Jarro-Dophilus Probiotic EPS, 5 Billion, 120 capsule Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
223,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere


Jarro-Dophilus EPS - 8 tulpini probiotice patentate cu rol in sustinerea echilibrului florei intestinale.


Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, ce ofera suport organismului in fata actiunii diversilor factori perturbatori. Denumirea comuna a acestora provine din limba greaca si inseamna "pentru viata" (pro=pentru, bios= viata). Acestea actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar. Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte sapte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc., companii de renume in industria probioticelor, care furnizeaza produse patentate, cercetate stiintific. Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost evidentiate prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite se sustine eficienta crescuta a produselor.


Mecanismele de acțiune ale probioticelor: supresia creșterii bacteriilor patogene sau a legării epiteliale și invaziei epiteliale; - îmbunătățirea funcției barierei intestinale, scăderea permeabilității mucoasei; - modularea sistemului imun prin controlul producției de citokine pro/anti-inflamatorii; - modularea percepției durerii (efect dat de unele tulpini de Lactobacili)


Recomandarea acestor preparate se face pentru: gastroenterită, diareea asociată antibioticelor, intoleranţa la lactoză, atopia la copil, dermatita atopică, boli inflamatorii intestinale, sindromul de colon iritabil, enterocolita necrozantă, vaginita bacteriană, ca adjuvant în dislipidemie sau în gastroduodenita cu Helicobacter pylori.
 

Jarro-Dophilus Probiotic EPS Beneficii

 
 • rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitate de a coloniza intestinul prin aderarea la celulele epiteliale intestinale si prin sustinerea sintezei de polizaharide
 • poate fi administrat in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice
 • actiune antagonista asupra factorilor perturbatori:
 • favorizeaza inhibitia competitiva a celorlalti nutrienti si receptori de pe mucoasa intestinala
 • sustine scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)
 • ofera suport in producerea de peroxid de hidrogen (H2O2) (peroxidul de hidrogen reduce aderarea factorilor perturbatori la nivelul peretelui intestinal) si compusi naturali (bacteriocine) cu actiune asupra factorilor perturbatori
 • echilibrarea si sustinerea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)
 • echilibrarea modificarilor de tranzit cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinale
 • mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii factorilor perturbatori la nivel epitelial si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian
 • echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:
 • sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii
 • echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)
 • favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
 • mentinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K
 • sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza)
 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă de până la 4 ori pe zi cu apă sau suc, de preferință pe stomacul gol, sau conform instrucțiunilor specialistului dumneavoastră calificat.


 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % Daily Value
Proprietary Probiotic Blend
Lacticaseibacillus rhamnosus R0011†
Lactobacillus helveticus R0052†
Pediococcus acidilactici R1001†
Lacticaseibacillus casei R0215†
Bifidobacterium longum BB536†
Lactiplantibacillus plantarum R1012†
Bifidobacterium breve R0070†
Lactococcus lactis subsp. lactis R1058†
65.5 mg (5 Billion Cells)
†Daily Value not established.


 

Avertizări

Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă încercați să rămâneți însărcinată, gravidă sau alăptați, sub vârsta de 18 ani sau aveți o afecțiune medicală; dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu este nevoie de refrigerare. Nu necesită refrigerare și poate fi păstrat la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat. Evitați depozitarea la temperaturi peste 77ºF (25ºC). Refrigerarea, totuși, prelungește durata de valabilitate.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review