NOU

Modified Citrus Pectin, Pure Powder, Now Foods, 454g

Now Foods
657,80 RON (TVA inclus)
Now Foods
Livrare Gratuita prin curier la comanda de 399 ron
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Atunci cand Modified Citrus Pectin intră în fluxul sanguin, acesta prezintă activități biologice care au multe beneficii pentru sănătate și previn, de asemenea, răspândirea cancerului în organism


NOW® Modified Citrus Pectin (MCP) este o pectină brevetată, cu greutate moleculară mică, care poate trece prin bariera intestinală, astfel încât să poată funcționa sistematicModified Citrus Pectin se poate lega și facilita excreția de niveluri scăzute de metale grele de la expunerea ușoară, dar comună la mediu. Studiile indică faptul că Modified Citrus Pectin promovează excreția urinară sănătoasă a metalelor grele din expunerile tipice de zi cu zi, fără a modifica reținerea altor minerale nutriționale, inclusiv calciu, magneziu, fier, cupru și seleniu. În plus, sa demonstrat că Modified Citrus Pectin sprijină creșterea și reproducerea celulară sănătoasă.

Pectina citrică modificată (MCP) este un supliment alimentar care ar putea ajuta la prevenirea răspândirii cancerului, la scăderea riscului de boli de inimă și la tratarea persoanelor cu anumite tipuri de intoxicatii cu metale grele. Spre deosebire de pectina normală, care nu este digerabilă, Modified Citrus Pectin este modificat chimic, astfel încât să fie mai ușor absorbit în intestin. Odată ajuns în fluxul sanguin, se crede că MCP are proprietăți biologice benefice sănătății umane.

Pectina este o substanță gelatinoasă obținută din pere, mere, guava, gutui, prune, agrișe, portocale și alte fructe citrice care sunt utilizate în mod obișnuit pentru a face jeleuri și gemuri. Este un tip de carbohidrați, numit polizaharidă, care este compus între 300 și 1.000 de monozaharide mai mici. Prin expunerea pectinei la hidroxid de sodiu și acid clorhidric - așa cum se face pentru a crea acest produs - moleculele de polizaharide pot fi descompuse în unități mai mici care pot trece mai ușor prin pereții intestinelor. Odată ce este în circulație, Modified Citrus Pectin se poate lega de alte substanțe, inclusiv metale grele și un tip de proteine asociate cu ateroscleroza și metastaza cancerului.

Unii oameni de știință consideră că pectina citrică modificată este un agent de chelare puternic, ceea ce înseamnă că se poate lega de metalele care circulă în sânge și le pot elimina din corp în urină și scaun. Acest lucru poate fi extrem de benefic pentru persoanele cu intoxicate cu plumb, mercur, arsen sau cadmiu la care metalele se pot acumula în țesuturi și pot provoca complicații medicale grave.


 

Pectina Citrică Modificată Beneficii

  • Protejează împotriva otrăvirii cu plumb datorită proprietăților sale de chelare
  • Îmbunătățește imunitatea
  • Posedă proprietăți anticancerigene
  • Reduce ateroscleroza
  • Reduce fibroza cardiacă și inflamația asociată cu obezitatea
  • Are efect protector asupra fibrozei hepatice


Mod de administrare

Luați 1 linguriță de 3 ori pe zi cu apă caldă sau suc. Pentru întreținere, luați 1 linguriță o dată pe zi.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Heaping Teaspoon (approx. 5 g)
Servings Per Container: about 91
  Amount Per Serving %Daily Value*
Total Carbohydrate 4 g 1%*
Dietary Fiber 3 g 11%*
Sodium 180 mg 8%
Potassium 420 mg 9%
Modified Citrus Pectin Powder (PectaSol-C®) 5 g (5,000 mg)
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.

 

Atentie

Doar pentru adulti. Consultați medicul dacă sunteți gravidă / alăptează, luați medicamente sau aveți o afecțiune. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare. Acest produs se vinde în greutate nu în volum. A se păstra într-un loc răcoros și uscat după deschidere.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review