Leg Vein Essentials - Esentiale Pentru Picioare Reci Obosite si Varice 60 capsule DRcaps Swanson

Swanson Health Products
[1]
83,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Leg Vein Essentials menține sănătatea sistemului circulator.

Un redutabil susținător al circulației periferice.

Conținut: flacon cu 60 caps cu eliberare prelungită

Producător: Swanson Health Products USA

 

Picioarele te susțin tot timpul! 

Acum este timpul să ai grijă de ele cu noua formulă cu eliberare prelungită Leg Vein Essentials.

Descriere:

Leg Vein Essentials cu eliberare prelungită este recomandat în:

- insuficiență circulatorie periferică, sindrom varicos, stenoze, tromboze și tromboflebite, toate stadiile bolii varicoase și tulburărilor circulației sanguine venoase, insuficiența venoasă cronică, anevrism de aortă, ulcer varicos, varicocel testicular, tromboflebită și periflebită superficială, sindromul post-trombotic, tratamentul post-chirurgical venos, retinopatia și microangiopatia diabetică, edeme și hematoame post-traumatice.

 

In cazuri de Hemoroizi, Ulcer Varicos si Varicocel Testicular se recomanda administrarea concomitenta a cate o capsula de Serrapeptase Forte de 2 ori pe zi.

 

Leg Vein Essentials cu eliberare prelungită conține mătura măcelarului, afine și păducel pentru a ajuta la susținerea unei circulații sănătoase, în timp ce castanul sălbatic și gotu kola susțin sănătatea venelor și a capilarelor. Semințele de struguri protejează colagenul necesar pentru artere sănătoase, iar hesperidina  este un bioflavonoid care mărește  rezistența vaselor de sânge în combinație cu Vitamina C.

Leg Vein Essentials cu eliberare prelungită susț­ine funcționarea optimă a venelor, capilarelor și vaselor limfatice. Datorită complexului vegetal bioactiv pe care îl con­ține, este eficient în restabilirea și men­ținerea tonusului pere­ților vasculari fiind de un real folos pentru ulcerul varicos. Redă func­ționalitatea și elasticitatea venelor. Este venotonic și vasculoprotector, crește tonicitatea venoasă, rezistența structurilor vasculare, scade hiperpermeabilitatea capilară. Compoziț­ia produsului este îmbogățită cu vitamina C, care alături de hesperidina, îi poten­țează activitatea, ceea ce are ca efect consolidarea pere­ților vaselor de sânge. 


Pentru Ulcer Varicos, Varice si alte afectiuni ale venelor picioarelor, recomandam folosirea cremei Leg Vein Essentials


Ingrediente active/1 capsulă: 

- Extract standardizat de castan sălbatic (Aesculus hippocastanum )(22% escine)(semințe).....200 mg

- Extract de mătura măcelarului (Ruscus aculeatus)(10% saponine calculate ca ruscogenina) (rădăcină).....75 mg

- Extract de Gotu Kola (Centella asiatica) (10% asiaticosides) (părți  aeriene).....50 mg

- Hesperidina (40% bioflavonoide)......50 mg

- Extract de Afin (Vaccinium myrtillus) (fructe) (standardizat la 25% antocianidine).....10 mg

- Extract din semințe de struguri(90% -95% Proantocianide).....10 mg

- Extract păducel (părțile aeriene)(2% vitexin- 2’ rhamnosides)......10 mg

 - Vitamina C (acid ascorbic)....60 mg

Descriere ingrediente active:

Dincolo de ghimpii ghioagelor verzi în care stau ascunse, castanele ascund o veritabilă farmacie naturală, folositoare mai ales în tratamentul afecţiunilor vasculare. Preparatele din castane sălbatice vindecă suferinţele provocate de boli grave, de la tumori şi accidente cerebrale, până la varice şi hemoroizi.

Puterile vindecătoare ale castanului sălbatic sunt cunoscute şi folosite de secole în medicina populară românească. Deşi nu sunt comestibile, castanele au fost considerate dintotdeauna un adevărat talisman, aducător de forţă şi sănătate. Bătrânii de la sate îi sfă­tuiau pe cei trişti şi lipsiţi de vlagă să poarte 4-5 cas­tane în buzunar, pentru a prelua din forţa lor bene­fică. Secretul era ca, o dată pe săptămână, castanele vechi să fie schimbate cu altele proaspăt culese, încărcate de energia naturii. Această credinţă a fost confirmată şi de specialiştii în silvoterapie, care au descoperit că apro­pierea castanului tonifică sistemul nervos, dez­voltă imaginaţia şi favorizează gândirea pozitivă. Prin urmare, nu întâmplător, castanul îşi oferă fructele toam­na, ca îndemn să îi căutăm apropierea în ano­tim­pul melancoliilor şi al tristeţii. Însă puterile tămăduitoare ale castanului nu se răsfrâng numai asupra sufletului. De vea­curi, vindecătorii din popor îl consideră un remediu eficient pentru durerile de piept, un medicament pentru bolile picioarelor (în spe­cial pentru varice) şi un balsam pentru pielea vătămată de răni sau zgârieturi. Fiertura din frunze de castan era folosită atât pentru a calma tusea şi a reduce febra, cât şi pentru a obloji mâinile sau picioarele fracturate. Calităţile terapeutice ale castanelor au fost redescoperite şi confirmate de savanţii secolului nos­tru. Supus analizei de laborator, fructul castanului a dezvăluit o fascinantă complexitate de substanţe vin­de­cătoare. Printre compuşii cu rol farmaceutic se nu­mără saponinele, în special escina, taninurile, afro­des­cina şi numeroase principii amare. La începutul anilor '90, în Franţa, oamenii de ştiinţă au descoperit că escina conţinută de castane protejează colagenul şi elastina, principalele proteine din structura vaselor de sânge. Acest fapt explică efectul benefic pe care preparatele din castane îl au asupra sistemului circulator: tonifică şi repară venele şi capi­larele lezate, fluidizează fluxul sanguin, îmbunătăţesc funcţio­na­rea inimii şi a creierului. Un deceniu mai târziu, cerce­tătorii de la Universitatea Exter din Marea Britanie au confirmat, experimental şi clinic, concluzia colegilor francezi. Ei au de­monstrat că un tra­tament de 16 săptă­mâni cu extract fluid din cas­tane contribuie esen­ţial la oxigenarea cre­ierului şi buna func­ţionare a sis­te­mului nervos. Cura cu esenţă de cas­tane a avut efecte pozitive asupra pacienţilor depresivi, rărind ata­curile de panică şi stările de ameţeală. Rezultatele acestor investigaţii ştiin­ţifice au fost valorificate şi de industria cosmetică, unde castanele sunt folosite drept materie primă pentru cremele destinate sănătăţii tenului şi îndepărtării ridurilor. Astfel, castanele se dovedesc a fi adevărate miracole din farmacia naturii, aflate la îndemâna tutu­ror, uşor de cules şi prelucrat.

Mătura măcelarului este un tufiș cu flori galbene care tonifică venele cu ajutorul proprietăților sale astringente și anti-inflamatoare. Extractul de Mătura măcelarului inhibă enzimele care degradează componentele structurale ale venelor și fac vasele mici de sânge mai puțin permeabile.

Gotu kola are un efect pozitiv asupra sistemului circulator. Îmbunătățește afluxul de sânge în timp ce întărește venele și capilarele. Poate fi utilizată cu succes în tratamentul flebitei, crampe la picioare, dureri la extremități. Minimizeaza varicele și cicatricile.

Constituientul activ primar este un compus triterpenoid. Saponidele (numite și triterpenoide) sunt constituienții activi primari. Aceste saponoide afectează benefic colagenul, inhibând de exemplu producerea de țesut în exces în cazul cicatricilor.

Datorită acțiunii asiaticoside-lor și madecasoside-lor care sunt conținute în gotu kola, poate preveni, întârzia sau trata insuficiența venoasă cronică. Aceasta apare cand valvele din vene care poartă sângele înapoi spre inimă sunt slăbite sau distruse și sângele se adună în vene și picioare. Această acumulare de sânge poate duce la varice, vene “păianjen”, sau slăbiciune în picioare. Mai multe rezultate serioase includ cheaguri în picioare. Asiaticoside-le și madecasoside-le pot ajuta la păstrarea venelor și pierderii la nivelul vaselor de sânge. Deoarece intărește peretele vaselor de sânge, gotu kola poate fi eficientă în întârzierea retinopatiei, ruperea gradată a retinei oculare. Poate ajuta în îndepartarea hemoroizilor. Aceleași efecte sunt vizate prin alinierea tractului gastrointestinal, făcând din gotu kola un tratament util în cazurile de ulcer.

Gotu Kola  poate contribui la reducerea inflamației și la îmbunătățirea circulatiei la persoanele cu afecțiuni venoase precum venele varicoase și insuficiența venoasă, o afecțiune în cadrul căreia este afectată scurgerea normală a sângelui prin vene.  *Un studiu publicat în 2001, într-un număr al revistei Angiologie, a analizat pacienții cu hipertensiune venoasă care au luat fie placebo, fie Gotu Kola timp de patru săptămâni. La sfarșitul studiului, grupul de pacienți care a luat Gotu Kola, a prezentat o reducere semnificativă a edemelor de la nivelul gleznelor, diminuând totodată durerea, crampele și oboseala la nivelul extremităților membrelor inferioare comparativ cu grupul care a luat placebo.

Hesperidina este o substanță naturală care se găsește, în principal, în citricele necoapte. Disponibilă și sub formă de supliment, hesperidina este clasificată ca un “bioflavonoid” (un tip de compus cu efecte antioxidante). Bioflavonoidele au un efect sinergic cu Vitamina c, având o mare importanță în întărirea peretelui capilar. Bioflavonoidele cresc rezistența capilarelor, reglându-le permeabilitatea și se opun formării de varice și de hemoroizi.

Hesperidina și insuficiența venoasă cronică:

O afecțiune în care venele de la picioare nu pot transporta suficient sânge înapoi spre inimă, insuficiența venoasă cronică este asociată unor probleme precum varicele, umflarea gleznelor și crampele nocturne. *Potrivit unui studiu din 2007 publicat în revista Angiologie Internațională, suplimentele alimentare care conțin o combinație de hesperidină, extract de mătura măcelarului și acid ascorbic (o formă de vitamina C) pot ajuta la tratarea insuficienței venoase cronice.

*Studiul a analizat un număr de 124 persoane cu insuficiență venoasă cronică. În fiecare zi, timp de opt săptămâni, toți participanții la studiu au luat două capsule conținând hespiridina / mătura măcelarului/ acid ascorbic. Începând cu a doua săptămână, participanții au prezentat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește simptomele (inclusiv durere, crampe și umflare la nivelul picioarelor). *Autorii studiului sugerează că hespiridina / mătura măcelarului / acidul ascorbic ar putea contribui la tratarea insuficienței venoase cronice prin producerea unor efecte benefice asupra vaselor de sânge.

Afinele sunt un pachet de antioxidanti numiți antocianidine, care previn acțiunea radicalilor liberi de la nivelul matricei celulelor de colagen, prevenind lezarea țesuturilor care pot conduc la apariția cataractei, glaucomului, varicelor, hemoroizilor, afecțiunilor cardiovasculare și cancer. Antocianina, pigmentul roșu-albastru din afine, îmbunătățește integritatea structurii venelor dar și în întregul sistem vascular.

Extractul de sâmburi de struguri este eficient ca adjuvant în prevenirea și tratarea vericelor datorită efectelor de stabilizare și întărire a pereților venoși, reducerea vâscozității sângelui și fraglității capilarelor. *Studiile arată că proantocianidele oligometrice sunt utile în tratarea problemelor venelor. În plus substanțele oxidante din sâmburii de struguri sunt foarte eficiente în oprirea proceselor degenerative ce afectează persoanele în vărstă.

Semințele de struguri au fost folosite ca medicament încă din timpul imperiului grec, fiind utilizate în mod tradițional pentru tratamentul natural al multor probleme de sănătate cum ar fi iritații ale pielii și ochilor, sângerări, varice, diaree, cancer.

Interesul crescut în derivatele provenite de la struguri se datorează în principal fracezilor. Paradoxul francez este că aceștia consumă foarte multe grăsimi și cu toate acestea au o rată extraordinar de mică a incidenței cancerului sau a bolilor de inimă. *Studiile arată că strugurii au foarte multe virtuți antioxidante, de prevenire a cheagurilor de sânge și reduc semnificativ nivelul de colesterol rău.

Păducelul conţine o substanţă care contribuie la întărirea inimii şi la lărgirea căilor coronariene şi este benefică în tratamentul bolilor de inimă pe fond nervos, a hipertensiunii, hipotensiunii arteriale şi tahicardiei.

Totodată, păducelul reglează circulaţia sângelui, atât la nivel central, cât şi la nivel periferic. 

Vitamina C este foarte importantă pentru cei care au varice, deoarece aceasta stimulează producerea de colagen în organism, iar asta înseamnă că durerile și umflăturile se vor reduce. Mai mult, colagenul produs în corp menține pereții venelor flexibili, astfel că este redus și riscul ca acestea să se umfle (și să nu mai revină la starea inițială).

Acțiune:

- Vindeca varicele de pe picioare si combate apariț­ia varicelor,

- Restabilește elasticitatea vasculară și circulaț­ia sanguină la nivelul picioarelor,

- Înlătură senza­ția de picioare grele, obosite și umflate,

- Diminuează complica­țiile determinate de varice,

- Elimină staza venoasă și îmbunătățește circulația la nivelul extremităților,

- Diminuează durerea, crampele și oboseala la nivelul extremităților membrelor inferioare. 

Indicații:

- insuficiență circulatorie periferică, sindrom varicos, stenoze, tromboze și tromboflebite, toate stadiile bolii varicoase și tulburărilor circulației sanguine venoase, insuficiență venoasă cronică, anevrism de aortă, ulcer varicos, varicocel testicular tromboflebită și periflebită superficială, sindromul post-trombotic, tratamentul post-chirurgical venos, retinopatia și microangiopatia diabetică, edeme și hematoame post-traumatice.

 

Prezentare: flacon cu 60 capsule cu eliberare prelungită.                                   

Producator: Swanson Health Products, USA.

Mod de administrare: câte 1 caspulă de 2 ori pe zi(dimineața și seara) în timpul mesei sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Eliberarea prelungită durează între 6-8 ore.

Contraindicații: A nu se administra femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

 

 

 

 

*Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Insuficiență circulatorie periferică, sindrom varicos, tromboza, tromboflebita, toate stadiile bolii varicoase și tulburărilor circulației sanguine venoase, insuficiență venoasă cronică, anevrism de aortă, ulcer varicos, tromboflebită, tratament picioare reci, tratament picioare reci, tratament circulatie periferica

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
D
Dana Andrei
23 iun. 2022
Achizitie verificata
Il folosesc de 6 luni pentru picioare si sunt multumita de rezultate
d
din rodel
05 aug. 2016
cate capsule de serra max trebuie luate pentru varicocel testicular stang ?
cate capsule de Leg Vein Essentials trebuie luate pentru varicocel testicular stang.?
cum pot face comanda?
N
Naturanoastra.ro
05 aug. 2016
Cate o capsula din fiecare produs de doua ori pe zi inainte de mesecu 15-20 min
S
Stoian Georgetag
04 iul. 2016
An trimis si simbata o comanda si nu am primit nici un raspuns.Am revenit cu aceeasi comanda.DACA NU IMI RASPUNDETI MA ORIENTEZ IN ALTA PARTE
N
Naturanoastra.ro
04 iul. 2016
In cel mai scurt timp posibil veti fi contactata de un specialist.
Va multumim ca ati apelat la noi.
D
Daniel Gliga
20 mar. 2016
Cate capsule trebuie sa iau pentru ulcer varicos? Am ulcer varicos la piciorul drept de 3 ani si nu mai stiu cu ce sa incerc sa ma tratez. Tratamentul se mai face si cu alt produs natural sau doar cu acesta?
Multumesc anticipat.
N
Naturanoastra.ro
04 apr. 2016
Pentru ulcer varicos se administreaza 2 capsule pe zi din Leg Vein Essentials si 3 capsule pe zi din Serrapeptase Forte de 240.000 U.I