Magnesium Optimizer, Jarrow Formulas, 200 tablete

Jarrow Formulas
73,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Disponibil in stoc

Descriere


Formula sinergica ce asociaza  magneziu, vitamina B6, potasiu si taurina cu rol in mentinerea sanatatii psihice si reducerea oboselii sau a extenuarii.Magnesium Optimizer® este o combinație sinergică de nutrienți pentru a sprijini optimizarea deficitului de magneziuMagneziul susține funcția țesutului nervos și muscularMalatul de magneziu poate fi utilizat de către persoanele active fizic pentru a sprijini exerciții și activități de anduranțăTaurina, un antioxidant cu aminoacizi liber, este un stabilizator al membranei celulareTaurina susține magneziul și ajută la osmoreglarea (menținerea concentrației ionilor). Pyridoxal 5-Phosphate (P-5-P) este forma coenzima a vitaminei B6 si sustine metabolismul proteinelor si aminoacizilor. Magneziul și vitamina B6 sunt cofactori în multiple sisteme enzimatice din organism. Împreună, magneziul și vitamina B6 susțin biochimia energetică, inclusiv susținând sinteza moleculei de energie universală ATP.

 

Magnesium Optimizer Compozitie

 
 • Magnesium Malate

Malatul de magneziu sustine functia musculara, sanatatea cardiovasculara si producerea de energie. in plus, are o biodisponibilitate mare, fiind foarte bine asimilat in organism. Magneziul este si un foarte bun relaxant muscular, ajutand la obtinerea si mentinerea somnului. De asemnea, poate ajuta in preventia migrenelor, durerilor si crampelor musculare.
 

 • Vitamin B6 as Pyridoxal 5-Phosphate (P-5-P)

Forma P-5-P a vitaminei B6 este folosită direct în funcțiile enzimelor dependente de B6 din organism. În fapt, vitamina B6 și P-5-P sunt necesare pentru mai mult de 100 de reacții enzimatice, cele mai multe dintre ele în legătură cu metabolismul proteinelor, aminoacizilor, carbohidraților și lipidelor. Este de asemenea implicată în dezvoltarea cognitivă, în sănătatea sistemului imunitar și în conversia homocisteinei.
 

 • Potassium Citrate

Potasiul este unul din elementele predominante ale regimului vegetal, este tonic cardiac și tonic muscular, el stimulează peristaltismul intestinal și intervine în reglementarea suprarenalelor. Contribuie împreună cu sodiul, la echilibrarea balanței apei în organism și la normalizarea bătăilor inimii. Potasiul asigură o gândire clară prin alimentarea creierului cu oxigen.
 

 • Taurine

Mentine sanatatea sistemului cardiovascular, contribuie la mentinerea nivelului de colesterol si de trigliceride, protejeaza ficatul si intregul organism de efectul nociv al toxinelor si metalelor grele, scade nivelul glicemiei si rezistenta organismului la insulina.  

Magnesium Optimizer Beneficii

 
 • Ajuta la reglarea nivelului de zahar in sange si are un rol insemnat in prevenirea diabetului zaharat
 • Actioneaza asupra muschilor din interiorul aparatului digestiv, astfel incat are o actiune directa asupra digestiei
 • Este implicat direct in formarea oaselor si influenteaza activitatea osteblastelor si osteoclastelor, celule responsabile de formarea de tesut osos
 • Opreste dezvoltarea astmului sau a altor afectiuni respiratorii
 • Transporta activ al ionilor de calciu, sodiu si potasiu in membranele celulare
 • Ajuta la mentinerea unui nivel de energie optim si mentinerea unui echilibru cerebral
 • Functionarea normala a sistemului nervos
 • Metabolismul energetic normal si reducerea oboselii/ extenuarii
 • Functionarea normala a sistemului muscular si sinteza normala a proteinelor
 • Mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor
 • Echilibrul electrolitic
 • Procesul de diviziune celulara
 

Utilizare recomandată

Luați 2 comprimate de 1 sau 2 ori pe zi, de preferință cu mesele sau conform recomandărilor profesioniștilor dumneavoastră calificați. 
Supplement Facts
Serving Size: 2 Tablets
Servings Per Container: 100
  Amount Per Serving %DV
Vitamin B6 (as Pyridoxal 5-Phosphate) 2 mg 118%
Magnesium (as Magnesium Malate) 100 mg 24%
Potassium (as Potassium Citrate) 50 mg 1%
Taurine 350 mg
† Daily Value (DV) not established.
 

Avertizări

Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă încercați să rămâneți însărcinată, gravidă sau alăptați, sub vârsta de 18 ani sau aveți o afecțiune medicală; dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review