Olive Leaf (Frunza de Maslin), 400 mg, Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
33,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Olive Leaf conţine săruri minerale (potasiu, calciu, fier, fosfor, cupru, mangan, magneziu, protide), vitamine (A, B1, B2, C, E), acizi graşi nesaturaţi sau monosaturaţi şi fibre


Olive Leaf sau Frunzele de măslin luptă împotriva bacteriilor si viruşilor. Remediile pe bază de extract de frunze de măslin erau cunoscute din vechime. Dovezi medicale din secolul al 19 lea arată că o băutură pe bază de extract de frunze de măslin era folosită cu rezultate bune în tratamentul bolnavilor de malarie. Zeci de studii au urmat, cu rezultate pozitive. Acestea au demonstrat că fructele şi frunzele de măslin conţin secoiridoizi, mai ales oleuropeină, acesta fiind un compus activ ce scade tensiunea arterială.

 

Extractul de frunze de măslin poate fi folosit în cazul virozelor. Mai multe studii, printre care şi cel condus de cercetătorii de la Clinica Robert Lyons din Budapesta (Ungaria), au arătat efectul pozitiv al extractului de frunze de măslin în cazul mai multor infecţii, printre care: viroze, laringită, herpes, infecţii ale pielii, pneumonie şi stomatită. Cercetări derulate pe mai mulţi ani de către oamenii de stiinţă francezi au arătat că virusurile herpetice sunt inhibate şi chiar omorâte de extractul de frunze de măslin.

Frunzele de măslin
 au fost folosite ca tonic natural pentru sprijin cardiovascular timp de mii de ani. Dozele mari de extract din frunze de măslin s-au dovedit a fi utile în reducerea nivelurilor crescute de colesterol rău, ajutând și la menținerea tensiunii arteriale normale. Oleuropeina, glicozida principală prezentă în frunzele de măslin, și hidroxitirozolul, produsul principal al oleuropeinei, au fost legate de reducerea bolilor coronariene și a anumitor tipuri de cancer.


Extractul de frunze de măslin
 se prezintă ca un important tratament natural anticancer datorită capacității sale de a opri procesul angiogenic, care stimulează dezvoltarea tumorilor. Oleuropeina are un efect antioxidant și antiangiogenic prin inhibarea reproducerii și migrării celulelor tumorale avansate. Un studiu din 2009 realizat în Grecia a arătat pentru prima dată că extractul de frunze de măslin inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, încetinește dezvoltarea celulelor asociate cu cancerul de sân, de vezică urinară și cancer cerebral.


 

Olive Leaf Beneficii

  • scad tensiunea arterială
  • îmbunătățesc sănătatea cardiovasculară
  • ajută în gestionarea diabetului 
  • reduc riscul de cancer 
  • îmbunătățesc funcționarea creierului 
  • tratează artrita 
  • distrug bacteriile și fungii 
  • întăresc sistemul imunitar 
  • protejează pielea 

 
Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă de una până la două ori pe zi cu alimente și apă.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % Daily Value
Olive Leaf (Olea europaea) 400 mg **
*Daily Value not established.

 

Atentie

Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicament sau aveți orice afecțiune medicamentoasă, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review