L-Arginine Maximum Strenght 850 mg 90 Capsule Swanson L Arginina

Swanson Health Products
44,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Stoc limitat

Descriere

 

 L-Arginina este un supliment nutritiv care conține arginină - un aminoacid care participă la producerea de proteine în organism 


 L-Arginine conține arginină - un aminoacid semi-esențial, care se numără printre cei 20 de aminoacizi de bază din organism. Ca orice aminoacid, arginina este implicată în sinteza proteinelor, care sunt componentele esențiale ale mușchilor.

 Organismul își poate produce și singur arginină, însă nu într-o cantitate suficientă pentru a asigura producția intensă de proteine în timpul unui efort muscular prelungit. De aceea, acest supliment este esențial pentru sportivi, mai ales în timpul antrenamentelor intense.

L-Arginina se convertește ușor în oxid nitric. L-arginina este probabil cel mai cunoscut pentru rolul său în formarea oxidului nitric (NO). NO este o moleculă mesager care reglează dilatarea vaselor de sânge. Formarea de NO mediază relaxarea mușchiului neted în peretele vasului sanguin, reducând astfel volumul de muncă al inimii. Multe celule nervoase utilizează NO ca moleculă de semnalizare. 

 

 

 

Adjuvant in diferite afectiuni impreuna cu:

 

 

Mod de administrare:

 
 

Luati 1 capsula de 1-2 ori pe zi, preferabil dupa masa.
 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
 L-Arginine 850 mg *
* Daily Value not established.

 

Atenție 

Supliment alimentar. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Depozitați-l într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați-l de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare a produsului. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review