Magnesium Chelated Albion BisGlicinat, 133mg, Swanson, 90 capsule Magneziu TRAACS

Swanson Health Products
48,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Magneziu Chelat - cea mai ușor de absorbit și cea mai eficientă formă de magneziu

 

Magneziu Chelat Albion de la Swanson este cea mai absorbită și utilizabilă formă de magneziu sub formă de capsule. Magneziul este un mineral indispensabil pentru organism, fără de care sute de procese biochimice din organism nu ar putea avea loc. Este important pentru funcțiile musculare, sistemul nervos, sinteza proteinelor și funcțiile psihice. De asemenea, ajută la reducerea oboselii și epuizării, la menținerea sănătății dinților, a oaselor și a metabolismului, care este important pentru producerea de energie. 

 

Având în vedere că o capsulă conține până la 133 de mg de magneziu, poate lupta eficient împotriva crampelor musculare și reduce simptomele febrei musculare. Un alt avantaj al acestui supliment este că ajută în procesul de recuperare musculară și totodată este un supliment nutrițional excelent pentru antrenamentele intense. Culturiști precum și alți sportivi îl consideră un supliment important pentru dieta lor, deoarece chiar și deficiențele foarte mici de magneziu pot încetini performanțele sportive. 

În plus, Chelated Magnesium vă oferă energie, reduce simptomele oboselii și a stresului, ceea ce veți aprecia atât în timpul antrenamentelor, dar și în timpul unei zile foarte încărcate de la serviciu. De asemenea, contribuie la buna funcționare a metabolismului și a sistemului endocrin și sprijină transformarea alimentelor în energie.

 

Magnesium Chelated și beneficiile sale

  • Sub formă chelata albion în capsule de 133mg
  • Conține cea mai bună absorbită și utilizabilă formă de magneziu
  • Magneziul ajută la reducerea oboselii și epuizării și susține funcțiile psihice
  • Scăderea sensibilității la insulină
  • Dureri de cap, slăbiciune, migrene, nervozitate, tensiune
  • Bătăi neregulate ale inimii
  • Probleme de concentrare
  • Crampe musculare
  • Spasme abdominale, diaree, vărsături

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % Daily Value
Magnesium (from TRAACS® magnesium bisglycinate chelate buffered) 133 mg 32%
*Daily Value not established.

 

Atenție

Supliment nutritiv. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review