul substanțelor nutritive în corp,
 • reface si mentine elasticitatea pielii.

 

Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, luați o capsulă de una până la două ori pe zi cu apă.

 

AVERTIZARE:

Doar pentru adulti. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review