Lactobacillus Rhamnosus with FOS, Swanson, 60 capsule Probiotice

Swanson Health Products
48,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Lactobacillus Rhamnosus - una dintre cele mai studiate tulpini de bacterii, datorita folosirii ca probiotic si lipsei de patogenitate

 

Lactobacillus rhamnosus se gaseste in tractul digestiv al omului si la nivel urogenital, precum si in diverse produse alimentare: iaurt, lapte fermentat, lapte pasteurizat si branza mai moaleLactobacillus rhamnosus se foloseste ca probiotic datorita capacitatii ridicate de aderare la celule, popularitatii in randul bacteriilor benefice a intestinului subtire, a colonului si a tractului urogenital, reechilibrand flora microbiana.
 

In studiilor realizate pe tulpinile L. Rhamnosus s-au obtinut dovezi care sustin implicatiile pozitive ale acestor tulpini in infectiile urinare, reactiile alergice, cariile dentare si afectiunile nazale. S-a dovedit ca tulpinile de L. rhamnosus sunt eficiente in reducerea episoadelor si simptomelor diareice la copii, inclusiv in cazul infectiilor cu rotavirus.


Flora intestinala joaca un rol esential in aparitia dermatitei atopice. In acest sens, au fost realizate mai multe studii prin intermediul carora s-a dovedit si influenta benefica pe care o are administrarea tulpinei de L. rhamnosus in reducerea simptomelor si a incidentei dermatitei atopice, precum si a alergiei la laptele de vaca in randul copiilor. 

Interactiuni si reactii adverse

Probioticele ce contin tulpini de Lactobacillus rhamnosus sunt, in general, bine tolerate si rar produc infectii sau aparitia altor afectiuni. Organismul uman este zilnic expus acestor tipuri de lactobacili, atat prin intermediul dietei, cat si datorita compozitiei microbiotei. Suplimentele alimentare ce contin Lactobacillus rhamnosus sunt bine tolerate, chiar si de catre persoanele cu imunitate compromisa.
 

Lactobacillus Rhamnosus si beneficiile sale:

  • Poate preveni și trata diareea
  • Poate ameliora sindromul intestinului iritabil
  • Ajută la sănătatea intestinului
  • Poate proteja sanatatea cavitatatii bucale
  • Poate ajuta la prevenirea infecțiilor tractului urinar
  • Poate favoriza pierderea în greutate
  • Poate crește sensibilitatea la insulină
  • Poate reduce colesterolul din sânge
  • Poate combate alergiile
  • Poate ajuta la tratarea acneei

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă vegetală de două ori pe zi cu alimente și apă. Se recomandă refrigerarea.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veggie Capsule
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving %Daily Value
NutraFlora® scFOS® (short-chain fructooligosaccharides) 100 mg **
Lactobacillus rhamnosus (5 Billion CFU†) 25 mg **
**Daily Value not established
†Contains 5 billion CFU (colony forming units) when manufactured, and provides an effective level of bacteria until at least the "best by" date.

 

Atentie

Doar pentru adulti. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review