NOU

Niacin Vitamina B3 Flush-Free 500 mg 180 capsule Double Strength Now Foods

Now Foods
163,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

Flush-Free Niacin: Vitamina B3 fără senzația de înroșire a pielii care susține sănătatea inimii, a digestiei, a articulațiilor, anti-îmbătrânire și claritate mentală.

NOW Foods Flush-Free Niacin este un supliment alimentar care conține o formă de vitamina B3 numită hexanicotinat de inositol. Această formă de niacină este comercializată ca fiind "flush-free", deoarece este concepută pentru a fi mai blândă cu organismul și pentru a provoca mai puține efecte secundare decât niacina obișnuită.

Niacina este un nutrient important de care organismul are nevoie pentru a funcționa corect. Aceasta joacă un rol în metabolismul energetic, în repararea ADN-ului și în menținerea sănătății pieliia nervilor și a digestiei. Cu toate acestea, niacina obișnuită poate provoca o senzație de înroșire, care este o senzație de roșeață, căldură și furnicături la nivelul feței, gâtului și pieptului. Unele persoane găsesc această senzație inconfortabilă sau neplăcută, motiv pentru care a fost dezvoltată niacina Flush-Free.

NOW Foods Flush-Free Niacin este conceput pentru a oferi beneficiile niacinei fără senzația de înroșire. Aceasta este utilizată în mod obișnuit pentru a susține sănătatea cardiovasculară, pentru a menține un nivel sănătos al colesterolului și pentru a promova o piele sănătoasă.
 

Niacin Flush-Free Beneficii

 

  • Sprijinirea sănătății cardiovasculare:

S-a demonstrat că niacina flush-free, ca și niacina obișnuită, ajută la scăderea nivelului de colesterol LDL și a trigliceridelor, crescând în același timp nivelul de colesterol HDL. Acest lucru poate reduce potențial riscul de boli de inimă, care este principala cauză de deces la nivel mondial.
 

  • Promovarea sănătății pielii:

Niacina este importantă pentru menținerea sănătății pielii, deoarece este implicată în producția de celule cutanate și în formarea unei bariere de protecție. Niacina flush-free poate contribui la îmbunătățirea afecțiunilor pielii, cum ar fi acneea, rozaceea și eczema, prin reducerea inflamației și promovarea reînnoirii celulelor pielii.
 

  • Susținerea funcției cognitive:

S-a sugerat că niacina îmbunătățește funcția cognitivă prin promovarea unui flux sanguin sănătos către creier și prin creșterea producției de neurotransmițători care sunt importanți pentru memorie și învățare. În plus, niacina flush-free poate contribui la reducerea riscului de declin cognitiv legat de vârstă prin protejarea împotriva stresului oxidativ și a inflamației.
 

  • Susținerea metabolismului energetic:

Niacina joacă un rol crucial în metabolismul energetic, ajutând la transformarea alimentelor în energie. Niacina flush-free poate contribui la reducerea oboselii și la creșterea nivelului de energie, asigurând că organismul transformă eficient alimentele în energie.
 

  • Susținerea sănătății digestive:

S-a demonstrat că niacina ajută la menținerea unei funcții digestive sănătoase prin promovarea creșterii bacteriilor intestinale benefice și reducerea inflamației din intestin. Acest lucru poate reduce potențial riscul de tulburări digestive, cum ar fi boala inflamatorie intestinală.
 

  • Sprijinirea sănătății articulațiilor:

Niacina flush-free poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii asociate cu artrita și alte afecțiuni legate de articulații prin promovarea unui flux sanguin sănătos și reducerea stresului oxidativ.
 

  • Promovarea îmbătrânirii sănătoase:

S-a sugerat că niacina are efecte anti-îmbătrânire, deoarece ajută la protejarea împotriva deteriorării ADN-ului și a stresului oxidativ, ambele asociate cu îmbătrânirea și cu bolile legate de vârstă. Niacina flush-free poate contribui la promovarea îmbătrânirii sănătoase prin reducerea daunelor cauzate de radicalii liberi și prin susținerea unei funcții celulare sănătoase.
 

  • Susținerea sănătății mentale:

Niacina joacă un rol în producția de neurotransmițători care sunt importanți pentru reglarea stării de spirit și a sănătății mentale, cum ar fi serotonina și dopamina. Niacina flush-free poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor depresiei și anxietății prin susținerea unor niveluri sănătoase de neurotransmițători.


 

Sugestii de utilizare

Luați 1 capsulă pe zi, la nevoie, cu o masă.


 

Alte ingrediente

Hypromeloză (capsulă de celuloză), acid stearic (sursă vegetală), făină de orez și dioxid de siliciu.

Nu este fabricat cu ingrediente din grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Hexanicotinatul de inozitol este o sursă stabilă, fără scurgeri, de niacină. Această sursă superioară de Niacina funcționează pentru a reduce problemele comune de "niacina-flush" asociate cu dozele mari de suplimente de Niacina.

Acest produs are de două ori mai multă niacină (500 mg pe capsulă) decât în produsul nostru de concentrație normală (250 mg pe capsulă).
Avertismente

Atenție: Numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/îngrijitoare, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală (probleme hepatice, ulcer gastric, diabet, gută etc.). A nu se păstra la îndemâna copiilor.

În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.

A se păstra într-un loc răcoros și uscat după deschidere.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review