Peak ATP (Energie Celulara), 400 mg, Swanson, 30 capsule

Swanson Health Products
118,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Peak ATP este o formă validată clinic și patentată de adenozină 5’-trifosfat (ATP) disodic, care este identică ca structură cu ATP-ul produs și utilizat de corpul uman.Multe suplimente susțin energia fizică și circulația, dar dacă doriți cu adevărat să vă pompați sângele, Maximum Strength PEAK ATP® 400 funcționează ca nimeni altul. Maximum Strength PEAK ATP 400 este o formă brevetată, cercetată clinic de adenozină 5’-trifosfat (ATP), moneda energetică a vieții. În timp ce alte suplimente funcționează pentru a susține ATP în organism, PEAK ATP oferă o aprovizionare directă pentru generarea optimă de energie celulară.

ATP
 este molecula care stochează energia pentru aproape fiecare funcție fizică. Este folosit și regenerat în mod constant în celulele noastre. În fiecare zi, corpul tău transformă la fel de mult ATP cât cântărești! PEAK ATP asigură că celulele dumneavoastră nu sunt niciodată în lipsă de această monedă energetică de bază, iar cercetările arată că acest impuls suplimentar are ca rezultat o performanță fizică mai bună și o recuperare mai rapidă după efort.

ATP
 poate fi sintetizat intracelular din precursorii adenozin difosfat (ADP) și adenozin monofosfat (AMP), precum și din donatori de grupe fosfat cu ajutorul unei enzime cunoscute sub numele de ATP sintetaza. În timpul hidrolizei, energia stocată în legăturile fosfat ale ATP este eliberată ca energie liberă, care este valorificată de celulă pentru a alimenta funcțiile celulare de bază. ADP-ul care rămâne după hidroliza ATP este ulterior reciclat înapoi în ATP într-un proces continuu. Prin această regenerare constantă, corpul uman tipic transformă o cantitate de ATP aproximativ egală cu propria sa greutate în fiecare zi. Nivelurile intracelulare de ATP sunt strict controlate, asigurând o alimentare neîntreruptă cu energie pentru a alimenta toate funcțiile celulare esențiale.

PEAK ATP funcționează prin trei mecanisme distincte pentru a promova performanța fizică, a reduce oboseala și a susține un flux sanguin sănătos. ATP crește excitabilitatea musculară, rezultând câștiguri semnificative în forță și putere. ATP stimulează fluxul sanguin, rezultând o livrare mai bună a oxigenului și a nutrienților către mușchi (inclusiv inimă). ATP este implicat în semnalele anabolice, promovând astfel masa corporală slabă și structura musculară sănătoasă. 

Peak ATP Beneficii

  • Crește masa musculară
  • Promoveaza performanța fizică
  • Susține un flux sanguin sănătos
  • Crește excitabilitatea musculară, rezultând câștiguri semnificative în forță și putere
  • Livreaza oxigen și nutrienți către mușchi

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă vegetală cu 30-60 de minute înainte de exercițiu. În zilele fără efort, luați o capsulă dimineața pe stomacul gol.

 

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
PEAK ATP® Adenosine 5’-Triphosphate Disodium
400 mg
*

*Daily Value not established.

 

Atentie

Doar pentru adulti. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review