Methyl B-12 5000 mcg 90 drajeuri cirese Jarrow Formulas Methylcobalamin

Jarrow Formulas
199,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Stoc limitat

Descriere


Methyl B-12 5000 mcg, 90 drajeuri cirese Methylcobalamin Jarrow Formulas - o sursă de vitamina B12 pentru a întărirea imunității și reducerea senzației de epuizare

 


Vitamina B-12 5000 mcg este o sursă de vitamina B-12 sub formă de drajeuri. Vitamina B12 este importantă pentru funcționarea sistemului imunitar și pentru reducerea  senzației de oboseală și epuizare. Contribuie la formarea globulelor roșii,  susține funcționarea corespunzătoare a metabolismului și susține funcționarea sistemului nervos și a psihicului. De asemenea, este importantă pentru procesul diviziunii celulare și al metabolismului homocisteinei. Vitaminele sunt sub formă de drajeuri pe care le puteți mesteca sau le puteți ține pe limbă până se dizolvă. O doză oferă 5 mg de vitamina B12.

Metil B-12
 (metilcobalamina) susține sănătatea și funcționarea creierului și a nervilor, producția de energie, replicarea celulelor, producția de globule roșii și ciclurile somn-veghe. Metil B-12 este, de asemenea, necesar pentru a metaboliza homocisteina înapoi în aminoacidul esențial L-metionină. Metil B-12 este mai bine absorbit și reținut decât cianocobalamina, iar suplimentele pot fi necesare de către persoanele serioase care urmează regimuri de reducere a acidului din stomac și unii vegetarieni/vegani.  
Vitamina B-12 5000 mcg și beneficiile sale

  • conține 5000 mcg de vitamina B12
  • susține sistemul imunitar
  • este importantă pentru formarea globulelor roșii
  • ajută la sinteza aminoacizilor
  • reduce senzația de oboseală și epuizare
  • contribuie la buna funcționare a psihicului
  • sunt sub formă de tablete masticabile
 

Mod de administrare

Dizolvați în gură sau mestecați 1 pastilă pe zi sau conform instrucțiunilor de către medicul dumneavoastră calificat.

 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Lozenge
Serving Per Container: 90
  Amount Per Serving % DV
Vitamin B12 (as Methylcobalamin) 5,000 mcg 41,670%


Alte Ingrediente

Xilitol, celuloză, acid stearic (sursă vegetală), aromă naturală de lămâie, stearat de magneziu (sursă vegetală), acid citric și dioxid de siliciu.

Fără grâu, gluten, soia, lactate, ouă, pește/crustacee sau alune/nuci.
 

 

Avertizări

Culoarea produsului variază în mod natural în diferite nuanțe de roz.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
 

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review