Oil of Oregano - Ulei de Oregano Salbatic 29,6 ml Swanson Carvacrol Proprietati Benedicii Pret

Swanson Health Products
[1]
79,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Oil of Oregano - Ulei Oregano Salbatic 29,6 ml Swanson

Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic si antiviral natural.

Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,  Antibacteriabn, Antiseptic, Antifungic, Antiparazitar.

Prezentare: flacon 29,6 ml

Producător: Swanson Health Products, USA

 

Descriere:

Uleiul de oregano, obținut din frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Cu siguranță ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteraneene. Sub formă de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate printre care cele mai importante sunt deparazitare si antimicotic.

Află care sunt proprietățile uleiului de oregano și de ce ar trebui să îl încerci ca medicament alternativ pentru tratarea anumitor afecțiuni.  Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns înrudită cu menta. Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde îi pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

 
 În tratamentul deparazitar se administreaza in combinatie cu doua produse naturiste deparazitare din acest Protocol Deparazitar
 

Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale.

Disponibil și sub formă de capsule cu 150mg în flacoane cu 120 capsule  CLICK AICI!!!

.Ce substanțe conține oregano?

Ceea ce se vinde în supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta sălbatică, căreia îi sunt atribuite proprietățile medicinale extraordinare. Adevarata plantă sălbatică este de doua tipuri: Thymus capitatus (o varietate care crește în Spania) și Origanum vulgare. Pentru a obține beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie să facă parte din una dintre aceste două varietăți.

Iata ce substanțe fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:

carvacrol, o substanță despre care s-a demonstrat stiințific că are puternice proprietăți antimicrobiene, fiind extrem de eficientă în prezervarea alimentelor. Studiile arată că carvacrolul luptă împotriva unor cunoscuți dușmani ai sănătății, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella

timol, o substanță cu proprietăți antifungice și antiseptice. Este și un ingredient activ din apa de gura Listerine. Timolul acționează ca un scut împotriva toxinelor și este capabil să prevină avarierea țesuturilor.

terpene, substanțe lichide care au o aromă de pin și au funcții antibacteriene. 

- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decât vitamina E. Acesta împiedică efectele nocive ale radicalilor liberi și joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei și a cancerului. S-a demonstrat că această substanță este foarte eficientă și în tratarea astmului alergic și reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substanțe esențiale pentru sănătate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A și C și niacina.

*Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. *Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă a alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice. 

Substanța denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. *În Mexic, cercetătorii au făcut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat că oregano este mai eficient împotriva giardiei decat Tinidazol.

*Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit că oregano prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul acționează la nivelul întregului organism și poate fi utilizat atât pentru uz intern cât și extern. Carvacol inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspandirea stafilocolului auriu în special la nivel pulmonar și facial în paralel cu un efect antibactetian, mucolitic și expectorant. Se administrerază contra virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumonie, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util în: infecții urinare și prostatită. Se poate administra de asemena post operatoriu pentru a evita infectarea în special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortală).

Pentru ce poți folosi uleiul de oregano?

*S-au facut numeroase studii pentru a determina eficiența uleiului de oregano în tratarea unor afecțiuni. *Rezultatele au surprins prin spectrul larg de efecte benefice pe care aceasta plantă le are asupra sănătății. Iată câteva dintre bolile împotriva cărora luptă uleiul de oregano.

Uleiul de oregano și paraziții intestinali

*O cercetare arată că administrarea orală a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziți intestinali. *Din acest cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

Uleiul de oregano si Candida

*Într-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul că uleiul de oregano distruge Candida. Atunci când șoarecii de laborator au fost infectați cu de 5 ori doza letală de Candida, 80% dintre ei au supraviețuit în urma tratamentului cu oregano.

Uleiul de oregano și infecțiile respiratorii

*În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămanilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals.* Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparție cu cei care primiseră un tratament placebo. 

*Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrazimes

Uleiul de oregano și colesterolul 

Lasând la o parte infecțiile, ulei de oregano mai are o proprietate care poate fi valoroasă pentru o mare parte din oameni: ajută la scăderea colesterolului. *Într-o cercetare realizată în 2008, s-a arătat că pacienții cu un nivel crecut de lipide în sânge care au luat suplimente pe bază de ulei de oregano și-au îmbunătățit cu mult condiția. Nu numai că scăzuze nivelul colesterolului nesănătos, dar crescuse în același timp nivelul colesterolului benefic. În același timp pacienții care au luat suplimentul și-au îmbunîtățit funcția endotelială( legată de sănătatea vaselor de sânge) în comparație cu cei care nu au luat suplimentul.

În plus față de aceste beneficii demonstrate ale uleiului de oregano, există teoriile (aflate încă în studiu) conform cărora acesta ar fi un remediu împotriva cancerului, inclusiv împotriva celui mamar.

 Proprietăţile terapeutice ale uleiului de oregano:

 • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, Antiseptice, Antifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infecțiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util ăn: infecții urinare și prostatită.
 • Vasodilatatoare şi încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitară, alergie la frig
 • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice și obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronșic, traheobronșita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoză, tuberculoză, alergi de primăvara, fibroza chistică.
 • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
 • Imunomodulatoare
 • Antidiabetice
 • Hipotensive
 • Anticancerigene--> poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de încetinire a dezvoltării celulelor canceroase. Nota: în acest caz, consultarea unui specialist este obligatorie.                                                                                                                                    

Prezentare: flacon cu 29.6 ml.

Ingrediente/doza (0,17 ml/4 picaturi): agent de încărcare: ulei de măsline, ulei esențial din frunze de Oregano/Sovarv(Origanum vulgare), standardizat la minimum 3.5% carvacrol.

Mod de administrare:

Uz intern:

Adulti și copii peste 12 ani: câte 4 picături (0.17 ml) amestecate într-un pahar cu apă de 3 ori sau conform recomandării consultantului de specialitate. (1 flacon ajunge 2 luni de administrare)

Copii 6-12 ani câte 2 picaturi (0.17 ml) amestecate într-un pahar cu apă de 3 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. (1 flacon ajunge 4 luni de administrare)

Pentru infecții pulmonare sau la sinusuri pe lângă administrarea internă se fac și inhalații: Se fierbe apa într-un vas și se pun câteva picături în apa fierbinte. Se apropie fața de vasul cu apă și oregano, se pune peste cap un prosop și se inspiră adânc vaporii emanați din apa fierbinte. Se poate de asemenea folosi un vaporizator din comerț.


Uz extern Uleiul de oregano poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi:

 1. Piele: Pentru înțepături, infecții, furunculi, acnee, psoriazis, negi, iritaţii de piele, micoze: se aplică câteva picături de ulei de oregano și se freacă bine zona afectată până la absorbția în piele. Se adaugă câteva picături de ulei în săpunul lichid sau în gelul pentru dus. Se poate adăuga și în săpunul lichid pentru mâini. În caz de răni pe piele, negi, furuncui sau acnee se aplică ulei pana la saturație și se freacă bine pâna se absoarbe în piele. În cazul rănilor sau furunculelor se acoperă apoi cu un plasture.
 2. Dinți și gingii - pentru a dezinfecta și deparazita total zona bucală, pentru a trata sau preveni paradontoza:  Se pun câteva picături de ulei de oregano pe periuța de dinți în loc de pasta de dinți și se freacă dinții. În caz de infecții la gingii se freacă gingiile cu câteva picături.
 3. Păr:În caz de scalp infectat cu o ciupercă, în caz de mătreață, iritații ale scalpului, se adaugă câteva picături în șampon înainte de spălarea parului. Se lasa pe par samponul astfel preparat pentru cateva minute, dupa care se clateste.
 4. Herpes: câte 1-3 picături în zona afectată de 2-3 ori pe zi.
 5. Picioare: Prezenta fungilor (ciupercilor) la nivelul labei piciorului produce raniri (picior de atlet) in special între degetele piciorului precum și deteriorarea (măcinarea) unghiilor în paralel cu un miros foarte neplăcut. Se aplică și se distribuie uniform câteva picături de ulei de oregano între degete și pe unghii.
 6. Igiena intima: Câteva picături de ulei de oregano în apă caldă pentru baie de șezut ajută la eliminarea problemelor legate de un spectru larg de ciuperci (inclusiv Candida).

Alte sugestii de folosire:

 • Fă-ţi propriul dezinfectant de mâini! Deoarece uleiul de oregano este puternic, ar trebui să îl diluezi mai întâi. Combină zece picături de ulei de oregano cu două linguriţe de ulei de cocos. Foloseşte-l la fel ca pe orice gen dezinfectant de mâini. Deşi ar putea să fie puţin uleios la început, pe măsură ce îl aplici, pielea ta îl va absorbi în totalitate.  
 • Creează-ţi propriul tratament pentru ten: Datorită proprietăţilor şi efectelor sale antibacteriene şi antiinflamatorii experţii afirmă că „tratarea” tenului cu ulei de oregano poate fi modalitatea perfectă de a scăpa de coşuri, puncte negre şi acnee! Combină cantităţi egale de ulei de oregano şi ulei de cocos, aplică-l, folosind o dischetă demachiantă, pe zona cu probleme. 

Adjuvant in diferite afectiuni impreuna cu :

-- Afectiuni respiratorii se poate asocia cu: Serrazimes;  

-- Infectii, inflamati se poate asocia cu: Pau D'Arco, Astragalus root;

-- Afectiuni digestive se poate asocia cu : Enzime digestive, Digestitol, Epic Pro, 16 Strain;

-- Sinuzita se poate asocia cu: Serrazimes;

-- Afectiuni ale sistemului imunitar se poate asocia cu: Graviola, Mangosteen, Yucca.


Ulei de Oregano salbatic -supliment alimentar

Prezentare: flacon 29.6 ml

Utilizare: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Ingrediente/doză (0,17 ml/4 picaturi): agent de încărcare: ulei de masline, ulei esențial din frunze de Oregano/Sovarv(Origanum vulgare), standardizat la minimum 3.5% carvacrol.

Mod de utilizare: câte 4 picături (0.17 ml) diluate într-un pahar de apă  de 3 ori pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații:A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și bolnavilor de anemie feriprivă (acesta putând reduce absorbţia de fier în organism).

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator:Swanson Health Products, SUA

 

 

 

*Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Substanta denumita carvacrol prezenta in uleiul de Oregano salbatic, este considerata una dintre cele mai puternice substante antivirale, antibacteriene si antifungice obtinute pe cale naturala.Carvacol omoara parazitii de orice natura. In Mexic, cercetatorii au comparat carvacrolul din Oregano cu un medicament prescris a trata giardia (Giardia duodenalis) si rezultatele au aratat ca Oregano este cu mult mai eficient. Carvacrol inhiba dezvoltarea bacteriilor, raspandirea stafilocolului auriu in special la nivel pulmonar si facial (acnee) in paralel cu un efect antibactetian, mucolitic si expectorant. Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din Oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca Oregano prin continutul de carvacrol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la aceste antibiotice.Carvacrolul actioneaza la nivelul intregului organism si poate fi utilizat atat pentru uz intern, cat si extern. Ulei de oregano salbatic poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase, tratament paraziti intestinali, Proprietăţile antibacteriene, antifungice, antitumorale, anticancer şi antiinflamatorii, uleiul de oregano beneficii, Ulei De oregano salbatic cu carvacrol omoara parazitii Giardia duodenalis

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Iulia Anton
21 iun. 2022
Achizitie verificata
Calitate buna. Pret bun.
N
Nistorel Alexandru
02 oct. 2019
Am bopc spriometria sub 20 ce-mi recomandați nu pot sa merg obosesc nu am aer
N
Naturanoastra.ro
09 ian. 2020
Buna ziua
Uleiul de oregano salbatic administrat in asociere cu Serrapeptase recomandam sa folositi pentru aceasta afectiune. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa sunati la unul dintre numerele afisate pe site.
Multa sanatate!
F
Florin Manea
18 mai 2019
Bună ziua! Pt amigdalita acuta la copil de 4 ani, ce doze și ce durată de tratament recomandați? Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
21 mai 2019
Buna ziua
Se poate administra uleiul de oregano salbatic la un copil de 4 ani cate 1- 2 cps/zi
Este indicat ca tratamentul sa se faca minin 3 luni de zile.
Multa sanatate!
F
Florin Manea
18 mai 2019
Bună ziua! Pt amigdalita acuta la copil de 4 ani ce doze și ce durată de tratament recomandați? Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
09 ian. 2020
Buna ziua
La copii se administreaza jumatate din doza recomandata pentru adulti. 1- 2 cps/zi
Multa sanatate!
J
Jitaru Ionel
23 feb. 2019
Daca am BPOC care este doza zilnica recomandata pentru picături sau pt.capsule?
N
Naturanoastra.ro
26 feb. 2019
Buna ziua, doza zilnica recomandata este de 4 capsule pe zi, 2 dimineata si 2 seara, iar picaturile trebuie administrate cate 4 picaturi de 3 ori pe zi diluate in apa. Sanatate!
D
Dan
02 iun. 2017
As avea o obiectie la descrierea dvs: Thymus capitatus este cunoscut de englezi ca "spanish origanum" dar probabil pentru ca prin ei le-a parvenit aceasta planta, altfel, ea se gaseste in flora salbatica din tot spatiul mediteranean, din Spania pana in Turcia, inclusiv Creta. Eu l-am vazut si prin insulele ionice ale Greciei, tara in care este cunoscut sub numele de "timari". Din florile lui se face si o miere foarte buna. Acum, cele doua plante pomenite de dvs. (Thymus capitatus si Origanum vulgare) sunt inrudite pt ca fac parte din aceiasi familie, dar sunt totusi distincte, din genuri diferite, Thymus, respectiv Origanum.
N
Naturanoastra.ro
05 iun. 2017
Multumim!
A
Adrian Vlai
27 mai 2017
Buna ziua pt scarlatina la baietel de 7 ani se poate administra pe langa antibiotic sau separat .Mulțumesc
N
Naturanoastra.ro
05 iun. 2017
Buna ziua
Se poate administra concomitent.
Multa sanatate!
G
George Manolache
02 mai 2017
Ce concentratie de carvacrol are?
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua,
concentratia de carvacrol este de 35%
V
Vlad Popescu
06 apr. 2017
Achizitie verificata
Buna seara,
Pentru astm bronsic si alergii de primavara si toamna se utilizeaza tot 4 picaturi de 3 ori pe zi? Are importanta daca se iau inainte de mese sau dupa mese? Trebuie sa fie in linii mari cam la aceleasi ore zi de zi? Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua,
Administrati 4 picaturi de 3 ori pe zi inaintea mesei daca nu suntem sensibila la gustul puternic. Tratamentul se administreaza minim 3 luni de zile.
Multa sanatate!
V
Vlad Popescu
06 apr. 2017
Achizitie verificata
Buna seara,
Pentru astm bronsic si alergii de primavara si toamna se utilizeaza tot 4 picaturi de 3 ori pe zi? Are importanta daca se iau inainte de mese sau dupa mese? Trebuie sa fie in linii mari cam la aceleasi ore zi de zi? Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
19 apr. 2017
Bună ziua,

Tot 4 picături de 3 ori pe zi trebuie să luați. Puteti lua ori inainte de mese ori după, însă, dacă îl luați înainte de mese se absoarbe mai bine în organism.

O zi frumoasa!
V
Vlad Popescu
20 apr. 2017
Si cam cat trebuie sa dureze o cura? Va multumesc!
R
Ruse Viorel
17 mar. 2017
Buna ziua,

As dori sa stiu dacă uleiul de Oregano poate fi folosit
pentru tratarea fisuri anale si a hemoroizilor .
Dacă da cum se poate întrebuința ?
Sub forma de crema sau lichid ?

Mulțumesc pentru răspuns

Ruse Viorel

Constanta

Tel 0723329392
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
M
Maria
15 mar. 2017
Buna seara! As dori sa stiu cum imi dau seama daca sunt alergica la uleiul de Oregano wild, l-am achizitionat, dar cand l-am desfacut, mirosul lui puternic m-a facut sa stau la distanta de el. As dori sa il folosesc intern pentru Candida. se pot face si spalaturi vaginale cu el? Va multumesc.
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua, daca aveti probleme de sensibilitate la gusturi puternice avem ulei de oregano si sub forma de capsule care sunt la fel de eficiente.
http://www.naturanoastra.ro/cumpara/extract-concentrat-10-1-ulei-oregano-salbatic-astm-bpoc-klebsiela-7752867 /> Multa sanatate!
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua, daca aveti probleme de sensibilitate la gusturi puternice avem ulei de oregano si sub forma de capsule care sunt la fel de eficiente.
http://www.naturanoastra.ro/cumpara/extract-concentrat-10-1-ulei-oregano-salbatic-astm-bpoc-klebsiela-7752867 /> Multa sanatate!
D
Dan Marius Apsan
10 mar. 2017
Care este concentrația de carvacrol în ulei?
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua,
35% este concentratia de carvacrol.
v
vadim
07 mar. 2017
Buna ziua.

Cum se face tratamentul cu Ulei de Oregano Salbatic in cazul infectie urinara, prostatita cronica (prezent Escherichia Coli).

Va multumesc.
N
Naturanoastra.ro
18 mar. 2017
4 picaturi de 3 ori pe zi cu putuna apa. Se asociaza cu D-mannose Forte 1400 mg
I
Ion
07 mar. 2017
Pentru rinita alergica si sinuzita cronica care este proportia de oregano cu serrapeptase?
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua,
Uleiul de oregano se adminstreaza de 3 ori pe zi cate 3 picaturi, iar serrapeptase de 2 ori pe zi.
Multa sanatate!
V
Violeta Pera
27 feb. 2017
Ce procentaj de Carvacrol are produsul de Ulei Oregano Salbatic cod 00000089?
Va multumesc
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua, 35% carvacrol contine acest produs
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua, 35% carvacrol contine acest produs
o
oana
15 feb. 2017
Cat la suta are carvacrol? Uleiul de oregano.
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua, contine 35% carvacrol.
A
ALEXANDRA A
20 sept. 2016
Buna ziua! Se poate administra si copiilor cu varsta mai mica de 2 ani?
Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
26 sept. 2016
Se poate administra 1 picatura de 3 ori pe zi. Oricum este bine sa întrebati medicul pediatru. El decide daca puteti sa-i administrati ulei de oregano.
A
Aurelian Panaite
27 mai 2016
Achizitie verificata
Va multumesc pentru produs. A ajuns foarte repede. In urma cu doua zile am facut comanda pe site si ieri la 10 dimineata a ajuns.
N
Naturanoastra.ro
27 mai 2016
Si noi va multumim.
Incercam sa facem livrarea produselor in 24 de ore.
U
Ungureanu
27 mai 2016
Achizitie verificata
Buna seara.
Sufar de 2 ani de BPOC grad 2. Cand racesc tusesc foarte mult si ma innec. Fac tratament cu antibiotic pentru BPOC si mai iau ceva pufuri seara. Va rog sa imi spuneti cum sa fac tratament pentru BPOC grad 2 cu serrapeptase forte de 240.000 iu si ulei de oregano salbatic.
Multumesc.
N
Naturanoastra.ro
27 mai 2016
Pentru BPOC se administreaza Serrapeptase Forte de 240.000 IU 1 capsula de 3 ori pe zi cu 15-30 min inaintea meselor si Ulei de Oregano Salbatic, flacon cu 120 caps cate 1 capsula de 3 ori pe zi, odata cu Serrapeptase Forte. Daca se doreste administrarea de Ulei de Oregano Salbatic sub forma lichida, doza este de 4 picaturi de 3 ori pe zi.
Va dorim o zi buna.