L-Glutathione ~ L-Glutation 100 mg 100 capsule veggie caps Swanson Setria® Glutathione

Swanson Health Products
98,50 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă L-Glutathione - L-Glutation contribuie la detoxifierea organismului și adjuvant în funcția hepatică

Un redutabil antioxidant natural

Prezentare: flacon cu 100 capsule vegetale

Producător: Swanson Health Product, USA

Setria® Glutathione este marcă comercială înregistrată a Kyowa Hakko Bio Co, Ltd.

 

Descriere:

Glutationul este un antioxidant foarte important, eficient în curățarea corpului de toxine critice, motiv pentru care este numit “Super Eroul Antioxidanților”. Glutationul, numit "proteina vieții", este o polipeptidă bioactivă cu funcție de coenzima, prezentă în aproape toate celulele organismului uman și ajută deosebit de mult la menținerea și creșterea sistemului imunitar uman.

Este sintetizată în ficat din aminoacizii cisteină, glutamină și glicină.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation dar în concentrații mari glutationul se găsește și în splină, rinichi, pancreas, cornee.

Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu și vitaminele C, B6 si B2. Capacitatea antioxidantă a vitaminelor C, E și a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Antioxidant și detoxifiant !!!!

Adjuvant în funcția hepatică de preluare a toxinelor !!!!

O substanță ideală pentru repararea celulelor !!!!

FOARTE IMPORTANT: Pentru ca un aminoacid să fie bio compatibil trebuie să fie produs sub formă libera în caz trebuie să aibă litera \"L\" în fața; de exemplu L-Glutationa nu doar Glutationa. Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.

Glutationa redusă, o substanță prezentă în toate celulele este esențială pentru capacitatea celulelor de a se apăra și de a se repara.

Un nivel scăzut de glutationă redusă rezulta în lipsa de energie la nivel celular, inflamație, o mai mare vulnerabilitate a celulelor, accelerarea procesului de îmbătrânire, rezistență scăzută la înbolnăviri incusiv boli cardiace, cancer, artrită și altele. După vârsta de 20 de ani nivelul de glutationa din organism începe să scadă cu 10%-15% la fiecare 10 ani. Factorii care pot conduce la scăderea nivelului de glutationa sunt: stres, effort fizic, infecții, răniri, toxinele din mediu sau alimente etc.

CE ESTE GLUTATIONA? Glutationa (Glutationul) este un aminoacid ne-proteic care se găsește în cea mai mare cantitate în ficat. Glutationa este esențială pentru organism și în special pentru funcția hepatică. Producția de Glutationa este determinată de nivelul de cisteină și poate fi adjuvata prin administrarea de N-Acetil-Cisteina. Totuși, în multe cazuri de afecțiuni hepatice sau intoxicări cu micotoxine, se recomandă și asocierea cu L-Glutationa.

Glutationa participă la sinteza leukotrinei și este totodată este un co-factor în producerea enzimei glutationa-peroxidaza. Este de asemenea importantă ca molecula hidrofila care se leagă de toxinele lipofilice și alte produse de excreție din ficat în timpul procesului de biotransformare înainte de a deveni parte componentă a bilei. Glutationa este de asemenea necesară pentru detoxificarea de metilglioxal, o toxină produsă în procesul metabolic.

*Studii efectute pe cerealele, leguminasele și furajerele cultivate pe teritoriul Romaniei au indicat un grad alarmant de infestare cu fungusi. Acești funguși sunt surse de micotoxine care sunt apoi ingerate fie direct fie prin consumul produselor de carne sau lapte.

Glutationul (Glutationa) este considerat a fi principalul antioxidant neenzimatic. Glutationa redusă este principalul transportor al grupărilor SH (sulfhidril) libere. Datorită marii reactivități a grupării SH, care are capacitatea de a ceda o pereche de electroni, realizând astfel combinații electrovalente sau covalente, reversibile sau ireversibile, glutationa este implicată în foarte multe reacții și procese, multe încă necunoscute. Gruparile SH din structura glutationei sau cisteinei constituie prima țintă a radicalilor liberi.

 

In diferite afectiuni se poate asocia cu: 

-- Detoxifiere, reducerea efectelor imbatranirii organismului se poate asocia cu: Vitamina CVitamina D3Vitamina E

 -- Reducerea stresului oxidativ se poate asocia cu:  Ashwagandha5 HTP

- la îmbunătățirea și menținerea capacității de detoxifiere a ficatului se poate asocia cu: Dandelion root

 

Maximum-ht L- Glutathione Setria®- supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 100 capsule vegetale.

Ingrediente/capsulă: Setria® Glutation 100 mg (L-glutation redus), capsulă: faina de orez, gelatina, laurat de calciu. 

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potential alergenic.

Producator:Swanson Health Products, SUA

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review