Phosphatidylserine 100 mg, 90 softgels Swanson Fosfatidilserina

Swanson Health Products
153,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

 

Fosfatidilserina - efect neurodinamic sinergic de a imbunatati memoria si a performantele cognitive

 

Fosfatidilserina este o substanță grasă din familia fosfolipidelor, aflată în componența membranei celulare. Are rol în a transmite mesaje între celule, deci este cu atât mai importantă pentru buna funcționare a celulelor neuronale. De asemenea, ajută la secreția de dopamină, un neurotransmițător și hormon cu rol important în echilibrul psihic.


Studiile de laborator au arătat că nivelul de fosfatidilserină scade odată cu vârsta. Acest lucru a demonstrat importanța fosfatidilserinei în sănătatea și agilitatea creierului, cu atât mai mult cu cât fosfatidilserina susține metabolizarea glucozei în creier, asigurându-i sursa de energie principală.
 

Fosfatidilserina mai are rol și în reducerea cortizolului, hormonul stresului, dar și în producția de acetilcolină, un neurotransmițător care este secretat de neuronii motori ca să activeze mușchii. Este sintetizată și în organism, dar cea mai bună sursă de fosfatidilserină este alimentația sau suplimentele alimentare.
 

Suplimentele de fosfatidilserină sunt recomandate pentru a încetini degradarea mentală și pierderile de memorie, dar și pentru a spori puterea de concentrare. De aceea sunt benefice pentru categoriile de vârstă în care acuitatea mentală este în creștere (copii) sau în declin (bătrâni).
 

Unele studii leagă fosfatidilserina de reducerea riscului de boala Alzheimer și demență, în timp ce altele de scleroză multiplă și oboseală musculară în cazul atleților de performanță. De cele mai multe ori, suplimentele de fosfatidilserină se produceau din celule neuronale provenite de la vaci. Odată cu răspândirea bolii vacii nebune, cercetătorii au sintetizat fosfatidilserina din surse de plante precum floarea soarelui sau soia. Studiile arată că această sursă ar fi la fel de eficientă ca cea animală și mult mai prietenoasă cu mediul.
 

Suplimentele de fosfatidilserină sunt recomandate pentru a încetini degradarea mentală și pierderile de memorie, dar și pentru a spori puterea de concentrarea. De aceea sunt benefice pentru categoriile de vârstă în care acuitatea mentală este în creștere (copii) sau în declin (bătrâni).

 

 

Phosphatidylserine Beneficii

 

  • Alzheimer si probleme de memorie: 

Administrarea de produse cu continut de fosfatidilserina in cazul persoanelor diagnosticate cu Alzheimer, pe o perioada de minimum 6-12 saptamani, poate reduce o parte din simptomatologie. Efectele se manifesta mai ales in cazul pacientilor a caror afectiune a fost descoperita in faza incipienta. Fosfatidilserina imbunatateste puterea de memorare, abilitatile lingvistice si atentia in cazul persoanelor care experimenteaza un declin cognitiv asociat varstei.

 

  • ADHD: 

Studiile efectuate in cazul copiilor diagnosticati cu ADHD au evidentiat atat cresterea atentiei, cat si reducerea impulsivitatii, la administrarea de fosfatidilserina.
 

  • Cresterea rezistentei la efort: 

Administrarea produselor cu continut de fosfatidilserina sustine metabolismul celulelor musculare in efort fizic intens, reducand senzatia de febra musculara, si reduce nivelul de cortizol secretat in organism in timpul efortului fizic intens.
 

  • Stresul:

Cortizolul este un hormon care este eliberat ca raspuns la stresul fizic si mental. Fosfatidilserina functioneaza pentru a ajuta la mentinerea nivelurilor de cortizol pentru a sustine un raspuns de stres sanatos.

 

  • Starea de spirit: 

Cunoscuta pentru capacitatea sa de a ajuta creierul sa faca fata situatiilor stresante, Fosfatidilserina poate, de asemenea, ajuta la mentinerea unei bune dispozitii si a unei perspective pozitive.

 
 

Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, luați o capsulă moale de una până la trei ori pe zi cu apă.


 

Varianta Phosphatidylserine 100 mg 

ATENȚIE:

Numai pentru adulți. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați, luați medicamente sau dacă aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu puneți la frigider.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review