Potassium Citrate, 99mg, Swanson, 120 capsule

Swanson Health Products
28,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Potasiul Citrat - un mineral care susține activitatea nervoasă, reduce hipertensiunea arterială și îmbunătățește funcția musculară

 

Potasiul este un mineral esențial și un metal alcalin. Principalele surse naturale de potasiu sunt fructele și legumele, dar se poate obține și din suplimentele nutritive pentru a se asigura aportul zilnic adecvat. Potasiul are un efect benefic asupra activității nervoase și este prezent în momentul schimbărilor semnalelor între celulele nervoase.

Dacă aveți o fluctuație a tensiunii arteriale, potasiul este de mare ajutor. Ajută la digestia carbohidraților, la transferul de glicogen și de asemenea, stimulează secreția de insulină. Potasiul este apreciat și de sportivi, deoarece sprijină activitatea mușchilor, lucru benefic mai ales după antrenamente.

Aportul ridicat de potasiu s-a dovedit a fi eficient pentru protecția rinichilor comparativ cu cei care au avut un aport mai scăzut de potasiu. Acest efect nu a influențat tensiunea arterială. Cantitatea de potasiu poate preveni inflamația renală. Mai ales în combinație cu magneziul ajută la prevenirea leziunilor renale datorate nivelurilor ridicate de ciclosporină, substanțe ale căror efectul secundar este și insuficiența renală.

În plus, potasiul are un efect protector împotriva infarctului miocardic și bolilor inimii. Participă la menținerea echilibrului pH-ului în organism, menține pielea sănătoasă și ajută la stimularea funcției renale atunci când sunt eliminate toxinele.


Posibilele efecte de protecție ale potasiului au fost demonstrate într-un studiu realizat asupra prevenirii accidentului vascular cerebral. Studiile ne arată o scădere cu 21% a riscului de accident vascular cerebral în timpul creșterii aportului de potasiu cu 1,64 g pe zi.
 

 

Potasiul Citrat și beneficiile sale

 

  • O capsulă conține până la 99 de mg de potasiu
  • Sprijină activitatea sistemului nervos
  • Reduce tensiunea arterială
  • Susține activitatea mușchilor
  • Are un efect protector împotriva infarctului miocardic și a bolilor inimii
  • Ajută la digestia carbohidraților
  • Stimulează secreția insulinei
  • Menține echilibrul PH-ului în organism
  • Ajută la stimularea activității rinichilor

 

Mod de administrare

Utilizați 1-2 capsule pe zi.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 120
  Amount Per Serving % Daily Value
Potassium (from potassium citrate) 99 mg 2%

 


Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review