Pachet Naturist Turmeric si Bioperina Creste Biodisponibilitatea

Swanson Health Products
64,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Bioperine® & Turmeric

Bioperine crește biodisponibilitatea Turmericului cu pana la 3000%.

Pachetul este suficient pentru administrarea pe o perioadă de 50 - 60 de zile.

 

DenumireTURMERIC (Curcuma longa) 720 MG - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 100 capsule

Ingrediente/capsulă: turmeric rădăcină (Curcuma longa) 720 mg

Producător: Swanson Health Products, USA.

 

Curcuma longa conține curcuminoizi (incluzând curcumin, demetoxi-curcumin și bisdemetoxi-curcumin) care sunt antioxidanți foarte puternici. Curcuma inhibă angiogeneza, creşterea, proliferarea şi migrarea celulelor canceroase precum şi activitatea enzimei proinflamatoare cox 2 ( cea care împiedică maturizarea limfocitelor T şi favorizează creşterea tumorilor), induce apoptoza (moartea programată a celulelor canceroase), blochează chinazele (kinasses) care sunt răspunzătoare pentru multiplicarea necontrolată a celulelor canceroase. În 1993 cercetatorii din Taiwan au descoperit că Curcuma blochează chinazele PKC. Blocarea chinazelor este doar una din proprietățile anticancerigene ala Curcuminului.

Problema cu care se confruntă tratamentul efectiv cu Curcuma este însă proasta lui absorbție în sînge. De fapt, cercetări făcute la Vancouver, Canada ca și în alte centre de cercetare din lume au conclus că doar o porțiune infinitezimală de Curcuma ajunge efectiv în sânge, restul fiind eliminat prin fecale. Este bine de adaugat un bio-potențator cum ar fi BROMELAINA.

 

Acțiune TURMERIC 720 mg 100 capsule:

- este un puternic antiinflamator 100% natural ajutând la reducerea inflamațiilor,

- este un puternic antioxidant protejând organismul împotriva stresului oxidativ,

- susține sănătatea articulațiilor, contribuie la stimularea proceselor de refacere a ţesutului conjunctiv şi a lichidului sinovial,

- protejează AND-ul,

- acțiune anticancerigenă și antitumorală,

- acțiune benefică în bolile degenerative (Scleroză, Demență, Demență Senilă, Scleroză Multiplă),

- acțiune neuroprotectoare ,prin chelatarea cuprului și fierului în exces care pot provoca tulburări cerebrale (de ex.: deficit de memorie),

- ajută la eliminarea manifestărilor neplacute din timpul ciclului menstrual,

- contribuie la reducerea efectelor îmbătrânirii și îmbunătățirea longevității,

- contribuie la detoxifierea organismului,

- susține funcționarea normală a sistemului hepatic,

- susține funcționarea normală a sistemului respirator,

- susține funcționarea normală a sistemului cardiovascular,

- susține funcționarea normală a sistemului  imunitar,

- susține funcționarea normală a tractului gastrointestinal.

 

*Experimentele pe șoareci de laborator ale Dr. Natarajan și Dr. John Bright de la Universitatea din Los Angeles, California au constatat că curcuminul încetinește sau oprește evoluția Demenței (Alzeimer) și a Sclerozei Multiple. Simtomele Demenței sunt deficiențe grave de memorie până la pierderea totală a memoriei și instaurarea stării vegetative. Simptomele sclerozei multiple sunt slăbiciune musculară, rigiditate, probleme de echilibru și coordonare, amorțeală și dereglări de vedere.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. Contraindicat în caz de obstrucții ale căilor biliare, pe perioada chimioterapiei. Poate interacționa cu antiagregant-plachetare la administrare concomitentă.

Atenție! A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

În scopuri terapeutice, dozajul depinde de la caz la caz. Pentru o administrare îndelungată, consultați medicul.

Este utilizată pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, ca anti-cancerigen superior, întăritor al sistemului imunitar, citostatic în adenom de prostată, renal, uterin, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar, pulmonar, ovarian.

Este utilizată pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, ca anti-cancerigen superior, întăritor al sistemului imunitar, citostatic în adenom de prostată, renal, uterin, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar, pulmonar, ovarian.

Bioperine® 10 mg  contribuie la creșterea absorbției în organism a nutrienților

MĂREȘTE CONSIDERABIL GRADUL DE BIO- ABSORBŢIE AL SUPLIMENTELOR NUTRITIVE, VITAMINELOR ȘI ALIMENTELOR.

Bioperina este extrasă din Piperum nigrum și conține 95% piperină.

Piperul negru este un condiment comun de uz casnic. Extractul din piper negru a fost, de asemenea, utilizat pe scară largă ca un medicament de strămoșii noștri în special în India.

Bioperine® este un extract obținut din fructele de piper negru, care este cultivat în regiunile umede, cu sol bogat în nutrienți din sudul Indiei. Fructele de piper sunt recoltate chiar înainte de coacere și apoi uscate la soare pentru a asigura maturitate și calitate optimă.

Extractul de piperină, numit Bioperine® sub formă patentată, a fost testat clinic în Statele Unite. Bioperine® sporește semnificativ biodisponibilitatea diverselor substanțe nutritive din suplimente alimentare și alimente prin creșterea absorbției.

Cum funcționează Bioperine®?

Procesul metabolic care generează energie la nivel celular în corpul uman este numit termogeneza. Deși termogeneza a fost identificată ca fiind un factor cheie în menținerea unei greutăți normale, ea a fost de asemenea identificată ca jucând un rol esențial în absorbția de zi cu zi a nutrienților din alimentele  pe  care corpul uman le consumă. Termogeneza pune în mișcare mecanismele care conduc la digestie și ulterior la absorbția gastrointestinală. Piperina, sub formă patentată de Bioperine® sporește activitatea naturală de termogeneză a corpului, de unde și termenul de  Thermonutrient®.

Această îmbunătățire poate fi explicată ca o metodă de a crește energia termică suficientă pentru a alimenta  mecanismul legat de termogeneză. Acest lucru duce la creșterea proceselor metabolice care creează o "cerere" pentru "aprovizionare" cu o  gamă largă de substanțe nutritive care contribuie la metabolism, adică vitamine, minerale, plante medicinale, aminoacizi, etc.

Astfel Bioperine® asigură un mod mai eficient de  transport a nutrienților  în sânge.

*Bioperine® este singurul produs patentat provenit din piperină, care a obținut statutul de produs patentat datorită capacității sale de a crește biodisponisbilitatea nutrienților. În al doilea rând, este singura sursă de piperină care a fost supusă studiilor  clinice în SUA pentru a-i demonstra siguranța și eficacitatea în utilizare.

Substanțele nutriționale care pot fi administrate concomitent cu Bioperine® fac parte din următoarele grupe: extracte din plante, vitamine, antioxidanți, aminoacizi, minerale, etc.

Este o impresie generală că cu cât consumăm o cantitate mai mare de substanțe nutritive, cu atât organismul va absorbi mai mult. Dar din punct de vedere biologic, acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Unele substanțe nutritive luate într-o doza prea mare nu își vor face efectul și nu vor fi absorbite de către organism. În mod ideal vorbind, cu cât mai puțin , cu atât mai bun.

În mod similar, este greșit să se creadă că dacă Bioperina este  extrasă din piper negru tot ce este de făcut este creșterea consumului de piper negru, deoarece consumul direct de piper negru nu va duce la creșterea gradului de absorbție a nutrienților.

Potrivit studiilor clinice, a avea Bioperine® la locul și momentul potrivit în tractul digestiv duce la o absorbție mai ridicată a nutrienților. Mai mult de atât, dacă ați lua piper negru, ar dura mult mai mult timp ca proprietățile piperinei de a mări gradul de absorbție a nutrienților să își facă efectul. Prin urmare, un extract purificat de piperină este necesar pentru a obține absorbția crescută.

Bioabsorbția normală a unui fitonutrient este limitată de capacitatea sistemului digestiv de a absorbi fitonutrientul pe timpul parcurgerii tractului digestiv și apoi depinde de capacitatea organismului de a prelua și descompune fitonutrientul în componentele active, folositoare și a le transporta apoi în sânge.

*Ultimele cercetări și studii clinice arata că Bioperina administrată în cantități de 5-10mg per doză, administrată concomitent cu suplimentele nutritive mărește bio-absorbția acestora.

În cazul administrării de Bioperine concomitent cu Turmeric, crește biodisponibilitatea acestuia cu până la 3000%.

Mai mult, organismul nu asimilează toate vitaminele și mineralele din alimente.

Administrarea de Bioperine®  ajută organismul în asimilarea elementelor nutritive din alimentație. Bioperine®  are un efect extraordinar pentru digestie în sensul că nu numai că stimulează digestia în general, dar o și optimizează în sensul potențării digestiei și asimilarii substantelor nutritive din alimentație concomitent cu stoparea asimilării grăsimilor și carbohidraților.

Alte beneficii ale Bioperine®: 

- Mărește producția creierului de beta-endorfine și serotonină,

-  Acționează împotriva durerilor,    

- Acțiune anticonvulsivă, anti-epileptică,

- Mărește producția de adrenalină a glandelor adrenale,

- Alterează contracțiile din partea superioară și inferioară a tractului digestiv,

-  Reduce timp de aproximativ 1 oră producția de acid a stomacului,

-  Reduce ulcerațiile stomacului,    

- Mărește producția în pancreas a enzimelor digestive (amilaza, lipaza, tripsina și chimotripsina)  

- Stimulează producția de melanină,    

- Reduce inflamațiile cauzate de alergiile iritante,    

- Reduce simptomele cauzate de astm.

Ingrediente active /1 capsulă: BioperineNature’s ThermonutrientR(Piper Nigrum fruct)(standarizat la minim 95% piperin)………………...................................…..10 mg

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de Bioperine împreună 2 capsule de Turmeric la 15 minute după micul dejun sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție!  A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Informațiile nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boală.

Bioperine® and Nature’s Thermonutrient® are registered trademarks of Sabinsa Corp.

 În terapia antitumorală alimentația va fi pe cât posibil vegană.

Dimineața și seara este recomandat a se consuma cereale, semințe, fructe și lapte vegetal;

50 gr fulgi de ovăz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secară (2-3 linguri) + 1 linguriță susan + ½ linguriță de de scorțișoară + 1 linguriță semințe de floarea soarelui neprăjite + 1-2 lingurițe cu varf de pudră de roșcove + 1 linguriță semințe de dovleac  + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 sâmburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de pădure + 1 linguriță  semințe de chia  (toate acestea se lasă la înmuiat de seara până dimineața în 200ml apă plată)+ ½-1  banană feliată + ½ -1 măr feliat (să nu fie acru sau acrișor) + 1 kiwi (sa nu fie foarte tare pentru că nu e copt =acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apă plată sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amestecă și se consumă la o masă.

Suc de orz verde de 2 ori pe zi: câte 4-7 lingurițe de pudră de orz verde cu 200 ml apă și cu 1 lingură de ulei de in și o linguriță ulei cătină.

Masa de prânz poate consta în: ciorbă/supă  de legume, o mâncare de orez brun sau negru sau quinoa neagră sau fasole neagră sau năut sau hrișcă sau mazăre sau amarant. Salată de legume care să conțină: roșie, ceapă, varză roșie sau albă, morcov ras, castravete, ardei roșu sau gogoșar, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie proaspăt, puțină sare, piper. 

Se pot consuma și sucuri proaspete de legume de 1-3 ori pe zi:  Câte 80 ml suc proaspăt din următoarele legume: castravete, morcov, sfeclă roșie, țelină și varză roșie (sucul de varză roșie se filtrează prin tifon).   

Rezultă 400 ml suc proaspăt de legume care se bea în maxim 15-20 min de la preparare.

Producător: Swanson Health Products, USA

 *Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

In cazul administrarii de Bioperine concomitent cu Turmeric, crește biodisponibilitatea Turmericului cu până la 3000%

Curcuma longa conține curcuminoizi (incluzând cucumin, demetoxi-curcumin și bisdemetoxi-curcumin)

 

*Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Turmeric Curcumin Curcuma este utilizat pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, anticancerigen superior, întaritor al sistemului imunitar, citostatic în adenom de prostată, renal, cancer colorectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar și pulmonar, tratament antitumoral, tratament articulatii

 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review