Pregnenolone 50mg, Super Strenght 60cps - Swanson

Swanson Health Products
43,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Super Strenght Pregnenolone, 50mg, 60cps - Swanson

Super-Strength Pregnenolone este suplimentul nostru de pregnenolonă cel mai concentrat de până acum. Ca prohorm0n, pregnenolona contribuie la o serie de activități care constituie un organism sănătos. Ca supliment, uzul principal este de a sprijini funcționarea sănătoasă a creierului. Pregnenolona este o substanță neuroactivă considerată foarte concentrată pentru anumite zone ale creierelor tinere sănătoase. *Din acest motiv, suplimentul Pregnenolonă a fost investigat pentru potențialul său de a promova calitatea somnului și sănătatea cognitivă.

Pregnenolone este produs în trei organe principale: creierul, gonadele și glandele suprarenale, dar glanda salivară și celulele albe din sânge sunt de asemenea capabile să producă pregnenolonă. Pregnenolona și sulfatul de pregnenolonă acționează ca molecule de semnalizare în creier unde stimulează activitatea neuronală, îmbunătățind creșterea neuronilor.

Pregnenolon este un horm0n sterold și un precursor pentru toti ceilalti horm0ni sterolzi din organism. Fabricat din colesterol, care este produs în mod natural în glandele suprarenale și în cantități mici, de multe alte organe și țesuturi, inclusiv creier, piele, ficat, și retina. Rolul pregnenolonului în biologia umană nu poate fi subestimată, întrucât aceasta este transformată direct în DHEA care apoi se transformă în test0steron și estr0gen.

Primele studii despre Pregnenolon au arătat beneficiile sale pentru a fi un agent energizant, anti-stres, pentru organism. Studii suplimentare confirmă și arată beneficii suplimentare: claritate mentală și o bună stare de spirit. 

Pregnenolon modulează doi receptori cheie din creier: receptori NMDA și receptorii GABA. El îmbunătățește funcția receptorilor NMDA, care este implicat în vigilență, memorie, și în funcția de  învățare. De asemenea,  poate inhiba receptorii GABA responsabili pentru relaxare, încetinirea mentală, sedare și somn. 

Cel mai bine este sa administrezi suplimentul pregnenolone in timpul diminetii si efectuarea de cel putin 20 minute de sport.

Poate reduce nivelul de aromataza, estradiol si cortisol este recomandat a se folosi impreuna cu alti inhibitori de aromataza cum ar fi: DHEA, Resveratrol, DIM si Extract din Radacina de Urzica Vie.

Fiecare om reactioneaza diferit la pregnenolone iar concentratia noastra fiind foarte mare, de inceput, recomandam administrarea de 1 capsula la 3-4 zile si in functie de felul in care isi face efectul, se poate modifica dozajul, dar niciodata nu se va administra mai mult de 1 capsula pe zi.

Beneficii:

  • Imbunătățeste bunăstarea și susține o stare de spirit sănătoasa,
  • Oferă suport pentru cei care suferă de depresie si stres si poate imbunatatii calitatea somnului,
  • Poate îmbunătăți funcția de memorie și de vigilență,
  • Promovează un nivel de energie sănătos, 
  • Promoveaza un nivel h0rmonal echilibrat si ajuta la cresterea nivelului de test0steron

Ingrediente:

  •  pregnenolona 50 mg, capsulă: gelatină, agenți de încărcare: făină de orez și palmitat de calciu.

Mod de administrare:

  • 1 capsulă pe zi dimineata pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate,.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. 

Atenție!  A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Mod de prezentare

  • Flacon cu 60 capsule

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review