N-Acetyl Cysteine NAC 1000 mg 60 capsule Extra Strength Swanson Esential Pentru Ficat Plamani Precursor Glutation

Swanson Health Products
67,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

N-Acetyl Cysteine - Protecția naturală împotriva radicalilor liberi, Esential Pentru Ficat, Plamani

 

N-acetil Cisteina este un precursor al glutationului, care este un antioxidant care protejeaza organismul impotriva deteriorarii radicalilor liberi si a toxinelor. Suplimentul NAC este o formă stabilă de L-cisteină cu sulf și nu numai că oferă protecție antioxidantă, dar ajută și la formarea stabilă a structurilor proteice din organism.

Protectie pulmonara
Datorita proprietatilor mucolitice, antioxidante si decongestionante, n-acetil-l-cisteina a fost folosita cu succes in ameliorarea simptomelor unor afectiuni severe la nivel pulmonar. Atelectazia este o afectiune caracterizata de blocarea plamanilor cu mucus, NAC fiind una dintre substantele folosite pentru tratarea ei. Administrarea de NAC amelioreaza o parte din simptomele asociate bronhopneumoniei obstructive cronice (BPOC), o afectiune caracterizata de inflamarea mucoasei tractului respirator, incarcarea plamanilor cu mucus si distrugerea alveolelor pulmonare.

Protectia renala
Administrarea de NAC poate reduce cu pana la 40% riscul de deces in cazul persoanelor cu afectiuni renale severe. In cazul persoanelor cu afectiuni moderate ale rinichilor, se administreaza NAC pentru a contracara potentialele efecte nocive ale substantelor de contrast folosite in analizele cu raze X.


Activitatea importantă a suplimentului NAC are multe beneficii pozitive pentru sănătate. Acesta restabilește nivelurile normale de Glutation în organism pentru a susține ficatul, rinichii, respirația și sănătatea cardiovasculară. NAC este cunoscut și pentru capacitatea sa de a susține un sistem imunitar sănătos.


Ce este N-Acetil Cisteină?

 

Suplimentul nutrițional N Acetil Cisteină (NAC) este un compus cunoscut sub numele de aminoacid neesențial. Găsită în multe alimente bogate în proteine, cum ar fi carne, pește, ouă și produse lactate, N Acetil Cisteină este, de asemenea, disponibilă din aportul de diverse surse vegetale, cum ar fi broccoli și usturoi. Fabricat în mod natural, N Acetil Cysteineis, sau NAC, este raportat a fi un supliment alimentar eficient utilizat în susținerea și menținerea unui ficat sănătos și a sistemului imunitar.
 

Beneficii N-Acetil Cisteina

 

  • Ajuta la detoxifierea organismului si contribuie la ameliorarea afectiunilor rinichilor si ficatului
  • Poate imbunatatii fertilitatea atat in cazul femeilor cat si al barbatilor
  • Ajuta la ameliorarea simptomelor afectiunilor respiratorii
  • Ajuta pentru renunţarea la fumat şi ajuta la reducerea comportamentelor de dependenţă.
  • Formă stabilă de L-cisteină
  • Sprijină sănătatea celulară
  • Puterea antioxidantă
  • Aparține structurilor de bază a proteinelor 
  • Este potrivită pentru a suplimenta nivelurile de cisteină 
  • Sprijină sănătatea normală a ficatului, a rinichilor și a sistemului imunitar

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 60 Servings
  Amount Per Serving % Daily Value
N-Acetyl-Cysteine (NAC)   1000 mg
† Daily Value not established.

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. A se păstra la loc uscat, la o temperatură de până la 25°C, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review