NAC N-Acetyl Cysteine 1000mg 120 tablete Now Foods

Now Foods
130,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

NAC 1000mg - N-acetilcisteină - o formă stabilă a aminoacidului neesențial cisteină potrivit pentru vegani 


NAC - N-acetilcisteina este o formă stabilă a aminoacidului neesențial, cisteină. Acesta acționează ca stabilizator în formarea structurilor proteice și susține formarea glutationului, care este considerat a fi un luptător puternic împotriva radicalilor liberi. Produsul nu conține substanțe de origine animală, de aceea este potrivit și pentru vegani. În plus, nu conține organisme modificate genetic.

 Suplimentul NAC este o formă stabilă de L-cisteină cu sulf și nu numai că oferă protecție antioxidantă, dar ajută și la formarea stabilă a structurilor proteice din organism.
 

Activitatea importantă a suplimentului NAC are multe beneficii pozitive pentru sănătate. Acesta restabilește nivelurile normale de glutation în organism pentru a susține ficatul, rinichiul, respirația și sănătatea cardiovasculară. NAC este cunoscut și pentru capacitatea sa de a susține un sistem imunitar sănătos.
NAC 1000mg - N-acetilcisteina și beneficiile sale 

 
  • Putere antioxidantă
  • O formă stabilă a aminoacidului neesențial numit cisteină
  • Acționează ca stabilizator în formarea structurilor proteice 
  • Susține formarea glutationului
  • Nu conține organisme modificate genetic 
  • Potrivit și pentru vegani 


 

Ingrediente

Celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză, acid stearic (de origine vegetală), strat vegetal și dioxid de siliciu.

 

Mod de administrare

Consumați 1 tabletă de 1-3 ori pe zi.


 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving %Daily Value
N-Acetyl Cysteine (NAC) 1 g (1,000 mg) **
*Daily Value not established.
 

Atenție

Produsul nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează. Consultați medicul înainte de utilizare, mai ales dacă aveți probleme de sănătate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Odată deschis, depozitați produsul într-un loc uscat și răcoros.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review