Kidney Essentials - Complex Esentiale Pentru Rinichi 60 veggie capsule Swanson

Swanson Health Products
53,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Kidney Essentials - Esențiale pentru rinichi menține sănătatea tractului urinar și a rinichilor.

Prezentare: flacon cu 60 capsule.

Producător: Swanson Health Products, USA.

 

 

Esențiale pentru menținerea sănătății rinichilor și a tractului urinar.

Oprește formarea de pietre la rinichi și restabilește buna funcționare a rinichilor.

Combinând o selecție echilibrată de vitamine esențiale cu plantele cele mai eficiente din natură, Esențialele pentru rinichi ajută la menținerea sănătății rinichilor și a tractului urinar. Complexul este deosebit de eficient și conduce la însănătoșirea generală a rinichilor, a nefronilor rinichilor și la estomparea formării de calculi renali (pietre la rinichi), eliminarea pietrelor de rinichi și stoparea creșterii pietrelor datorită curățării nefronilor, dizolvă și impiedică depunerea acidului uric și oxalaților de calciu în rinichi.

Rinichi puternici și un tract urinar sănătos sunt esențiale pentru învingerea degradării organismului uman. Susțineți acest sistem cu potasiu, un mineral electrolit care ajută la menținerea nivelului corespunzator al fluidelor; fructe de ienupăr, merișor, unul din cei mai buni aliați din natură pentru un tract urinar sănătos; și mulți alți nutrienți inclusiv vitamina C, complexul de vitamine B, mătase de porumb și strugurii- ursului.

În tratamentul de chisturi renale s-au obținut rezultate foarte bune la administrarea concomitentă de Kidney Essentials cu Best Serrapeptase Forte de 240.00- U.I. CLICK AICI!!! 

Ienupărul este un arbust cu o forță miraculoasă de a sintetiza un complex de principii active eficiente în tratarea a peste o sută de afecțiuni. Conținutul chimic al fructelor mature asigură proprietățile terapeutice specifice. Uleiul eteric de ienupăr, un lichid gălbui, cu miros dulceag, balsamic și ușor camforat, este considerat un panaceu pentru toate bolile.

Rezultatele curelor cu boabe de ienupar sunt deosebit de favorabile în tratarea unui mare numar de afecțiuni: boli renale și genitale (litiază renală, cistită cronică, poliurie, uremie, albuminurie, hidropizie, uretrită gonococică, prostatită, edeme renale, leucoree, dismenoree) datorită proprietăților diuretice, antiseptice și dezinfectante. Efectul vindecător crește în cazul combinării cu mătase de porumb. *Comisia guvernamentală germană care se ocupă de validarea efectelor terapeutice ale plantelor medicinale, cunoscuta sub numele de "Comisia E", a facut public un raport în care se confirmă efectul antiseptic urinar al boabelor de ienupăr. Această confirmare vine dupa studii aprofundate și este prima recunoaștere oficială a acestui "medicament" natural, care ar putea ajuta milioane de persoane care se confruntă cu această problemă. 

Fructele de merișor sunt bogate în substanțe antiinfecțioase, care le conferă proprietăți curative imbatabile. Foarte bogate în tanini și în flavonoide, frunzele și fructele merișorului sunt utile în tratarea tuturor formelor de infecții reno-urinare.

Timp de secole, merișorul a fost folosit profilactic în regiunile nordice, în țări precum Suedia, Finlanda sau în Rusia de Nord, unde clima aspră nu permitea creșterea și, implicit, consumul altor prea multe fructe. Și-a dovedit în timp eficiența în tratarea infecțiilor renale, intestinale și gastrice. 

*Studiile au demonstrat că merișorul duce la o reducere semnificativă a incidenței cistitelor bacteriene și că reduce cu până la 60% riscul apariției diferitelor tipuri de litiază renală.

Foarte bogate în tanini (substanțe antibacteriene și antimicotice) și în flavonoide (substanțe cu efect antioxidant), frunzele și fructele merișorului sunt utile în tratarea tuturor formelor de infecții reno-urinare. Flavonoidele și saponinele conținute în frunzele și fructele de merișor au o puternică acțiune diuretică, curațând rinichii de microlitiază și fiind un bun ajutor pentru eliminarea calculilor, iar taninii au o puternică acțiune antibacteriană la nivelul intestinului și, totodată, o acțiune astringentă, care normalizează tranzitul intestinal.

Merișoarele au dovedit proprietăți profilactice, dar și vindecătoare în infecțiile de tract urinar mai ales cu bacteria E.coli.

Anumite substante naturale din compoziția merișoarelor (proantocianidele) împiedică atașarea bacteriilor responsabile de producerea infecțiilor urinare, de pereții vezicii urinare și cei ai tractului urinar.

*Studiile științifice actuale au demonstrat acțiunea puternică antimicrobiană a extractelor din merișor față de bacterii precum: Staphylococcus aureus,Escherichia coli, Helicobacter pylori, Bacillus cereus, Porphyromonas gingivalis şi Prevotella intermedia. Această acțiune stă la baza utilizării în infecții urinare (cistite, nefrite, uretrite, pielonefrite), respiratorii (tuse, bronşite) și ale cavității bucale, inflamații gingivale, infecții digestive. De altfel, acum, toate acestea se bazează și pe studii clinice realizate în special cu pacienți cu infecții urinare recidivante care au dus la rezultate deosebite. 

Mătasea de porumb este cel mai puternic diuretic natural şi, de aceea, se recomandă în afecţiunile inflamatorii şi infecţioase ale vezicii urinare şi ale rinichilor. Deoarece este bogată în vitamina C, niacină, betacaroten, riboflavină, seleniu, timol, limonen şi în mentol, mătasea de porumb distruge agenţii patogeni şi creează o peliculă protectoare pe pereţii tractului urinar.

Mătasea de porumb este recomandată în caz de cistite, infecţii urinare, prostatite, nefrite.

Bătrânii foloseau ceaiul de mătase de porumb în infecțiile urinare, iar studiile ulterioare au arătat că acest remediu are substanțele potrivite pentru tratarea cistitelor şi a calculilor renali.

Mătasea de porumb şi cistita

În momentul de faţă, conform statisticilor, una din 15 persoane adulte suferă de o formă de cistită, care apa­rent nu se vindecă cu nici un me­di­cament. Ei bine, în aceste cazuri, mătasea de porumb poate face, sin­gură, sau în combinaţie cu antibio­ticele clasice, adevă­rate minuni. De ce? Pentru că acţionează prin nu mai puţin de patru mecanisme, unele extrem de subtile, pen­tru vindecarea infecţiilor urinare.

1. *Este un foarte bun diuretic, ceea ce automat va reduce gravitatea manifestărilor infecţiei, va preveni complicaţiile care apar prin urcarea acesteia spre rinichi şi va preveni recidivele ulterioare.

2. *Distruge bacteriile şi unii fungi din aparatul urinar, având o acţiune antibiotică directă.

3. *Alcalinizează urina, ceea ce ajută acţiunea anti­in­fecţioasă a antibioticelor şi a plantelor medicinale.

4. Reduce inflamaţia tractului urinar şi elimină spas­mele, ceea ce va ameliora destul de rapid sen­zaţiile de durere şi usturime produse de cistită.

În cazurile de cistită severă, mătasea de porumb se poate asocia şi cu antibioticele spe­cifice, utilizate în tratamentul cistitei, dar şi cu plante cum ar fi strugurii ursului (Arcto­sta­phylos uva-ursi) sau merişorul (Vac­cinium vitis-idaea). Conform unor cercetători, admi­nistrarea mătă­sii de porumb, în condiţiile sus menţio­nate, dublează sau chiar triplează eficienţa medica­men­telor clasice contra cistitei.

Pentru reuşita trata­men­tului, pe timpul administrării extractului de mătase de po­rumb, se consumă minimum 2 litri de apă, iar regimul alimen­tar va fi unul preponderent al­calin, cu multe legume şi ver­deţuri, dar fără zahăr, fără carne şi fără făină albă. De asemenea, lactatele se pot consuma doar la două ore după administrarea mătăsii de porumb, deoarece pot inactiva taninurile din aceas­tă plantă.

Mătasea de porumb şi pietrele la rinichi

 Efectul diuretic al stigmatelor acestei plante este pe cât de preţios, pe atât de rar, între remediile natu­rale. Şi, graţie acestui efect diuretic, extractul de mă­ta­se de porumb are efectiv o acţiune de "spălare” a rini­­chilor, care va conduce la eliminarea rapidă a nisi­pului (microlitiazei) depus la nivelul lor. În cazul pie­trelor la rinichi de mari dimensiuni, extractul din aceas­tă plantă se administrează ca adjuvant, atunci când acestea au început să migreze pe ureter, deoarece are efecte antispastice, ajutând la eliminarea pietrelor mai rapid şi cu mai puţină suferinţă. La persoanele care au suferit deja o intervenţie chirurgicală la nivelul rinichilor pentru extragerea pietrelor, curele de câte două săptămâni pe lună cu această plantă sunt foarte eficiente pentru prevenirea recidivelor.

Indicatii: Infecţiile renale (nefrite, pielite, pielo-nefrite etc.), Adjuvant în chisturile renale, Enurezis (urinare nocturnă necontrolată, prostatită, adjuvant în adenom de prostate.

Strugurii- ursului se prezintă ca un arbust tarator de talie mică, ale cărui ramuri ajung la lungimea de 1 metru și care se numește astfel datorită faptului că urșii mănâncă cu mare plăcere fructele sale. Planta face parte din familia Ericaceae (sau Ericacee) și are denumirea științifică de Arctostaphylos uva-ursi. De asemenea, numele vine de la cuvintele grecești Arktos (care înseamnă urs) și staphyle (care se traduce struguri). Este originară din Europa, iar în popor este cunoscută sub numele de boabele-lupului. Crește mai ales în pădurile de foioase și de pin, în zonele deschise cu sol nisipos sau în apropierea stâncilor.

De la strugurii-ursului se recoltează în scop medicinal doar frunzele. Acestea sunt uscate într-un loc bine aerisit și curat. Frunzele uscate se păstrează în pungi de hârtie într-un loc ferit de umiditate.

În medicina naturistă frunzele plantei sunt apreciate pentru elementele lor constituente și pentru proprietățile lor active. Acestea conțin taninuri, acid galic, acid elagic, acid formic, ulei esențial, hidrochinona, etc. Datorită proprietăților ei antiseptice planta este folosită mai ales în afecțunile căilor urinare, sau în infecțiile urinare, în nefrite, uretrite, dar și în boli cu transmitere sexuală, în gonoree. De asemenea, planta este un bun remediu în cazurile creșterii în volum a prostatei, în cistite sau în inflamarea zonei rectale. Frunzele plantei au efect dezinfectant și diuretic, ajută în tratamentul afecțiunilor tractului urinar, în eliminarea pietrelor la rinichi și ale vezicii urinare. 

Vitamina C administrată la primele semne de infecție urinară, este foarte eficient în oprirea evoluției afecțiunilor de tract urinar.

 Complexul vitaminic B este esențial pentru creșterea și dezvoltarea organismului dar și pentru o varietate de funcții metabolice. Aceste vitamine joacă un rol important în activitatea unor enzime ce controlează reacțiile chimice din organism. Astfel de enzime sunt implicate în transformarea hranei în energie sau în alte substanțe utile organismului. Vitaminele B sunt găsite într-o varietate de plante și de alimente de origine animală.

- Vitamina B1 sau tiamina și vitamina B2 sau riboflavina ajută organismul să producă energie și influentează enzimele din muschi, nervi și inimă.

- Vitamina B3 sau niacina are de asemenea un rol important în producerea de energie la nivel celular și în menținerea sănătății pielii, sistemului nervos și aparatului digestiv;

- Vitamina B5 (acidul pantotenic) influentează creșterea și dezvoltarea normală;

- Vitamina B6 (piridoxina) este implicată în metabolismul proteic și se găsește în special în globulele roșii, sistemul nervos și părți din sistemul imunitar.

- Vitamina B7 sau biotina este implicată în sinteza hormonilor și în metabolismul proteinelor, carbohidratilor;

- Vitamina B9 (acidul folic) contribuie la producerea și repararea ADNului și la fabricarea globulelor roșii ale sângelui;

- Vitamina B12 sau cobalamina este importantă pentru creșterea și dezvoltarea corpului. Mai este implicată în producerea globulelor roșii, funcționarea sistemului nervos și în metabolismul carbohidraților.

Vitamina B1 (tiamina) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase și ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispoziții”, are efecte tonice și este utilă pentru cei care suferă de rău de mișcare (kinetosis); contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Vitamina B1 este un antioxidant care sprijină eficiența circulaţiei renale şi metabolismul  grăsimilor, carbohidraţilor,  proteinelor pentru producerea de energie corespunzătoare. 

 Vitamina B2 se găseşte în concentraţii mai mari în ficat, rinichi, şi inimă. Este un  antioxidant care sprijină activitatea metabolică pentru producerea optimă de energie şi îndepărtarea  materialelor nedorite de la nivel renal. Vitaminele B împreună pot contribui la reducerea oxalaților  în rinichi şi la scăderea retenţiei hidrice. Vitaminele B sunt solubile în apă şi nu sunt în mod corespunzător reciclate în momente de stres sau de disfuncţie renală de aceea este necesară suplimentarea acestora. 

 Acidul folic, vitamina B2, vitamina B12 și vitamina B6 ajută la susţinerea circulaţiei,  căilor metabolice de metilare şi de  sulfurare. 

 Colina şi inozitolul sunt fosfolipide ce sprijinul reducerea retenţiei hidrice. 

Acidul para-aminobenzoic (PABA) are rol în  procesele de pigmentare, este o vitamină antioxidantă,antidispneică, reîntinerește corpul,are acțiune antiinfecțioasă generală, este  necesară pentru sinteza acidului folic, asigură asimilarea acidului pantotenic,protejează  pielea de razele ultraviolete, facilitează formarea celulelor sangvine, reglează  metabolismul proteinelor, este un trofic al pielii și părului, este antidiscromică, antipruriginoasă, detoxifiantă.

Biotina are un rol cheie în metabolismul glucidelor, al lipidelor și al proteinelor, precum și în metabolismul energetic celular.  În metabolismul zahărului biotina ajută la transformarea și conversia acestuia în energie utilizabilă.

Totodată  ea intervine în procesele necesare întreținerii  celulelor nervoase, celulelor ficatului, celulelor rinichilor, ale inimii și ale firului de păr.

Biotina ajută la menținerea sănătății membranelor mucosae (inclusiv ale aparatului reno-urinar).

Potasiul este important pentru echilibrul mineral şi absorbţia de apă. 

Indicatii: infecții urinare, infecții renale, calculi renali, cistite, nefrite, uretrite, pielo-nefrite, litiază renală, cistită cronică, poliurie, uremie, albuminurie, hidropizie, uretrită gonococică, prostatită, edeme renale, leucoree, dismenoree, pielițe, chisturi renale, enurezis (urinare nocturnă necontrolată, prostatită, adjuvant în adenom de prostată și creșterea libidoului.

KIDNEY ESSENTIALS  - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 60  capsule vegetale.

Ingrediente/ capsulă : potasiu (din gluconat de potasiu si clorură de potasiu) 99 mg; extract concentrat 10:1 din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon) - 200 mg ; capsula: hipromeloza; l-leucina; fructe de Ienupar (Juniperus communis) - 50 mg,  vitamina C (acid l-ascorbic)- 50 mg (62% VNR*  ), agent de incarcare: faina de orez si maltodextrina; colina (bitartrat de colina ) 12.5 mg;  matase de Porumb( Zea mays) -25 mg; frunze de Strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi)-25 mg;  agent antiaglomerant: dioxid de siliciu;  tiamina (clorhidrat de tiamină) (vitamina B1)-12.5 mg ( 1136%  VNR*  ); riboflavina (vitamina B2) 12.5 mg (892% VNR*  ), niacinamide- 12.5 mg (78% VNR*  );  vitamina B-6 (clorhidrat de piridoxină)- 12.5 mg (892% VNR*  ); acid pantotenic (d-pantotenat de calciu) -12.5 mg (208% VNR*  ); inozitol 12.5 mg; PABA (acid para aminobenzoic) -12.5 mg;  acid folic- 100 mcg (200% VNR*  ); vitamina B-12 (ciancobalamină)-100 mcg (4000% VNR*  ); biotina-12.5 mcg (25% VNR*  ).

*VNR- Doza Zilnica Recomandata cf. Regulamentului 1169/2011.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

In cazuri grave de Rinichi Polichistici se recomanda administrarea concomitenta de Best Serrapeptase Forte  CLICK AICI!

Contraindicații: Conține Strugurii-ursului.  A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA

 

 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data inscrisa pe eticheta este data productiei conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentratie maxima timp de 30 luni de la data fabricatiei.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review