Jarro-Dophilus Plus FOS, 3.4 Billion CFU 200 capsule Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
148,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Stoc limitat

Descriere


200 capsule Jarro-Dophilus Plus FOS, Asociere de 6 tulpini probiotice patentate cu fibre solubile pentru sustinerea si refacerea echilibrului florei intestinale.


Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, ce ofera suport organismului fata de actiunea diversilor factori perturbatori. Denumirea comuna a acestora provine din limba greaca si inseamna "pentru viata" (pro=pentru, bios= viata). Acestea actioneaza la nivelul cavitatii bucaletubului digestivcailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar. FOS sunt fibre solubile (prebiotice), substrat nutritiv al bacteriilor benefice si sunt definite ca fiind componente ce pot fi fermentate selectiv, determinand modificari specifice, atat in compozitia, cat si in activitatea florei intestinale, sustinand astfel sanatatea organismului.

Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezulta un produs sinbiotic. Actiunea principala a probioticelor este manifestata la nivelul intestinului subtire, iar cea a prebioticelor, la nivelul intestinului gros, unde favorizeaza multiplicarea bacteriilor benefice BifidobacteriumTulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte cinci tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc., companii de renume in industria probioticelor, care furnizeaza ingrediente patentate, cercetate stiintific. Beneficiile si siguranta administrarii celor 6 tulpini selectate au fost evidentiate prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite se sustine eficienta crescuta a produselor.


 

Jarro-Dophilus Beneficii:

 
 • Rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin aderare la celulele epiteliale intestinale si prin sustinerea sintezei de polizaharide
 • Poate fi administrat in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice
 • Actiune antagonista asupra factorilor perturbatori:
  • Favorizeaza inhibitia competitiva a celorlalti nutrienti si receptori de pe mucoasa intestinala
  • Sustine scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)
  • Ofera suport in producerea de peroxid de hidrogen (H2O2) (peroxidul de hidrogen reduce aderarea factorilor perturbatori la nivelul peretelui intestinal) si compusi naturali (bacteriocine) cu actiune asupra factorilor perturbatori.
 • Sustinerea actiunii bacteriilor benefice, prin cresterea nivelului de Bifidobacterii si Lactobacilli
 • Mentinerea echilibrului acido-bazic
 • Suport in limitarea acumularilor de toxine
 • Sustinerea limitarii nivelului de endotoxine, care pot genera dezechilibre imunitare
 • Echilibrarea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)
 • Echilibrarea modificarilor de tranzit (diaree sau constipatie) cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive, precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinal
 • Mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii bacteriilor patogene la nivel epitelial si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian
 • Echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:
  • Sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii
  • Echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)
  • Favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
 • Sustinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K
 • Mentinerea absorbtiei mineralelor (calciu, magneziu, fier si zinc) de la nivelul intestinului subtire prin favorizarea reducerii pH-ului intestinal
 • Sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza)
 • Mentinerea unui nivel lipidic sangvin normal
 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă de până la 3 ori pe zi în timpul mesei sau la scurt timp după masă sau luați conform instrucțiunilor specialistului dumneavoastră calificat.

Păstrați la rece.

 

Avertizări

Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă încercați să rămâneți însărcinată, gravidă sau alăptați, cu vârsta sub 18 ani sau dacă aveți o afecțiune medicală; dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Notă: Culoarea produsului variază în mod natural de la alb la cafeniu.

 

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review