Nattokinase 2000 FU, 100 mg, Swanson, 30 capsule Nato Proteolytic Enzyme

Swanson Health Products
53,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Enzima nattokinaza - o enzimă excepțională din soia fermentată 

 

Nattokinaza conține o enzimă naturală obținută din preparatul tradițional japonez Nattō, care este similar cu brânza. Acest preparat reprezintă boabe de soia fierte și fermentate de Bacillus subtilis. În corpul uman, enzimele sunt „acceleratoare” ale reacțiilor chimice. Acestea sunt prezente în organism în timpul digestiei, în cadrul sistemului respirator și nervos, dar și în alte procese din organism. Nattō a fost folosit în medicina populară timp de secole pentru a trata bolile asociate cu vasele de sânge și inima. Se presupune că această delicatesă tradițională ar putea contribui la longevitatea poporului japonez. Acest produs conține 100 mg de nattokinaza per porție.

 

Nattokinase este o protează care a fost descoperită pentru prima dată în brânza de soia fermentată, cunoscută sub numele de natto. Această brânză a fost o bază a dietei japoneze de peste o mie de ani. Astăzi este populară ca terapie tradițională pentru a susține un sistem cardiovascular sănătos. Cercetarea inițiată de Dr. Hirouki Sumi a identificat principiul activ în natto ca fiind o protează produsă de organismul fermentant, Bacillus natto. Ei au numit enzima nattokinaza și au început să o utilizeze în mod terapeutic în Japonia.


Nattokinase susține sănătatea cardiovasculară și circulația sănătoasă. Dacă nu ai auzit niciodată de Natto, nu ești singur. Un element esențial al dietei japoneze de veacuri, acest vas de soia fermentat a rămas relativ necunoscut în Occident. Procesul de fermentare produce enzima unică Nattokinase. Cercetările sugerează că Nattokinase poate fi o abordare dietetică eficientă pentru susținerea fluxului sanguin sănătos, promovând astfel sănătatea circulatorie și cardiovasculară. Activitatea natokinazei este măsurată prin numărul de „unități fibrinolitice” (FU). Se garantează că Swanson Ultra Nattokinase va livra 2.000 FU pe capsulă.


 

Nattokinase Beneficii

 

 • Sustinerea procesului normal de coagulare la nivel cardiovascular, pulmonar, cerebral, renal, hepatic, ocular (mentine fluxul si fluiditatea sangvina normale), prin :
  • suport in procesul normal de agregare a trombocitelor
  • mentinerea nivelului normal de fibrina la nivelul sistemului circulator (ofera suport in activarea plasminogenului si a plasminei)
  • sustinerea unei presiuni arteriale normale (sustine relaxarea peretelui vascular)
  • mentinerea structurii si a grosimii normale ale peretelui vascular arterial si venos (ofera suport in reducerea depunerii colesterolului la nivelul peretilor vaselor de sange)
 • Suportul regenerarii tesuturilor (cerebrale, digestive, articulare, uro-genitale, pulmonare, ORL, vasculare), prin :
  • sustinerea drenarii fluidelor acumulate in jurul unui tesut aflat in procesul de regenerare
  • mentinerea procesului normal de descompunere a unor structuri proteice, precum: mucus acumulat peste nivelurile normale, fibrinogen, fibrina, cheaguri de sange, placi de colesterol, tesuturi aflate in curs de regenerare

 

Adjuvant in diferite afectiuni impreuna cu :

 


Mod de administrare


Ca supliment alimentar, luați o capsulă pe zi cu apă.

 

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Nattokinase (providing 2,000 fibrinolytic units of activity per capsule)
100 mg
*

*Daily Value not established.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review