MagMind 90 capsule Magnesium L-Threonate Magtein, Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
187,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Disponibil in stoc

Descriere


MagMind Treonat de Magneziu - sustine memoria, concentarea si focusarea sanatoase prin optimizarea nivelului de magneziu din creierMagMind® (Magnesium L-Threonat, sau Magtein®) este singura formă de magneziu despre care s-a demonstrat, prin cercetări promițătoare, că traversează cu ușurință bariera hemato-encefalică și oferă efecte pozitive semnificative asupra gandirii, memoriei și sănătății creierului.

Dacă susținerea performanței creierului este importantă pentru tine, poate doriți să luați în considerare administrarea de L-treonat de magneziu. Nu numai că s-a dovedit că crește nivelurile circulante de magneziu în creier dar ajută la protejarea creierului împotriva declinului cognitiv legat de vârstă si de asemenea, stimulează alte 4 aspecte ale sănătății cognitive:MagMind Magnesium L-Threonate Beneficii

 
  • Reducerea stresului și a anxietății
Stresul și anxietatea sunt teme recurente în viața ta? Magneziul poate fi „pilula de răcire” de care aveți nevoie. Magneziul joacă un rol în reglarea axei hipotalamo-hipofizo-suprarenale (axa HPA), a sistemului nostru de răspuns la stres și s-a demonstrat că deficiențele în minerale induc anxietate și dereglarea axei HPA. Într-adevăr, anxietatea este unul dintre simptomele fizice ale unei deficiențe de magneziu. La oameni, magneziul poate suprima eliberarea hormonilor de stres cortizol și adrenalină și poate lucra la bariera hemato-encefalică pentru a preveni, eventual, hormonii de stres să intre în creier.
 
  • Neuroplasticitatea
Capacitatea creierului de a se schimba este neuroplasticitatea. Această flexibilitate permite creierului nostru să creeze noi conexiuni neuronale (sinapse) și afectează învățarea, memoria, comportamentul și funcția cognitivă generală. Neuroplasticitatea joacă un rol fundamental în cât de bine îmbătrâneste creierul nostru, cu o pierdere a plasticității care duce la o pierdere a funcției cognitive. Cercetările asupra neuroplasticității sunt în creștere, iar oamenii de știință descoperă că creșterea nivelului de magneziu al celulelor neuronale poate crește densitatea și plasticitatea sinapselor, îmbunătățind funcția cognitivă generală. De asemenea, arată că va ajuta la „reconectarea” creierului în cazurile de leziuni cerebrale traumatice și tulburări de anxietate. Dar nu orice supliment de magneziu va fi potrivit – L-treonatul de magneziu este forma folosită în studii, deoarece are capacitatea de a traversa bariera hemato-encefalică pentru a crește eficient nivelul de magneziu din creier.
 
  • Atenție și Concentrare
După cum probabil veți înțelege, magneziul este esențial pentru funcționarea sănătoasă a creierului și a sistemului nervos; aceasta include, de asemenea, atenția și concentrarea. Unele dintre simptomele deficienței de magneziu se pot manifesta ca iritabilitate, neliniște, lipsă de concentrare și oboseală, de asemenea simptome asociate cu tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD). Studiile au constatat în mod constant că copiii diagnosticați cu ADHD au deficit de magneziu și că suplimentarea îmbunătățește comportamentul, impulsivitatea și hiperactivitatea. Magneziul interacționează, de asemenea, cu receptorii acidului gamma-aminobutiric (GABA), ajutând la menținerea transmiterii normale a acestui neurotransmițător calmant, echilibrând în același timp nivelurile de glutamat, un neurotransmițător excitator.
 
  • Antiinflamator
Cercetările arată că creșterea aportului de magneziu poate reduce, de asemenea, inflamația, un răspuns imunitar care poate contribui la o listă de probleme de sănătate și boli cronice, inclusiv anxietatea și depresia. Studiile au arătat că atât copiii, cât și adulții care consumă mai puțin decât DZR (doza zilnica recomandata) de magneziu au, în medie, de două ori mai multe șanse de a avea niveluri crescute de proteină C reactivă (CRP), un indicator puternic al inflamației, comparativ cu cei care consumă DZR.(doza zilnica recomandata). Un studiu publicat în The Journal of Immunology a constatat că magneziul are un efect modulator asupra sistemului imunitar și este capabil să reducă producția de citokine inflamatorii. Aceasta înseamnă că un consum mai mare de magneziu poate ajuta la reducerea factorilor inflamatori care pot duce la boli.

 

Utilizare recomandată

Luați 3 capsule pe zi (1 capsulă dimineața și 2 capsule cu o oră înainte de culcare) cu sau fără mese sau conform recomandărilor profesioniștilor dumneavoastră calificați.


 
Supplement Facts
Serving Size: 3 Capsules
Serving Per Container: 30
  Amount Per Serving %DV
Magnesium (Elemental) (from 2000 mg Magtein® Magnesium L-Threonate) 144 mg 35%
 

Avertizări

Notă: Dacă aveți o afecțiune medicală, sunteți însărcinată, alăptați, încercați să rămâneți însărcinată, sub vârsta de 18 ani sau luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu puneți la frigider.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review