Magnesium Orotate din 654mg - 40mg Elemental 60 Capsule Orotat De Magneziu Swanson

Swanson Health Products
71,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Orotat de magneziu Swanson - o formă de magneziu care permite o absorbție și mai bună.


Magneziul este un mineral extrem de important pentru organismul uman, care trebuie să fie obținut prin alimentație, deoarece organismul nostru nu este capabil să îl producă singur. Majoritatea magneziului se găsește în legume, fructe, cereale integrale și alte alimente.

Mai mult de jumătate din magneziu se găsește în oase și dinți și este necesar aproape fiecărei celule din organism, deoarece este implicat în multe procese biologice.

 

Capsule cu ingrediente naturale pentru aportul zilnic de magneziu.

 

Magneziul ajută la echilibrul electrolitic, joacă un rol în sinteza proteinelor și în diviziunea celulară și contribuie la:

  • reducerea oboselii și a stărilor de epuizare,
  • eliberarea de energie prin metabolism,
  • funcția sistemului nervos,
  • o funcție musculară normală,
  • un psihic echilibrat,
  • menținerea sănătății oaselor și a dinților.

 

 

 

Acidul orotic este o substanță naturală care se găsește în structura ADN-ului. Împreună cu magneziul, acesta este ușor digerabil sub această formă și permite o mai bună absorbție.

Orotatul de magneziu este forma de magneziu care este cea mai recomandată pentru sportivi și persoanele active din punct de vedere fizic, dar și persoanelor în vârstă și pentru toți cei care doresc să ofere organismului un plus de magneziu.

  

Mod de administrare

Luați 1 capsula de 1-2 ori pe zi dupa masa

 

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

  Amount Per Serving


Magnesium (from 654 mg magnesium orotate)  


   40 mg (Magneziu Elemental)


 

Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. Depozitați într-un loc uscat sub 25° C. Feriți de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și femei care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată.

 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review