NOU

L-Tryptophan, 500 mg, 90 capsule Tiptofan

Gym Beam
49,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Gym Beam
Disponibil in stoc

Descriere

L-Triptofan - 90 capsule pentru suplimentarea aminoacidului esențial, triptofan, care este implicat în producerea de serotonină și astfel, are efect asupra stării de spirit și somnului


L-Triptofan este unul dintre aminoacizii esențiali pe care organismul nu îl poate sintetiza. Acest lucru înseamnă că trebuie luat din alimentație sau ca supliment. Organismul folosește triptofanul ca un precursor al serotoninei, un neurotransmițător, care are efect asupra stării de spirit și somnului. Capslelue, L-Triptofan, conțin până la 500 mg de triptofan pentru suplimentarea sa practică în dietă.

Căutați un sprijin eficient pentru somn? 
L-triptofan oferă 500 mg de L-triptofan pe capsulă pentru a sprijini nivelurile sănătoase de serotonină și a oferi un somn odihnitor. L-triptofanul, un aminoacid esențial, trebuie obținut în dietă sau sub formă de supliment. 
Triptofanul este un aminoacid proteinogenic cu un sistem inelar aromatic indolic. Impreuna cu fenilalaninatirozina si histidina, triptofanul este unul dintre aminoacizii aromaticiTriptofanul este precursorul serotonineimelatoninei si niacinei si are o importanta vitala pentru corpul si pentru echilibrul nostru psiho-emotional. Organismul uman nu poate produce acest aminoacid esential si, prin urmare, se bazeaza pe aportul din alimente si suplimente nutritive.

Nu numai că triptofanul vă poate ajuta să dormiți mai bine, dar, de asemenea, sa dovedit a fi o îmbunătățire a dispoziției naturale și a oferi protecție împotriva depresiei, anxietății și numeroaselor simptome negative asociate cu niveluri ridicate de stres (cum ar fi sindromul intestinului iritabil și bolile cardiace, de exemplu). 

Suplimentarea cu o combinație de aminoacizi și ierburi de calmare, de reducere a anxietății - cum ar fi L-triptofan, sunătoare și 5HTP - sa dovedit a ajuta oamenii să depășească dependența prin creșterea producției de serotonină și melatonină. L-triptofanul este adesea administrat persoanelor care încearcă să renunțe la fumat pentru a îmbunătăți eficacitatea programelor convenționale de tratament care îi învață pe oameni să controleze impulsurile și stările lor emoționale mai bine.

Studiile au descoperit că  administrarea de triptofan reduce durerile de cap, tensiunea și migrenele.Suplimentele cu l-triptofan pot fi folosite pentru a ajuta pe cineva să rămână la o dietă sănătoasă și să lucreze în scopul reducerii greutății. Nivelurile crescute de serotonină promovează calmul, claritatea minții, controlul asupra poftelor sau impulsurilor și chiar o funcționare mai bună a metabolismului, care toate sporesc pierderea în greutate.

L-Triptofan si Beneficiile sale:

 
  • Regleaza somnul, ciclul somn-trezire si ajuta in caz de insomnie;
  • Poate ajuta in caz de depresie;
  • Poate reduce anxietatea;
  • Reduce apetitul;
  • Reduce simptomele PMS;
  • Poate ajuta in calmarea furiei;
  • Poate reduce simptomele de dementa;
  • Ofera protectie ochilor;
  • Poate imbunatati performanta exercitiilor;
  • Neurotransmitatorul serotonina este produs de L-triptofan in organism;


Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă cu apă cu 30-60 de minute înainte de somn.

 
Supplement facts
Serving size: 1 capsule
Servings per container: 90 servings 
Amount Per Serving %DRI*
L-Tryptophan 500 mg ***
* % daily reference intake
*** daily reference intake not established 
 

Atentie

Doar pentru adulti. Nu luați acest produs dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă luați antidepresive pe bază de rețetă. Consultați medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review