Melatonina Dual-Release, 3 mg, Swanson, 60 tablete

Swanson Health Products
33,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Melatonina Dual-Release contribuie la inducerea somnului liniștitor întreaga noapteMelatonina cu eliberare dublă avansată de la Swanson se bazează pe natură, eliberând melatonină în etape, la fel cum o face corpul când se pregătește pentru o noapte odihnitoare. Primiți 1,5 mg imediat, atunci când aveți cea mai mare nevoie, iar încă 1,5 mg sunt eliberați treptat pe tot parcursul nopții pentru a vă asigura că primiti odihna pe care o meritați.
 

Melatonina este secretată de o mică glandă numită glanda pineală, care se află în centrul creierului. Pe măsură ce nivelul de melatonina crește, se instalează somnolența. Există mai mulți factori care pot afecta nivelele de melatonină din corp, iar vârsta este unul dintre ele - pe măsura ce oamenii înaintează în vârstă, incidența tulburărilor de somn crește, sugerând faptul că refacerea nivelului acestui hormon ar putea fi de ajutor. De asemenea, nivelul acestui hormon înregistrează variații și în timpul nopții. El începe să crească la apariția întunericului, atinge vârful maxim de producție între 2 și 4 dimineața și scade în a doua jumătate a nopții.
 

Melatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți (mai putemic chiar decât vitaminele C si E și betacarotenul), fiind singurul antioxidant capabil să pătrundă în celulele corpului și să prevină astfel distrugerile provocate de radicalii liberi ajunși în profunzimea structurilor morfo-funcționale ale organismului. Melatonina distruge într-o mare proporție radicalii liberi răspunzători de unele afecțiuni degenerative (cancer, Alzheimer, Parkinson, demență senilă etc.).

 

Spre deosebire de alţi antioxidanţi, melatonina nu suferă un ciclu redox, deci nu are abilitatea moleculară de a suferi reduceri şi oxidări reversibile şi succesive. Melatonina, odată oxidată, nu mai poate fi redusă la starea anterioară, astfel încât în urma reacţiei cu radicalii liberi are capacitatea de a forma produşi finali stabili. Astfel, melatonina face parte din categoria antioxidanţilor "terminali" sau "de sacrificiu", *în prezent studiindu-se utilizarea sa în stările patologice asociate cu stresul oxidativ, în special cele care însoţesc procesul de îmbătrânire: boala Parkinson, Alzheimer, ateroscleroza etc.
 

Melatonina Dual-Release Beneficii

 

  • atenuarea tulburarilor de somn
  • sustine reglarea ritmului circadian
  • ofera suport in reducerea oboselii acumulate in timpul zilei si a iritabilitatii
  • sustine reducerea timpului necesar pentru a adormi**
  • functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice
  • echilibrarea metabolismului hormonal
  • buna functionare a sistemelor cardiovascular, gastrointestinal si renal prin actiune antioxidanta; actiunea antioxidanta este imprimata de cresterea expresiei enzimelor cu caracter antioxidant (superoxid dismutaza si glutathion peroxidaza)
  • functionarea normala a sistemului imunitar

 

Adjuvant in diferite afectiuni imreuna cu: 

 


Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, luați o tabletă cu dublă eliberare cu apă cu 20 de minute înainte de culcare sau conform recomandărilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală.
Sistemul unic de livrare cu dublă eliberare eliberează 1,5 mg de melatonină în câteva minute. O doză suplimentară de 1,5 mg este eliberată treptat timp de 5 până la 8 ore.

 

ATENȚIE:

Numai pentru adulți. Deoarece melatonina poate produce somnolență, nu conduceți un autovehicul și nu folosiți echipamente grele după administrare. Nu luați acest produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați, aveți o afecțiune autoimună sau o tulburare depresivă sau aveți sub 16 ani. Consultați-vă furnizorul de asistență medicală înainte de utilizare dacă aveți dificultăți de somn pe termen lung, aveți o afecțiune sau dacă luați medicamente pe bază de prescripție medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review