Melatonina 1 mg, Swanson, 120 capsule Somn Linistit

Swanson Health Products
18,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere 

Melatonina contribuie la diminuarea stării de oboseală cauzată de schimbarea de fus orar și scurtează timpul necesar pentru a adormi

 

Melatonina este un produs sub formă de capsule care conțin melatonină, un neurohormon prezent în reglarea somnului. Melatonina contribuie la diminuarea senzației subiective de oboseală după un zbor lung într-un alt fus orar, fenomen cunoscut și cu denumirea de „oboseală cauzată de decalajul de fus orar". Veți obține acest efect după ce veți lua 0,5 mg de melatonină înainte de ora de culcare în prima zi a călătoriei și la câteva zile după ce ajungeți la destinație. Melatonina contribuie și la diminuarea timpului necesar pentru a adormi dacă luați capsula chiar înainte de ora de culcare.

Melatonina este un hormon natural, produs de glanda pineala, care sprijina ciclurile normale de somn. În timpul zilei, glanda pineala, localizata in creier, produce serotonina, iar noaptea, melatonina se secreta pentru a ne ajuta sa avem un somn linistit. 

Deficitul de melatonina duce la tulburari de somn si insomnie. Nevoile individuale de melatonina variaza in functie de diferentele de metabolizare. Pentru sprijinirea ciclurilor normale de somn, dozele mai mari nu sunt neapărat mai eficiente decat dozele mai mici (de exemplu, daca va simtiti ametit in dimineata urmatoare, doza pe care ati luat-o a fost prea mare, iar daca nu ati avut un somn linistit si odihnitor doza dumneavoastra poate fi prea mica).
Melatonina și beneficiile oferite

 
  • Elimină oboseala cauzată de decalajul de fus orar
  • Scurtează timpul necesar pentru a adormi
  • Susține funcționarea sistemului nervos și a psihicului
  • Contribuie la diminuarea senzației de oboseală
  • Combate insomnia
  • Ajuta la reglarea ciclului somn-trezire

 

Adjuvant in diferite afectiuni impreuna cu: 

 


Mod de administrare

 

Luați 1 capsula cu aproximativ 1 oră înainte de culcare, cu suc sau apă. 
 

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % Daily Value
Melatonin 3 mg *
*Daily Value not established.

 

Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review