Pasion Complex Supreme Dhea Yohimbe Damiana Avena Sativa 45 tablete Swanson

Swanson Health Products
49,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Formula exclusivă Pasion Complex Supreme Dhea Yohimbe Damiana Avena Sativa Sarsaparilla menține sănătatea sexuala

Prezentare: flacon cu 45 tablete

Producător: Swanson Health Products, USA

 

Descriere:

DHEA este un hormon produs de glanda suprarenală și este cel mai obișnuit hormon din fluxul sanguin uman. Când suntem tineri, în jur de 7 ani, începem să producem acest hormon în mod natural. Nivelurile din sânge ajung la cel mai înalt nivel în timpul adolescenței noastre târzii și încep să scadă în jurul valorii de 25 de ani. Nivelurile DHEA se diminuează la o rată de aproximativ 20% pe decadă până când ajungem în final la aproximativ 10% din nivelurile de vârf până la atingerea vârstei de 80 de ani.

 

Vezi si celelalte forme disponibile de DHEA cu 50 mg si 100 mg aici

 

DHEA reprezintă o abreviere pentru dihidroepiandrosteron, un hormon masculin prezent atât în sângele bărbaților cât și al femeilor și secretat de glandele suprarenale, mai exact de cortexul suprarenal (adrenal) al acestor glande. De asemenea, acesta mai este produs în cantități mici și de către ovare și testicule. Cea mai mare parte din acest hormon se găsește în organism sub formă sulfatată, adică are o moleculă de sulfat atașată (DHEAS), procesul de adăugare a acestei molecule având loc în ficat, potrivit specialștilor. Trebuie știut că această formulă nu are același impact asupra organismului precum formula DHEA. Pentru o privire de ansamblu, trebuie să știm că în organismul nostru glandele endocrine secretă 5 tipuri de androgeni (hormoni sexuali care determină caractere masculine; în cazul femeilor aceștia reprezintă precursorii hormonilor feminini): dihidroepiandrosteronul sulfat (DHEAS), dihidroepiandrosteronul (DHEA), androstendionul, test0steronul și androstendiolul. Dintre aceștia, test0steronul este singurul androgen cu activitate directă, în timp ce restul sunt precursori ai test0steronului. Astfel, se consideră că DHEA este un androgen ”slab”, ale cărui efecte nu pot fi comparate cu cele ale test0steronului, chiar dacă DHEA poate crește nivelul acestui hormon. Din câte se pare, DHEA are doar 5% din efectele androgene ale test0steronului.

În organism cea mai importantă poate fi relația sa cu cortizolul. DHEA are o relație inversă cu cortizolul, adică dacă DHEA are niveluri scăzute de cortizol sunt ridicate și invers. Cortizolul este unul dintre puținii hormoni care crește odată cu vârsta. Cortizolul este cunoscut pentru a induce stresul și când nivelurile sunt ridicate pentru perioade lungi, multe funcții corporale sunt afectate negativ. De exemplu, organismul poate deveni mai rezistent la insulină și pot apărea leziuni ale sistemului endocrin prin deteriorarea hipotalamusului. Menținerea nivelurilor sănătoase de DHEA, menținând sub control nivelurile de coritol poate ajuta la încetinirea îmbătrânirii fizice și la reducerea stresului.

*DHEA este cel mai abundent hormon din sângele uman. Cercetările au descoperit că are efect anti-îmbătrânire semnificativ. Nivelurile DHEA se diminuează în mod natural pe măsură ce oamenii îmbătrânesc și există motive întemeiate să se gândească că luarea unui supliment DHEA vă poate extinde viața și vă va face mai tineri în timp ce sunteți în viață. În plus, DHEA poate fi un jucător important în îmbunătățirea functiilor cognitive și creșterea performanțelor sexuale.

*În anii 1960, medicul francez Etienne Emile Baulieu, M.D., a descoperit proprietățile anti-îmbătrânire ale DHEA. Într-un studiu recent, un endocrinolog de la Universitatea din California, San Diego, Samuel Yen, MD a administrat suplimente DHEA la treizeci de bărbați și femei de 40-70 de ani, timp de șase luni. Subiecții s-au simțit mult mai bine din punct de vedere fizic și psihic, au avut mai puține dureri și boli auto-imune. De asemenea, DHEA poate îmbunătăți pielea la persoanele în vârstă și poate ajuta la tratamentul osteoporozei, atrofiei vaginale, disfuncției erectile și a unor condiții psihologice.

Supreme DHEA Complex conține 25 mg de zinc,avena sativa, scoarță de Yohimbe, frunză de Damiană, fruct de palmier pitic, rădăcină de urzică și DHEA 25 mg. care susțin sănătatea și performanțele sexuale.

O cantitate insuficientă de Zinc în organism diminuează libidoul, reduce capacitatea unui bărbat de a menține erecția și cantitatea și calitatea lichidului seminal, reduce sinteza t3st0st3r0nului și diminuează considerabil performanța sexuală. Organele sexuale masculine folosesc cel mai mult zinc dintre toate componentele corpului în procesele sale.  Lipsa zincului în organism poate cauza impotență masculină, prostatită( inflamația prostatei), iar în cazul băieților care nu au ajuns la vârsta maturității sexuale poate determina dezvoltatea penisului și a testiculelor.

Zincul este un factor determinant a calitatii spermei bărbaților. Jurnalul Fertilitatea și Stertilitatea a publicat un studiu efectuat pe un grup de bărbați din China, iar în urma acestei cercetări s-a dovedit că o concentrație scăzută de zinc în organism afectează grav calitatea spermei. Un studiu realizat ulterior, pe aceeași grupă de bărbați care au luat în prealabil suplimente pe bază de zinc a demonstrat că spermatozoizii erau într-o cantitate mai mare, mai puternici și mai rapizi.

Yohimbe este o plantă populară care este originară din Africa de Sud și este cunoscută în întreaga lume ca un afrodisiac puternic. Se extrage din scoarța interioară a copacului tropical din Africa de Vest (Corynanthe Yohimbe). Timp de secole, scoarța brută a fost folosită ca un tonic pentru a crește priceperea sexuală și plăcerea.

Yohimbe a fost una dintre cele mai populare suplimente pentru bărbați și femei de ani de zile. Atunci când sunt ingerate, organismul îl convertește în yohimbină și se asimilează în fluxul sanguin. Yohimbina, un alcaloid, este ingredientul activ principal al yohimbe.

Persoanele care iau Yohimbe trebuie să evite alimentele care conțin tiramină, cum ar fi brânza, vinul roșu sau ficat. Tiramina este o substanță conținută în produsele alimentare, cum ar fi brânza, ficatul și vinul roșu. Aceste alimente nu ar trebui să fie consumate în timpul tratamentului cu yohimbe. De asemenea, antidepresive, cum ar fi Prozac ar trebui să fie luate în combinație cu yohimbe numai sub supravegherea atentă a unui medic.

Damiana este o plantă considerată "afrodiziacul mayașilor" pentru puterile sale extraordinare în creșterea performanțelor sexuale, în special la bărbați. Este un tonic sexual și pentru femei, stimulează fertilitatea prin echilibrarea hormonală și are o mulțime beneficii în sănătate.

Fertilitatea partenerilor este stimulată cu ajutorul acestei plante în mai multe feluri: creșterea apetitului seuxal sau libidoului; tratarea impotenței masculine; reglarea ciclului menstrual; combaterea problemelor de ejaculare precoce; stimularea secreției de t3st0test3r0n. Damiana are un efect tonifiant asupra organelor sexuale și contribuie la stimularea ovariană a femeii în vederea maximizării fertilității.

 

In diferite afectiuni se asociaza cu: 

-- Crestearea performantelor sexuale se asociaza cu: Tongkat Ali,  Maca,  Pine Bark Extract.


 

 

SUPREME DHEA COMPLEX 25 mg/ tabletă

Prezentare:  flacon cu 45 tablete

Ingrediente/ capsulă: 

DHEA(dehidroepiandrosteron ) 25 mg, Zinc 15 mg,

Avena sativa 500 mg,

Yohimbe Bark  150 mg,

Damiana 100 mg,

Radacină de Sarsaparilla 100 mg,

Fruct de Palmier Pitic 100 mg,  

Extract din Rădăcină de Urzică 50 mg.

 

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi seara dupa cină sau conform recomandării consultantului de specialitate,.

 

Producător: Swanson Health Products, SUA.


*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review