PABA, (Vitamina B10), 500 mg, Now Foods, 100 capsule

Now Foods
48,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

PABA - conține acid para-aminobenzoic, din care organismul formează acid folic

PABA este o sursă de acid para-aminobenzoic sub formă de capsule. Este o componentă a mai multor alimente, precum carne și lapte. Organismul produce acid folic (vitamina B9) din această substanță, iar acidul folic reprezentă unul dintre micronutrienții importanți. De asemenea, nu conține organisme modificate genetic (OMG) și nu este produs din ingrediente care conțin gluten, soia, lapte sau ouă. Fiecare porție de PABA conține până la 500 mg de acid para-aminobenzoic.


Paba este un nutrient neesential gasit in boabe intregi, ciuperci, ficat, melasa, ciuperci, spanac si drojdie de bere. Acesta a fost bine documentat ca un puternic antioxidant capabil sa abordeze celulele toxice radicale libere in organism. Celulele cu radicali liberi sunt "electroni vagi" care pot provoca daune celulare cumulative, mai ales pe masura ce imbatranim. PABA poate ajuta la combaterea acestui proces ca fiind unul dintre cei mai eficienti antioxidanti ai naturii.


 
Boli de piele. Pe lângă protecţia împotriva razelor UV, PABA ajută la problemele de piele precum acumularea de ţesut, decolorare. De exemplu, PABA poate fi folosit ca tratament pentru vitiligo, o afecţiune care produce depigmentarea pielii.
 
Îngrijirea părului. Una dintre cele mai recente moduri de utilizare a PABA este pentru a ajuta repigmentarea părului albit prematur. Studiile din ani 40-50 sugerează că o doză zilnică de PABA între 200mg şi 24g duce la închiderea culorii părului. 


PABA și beneficiile sale

  • fiecare porție conține 500 mg de PABA
  • din PABA organismul produce acid folic, deci vitamina B9
  • nu conține OMG
  • se prezintă sub formă practică de capsule 

 

Ingrediente

PABA (acid para-aminobenzoic) 

 

Alte ingrediente

Gelatină (capsulă), acid stearic (sursă vegetală), dioxid de siliciu și stearat de magneziu (sursă vegetală).

 

Mod de administrare

Luați 1 capsulă pe zi, de preferat cu alimente. 


 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
PABA (Para-Aminobenzoic Acid) 500 mg *
* Daily Value not established.
 

Atenție

Potrivit numai pentru adulți. A nu se depăși doza recomandată. PABA nu trebuie administrat atunci când luați medicamente cu sulfamidă (sulfanilamide) sau dacă sunteți alergic(ă) la PABA. Solicitați opinia medicului dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți probleme hepatice sau renale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review