N-Acetyl Cysteine (NAC), 600mg, Swanson, 100 capsule Esential Pentru Ficat Plamani Precursor Glutation

Swanson Health Products
55,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

N-Acetyl Cysteine - Protecția naturală împotriva radicalilor liberi, Esential Pentru Ficat

 

N-acetil Cisteina este un precursor al glutationului, care este un antioxidant care protejeaza organismul impotriva deteriorarii radicalilor liberi si a toxinelor. Suplimentul NAC este o formă stabilă de L-cisteină cu sulf și nu numai că oferă protecție antioxidantă, dar ajută și la formarea stabilă a structurilor proteice din organism.

Protectie pulmonara
Datorita proprietatilor mucolitice, antioxidante si decongestionante, n-acetil-l-cisteina a fost folosita cu succes in ameliorarea simptomelor unor afectiuni severe la nivel pulmonar. Atelectazia este o afectiune caracterizata de blocarea plamanilor cu mucus, NAC fiind una dintre substantele folosite pentru tratarea ei. Administrarea de NAC amelioreaza o parte din simptomele asociate bronhopneumoniei obstructive cronice (BPOC), o afectiune caracterizata de inflamarea mucoasei tractului respirator, incarcarea plamanilor cu mucus si distrugerea alveolelor pulmonare.

Protectia renala
Administrarea de NAC poate reduce cu pana la 40% riscul de deces in cazul persoanelor cu afectiuni renale severe. In cazul persoanelor cu afectiuni moderate ale rinichilor, se administreaza NAC pentru a contracara potentialele efecte nocive ale substantelor de contrast folosite in analizele cu raze X.


Activitatea importantă a suplimentului NAC are multe beneficii pozitive pentru sănătate. Acesta restabilește nivelurile normale de Glutation în organism pentru a susține ficatul, rinichii, respirația și sănătatea cardiovasculară. 

NAC este cunoscut și pentru capacitatea sa de a susține un sistem imunitar sănătos.


Ce este N-Acetil Cisteină?

 

Suplimentul nutrițional N Acetil Cisteină (NAC) este un compus cunoscut sub numele de aminoacid neesențial. Găsită în multe alimente bogate în proteine, cum ar fi carne, pește, ouă și produse lactate, N Acetil Cisteină este, de asemenea, disponibilă din aportul de diverse surse vegetale, cum ar fi broccoli și usturoi. Fabricat în mod natural, N Acetil Cysteineis, sau NAC, este raportat a fi un supliment alimentar eficient utilizat în susținerea și menținerea unui ficat sănătos și a sistemului imunitar.
 

Beneficii N-Acetil Cisteina

 

  • Ajuta la detoxifierea organismului si contribuie la ameliorarea afectiunilor rinichilor si ficatului
  • Poate imbunatatii fertilitatea atat in cazul femeilor cat si al barbatilor
  • Ajuta la ameliorarea simptomelor afectiunilor respiratorii
  • Ajuta pentru renunţarea la fumat şi ajuta la reducerea comportamentelor de dependenţă.
  • Formă stabilă de L-cisteină
  • Sprijină sănătatea celulară
  • Puterea antioxidantă
  • Aparține structurilor de bază a proteinelor 
  • Este potrivită pentru a suplimenta nivelurile de cisteină 
  • Sprijină sănătatea normală a ficatului, a rinichilor și a sistemului imunitar

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 100 Servings
  Amount Per Serving % Daily Value
N-Acetyl-Cysteine (NAC) 600 mg
† Daily Value not established.

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. A se păstra la loc uscat, la o temperatură de până la 25°C, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review