Quercetin High Potency Sophora japonica - extract 95% quercetina, 500mg/2 capsule, 90 capsule

Gym Beam
38,99 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Gym Beam
Disponibil in stoc

Descriere

Quercetin High Potency Sophora japonica - extract 95% quercetina, 500mg/2 capsule, 90 capsule

Quercetin - ajută la susținerea sistemului imunitar si reduce simptomele alergiei de orice etiologie

 

Ce este Quercetina?

Gasit in mere, ceai, struguri si alte alimente, Quercetina este un antioxidant care va poate sustine sistemul imunitar. Quercetina adauga un complex bioflavonoid citric. Quercetina este un flavonoid antioxidant utilizat timp de peste 30 de ani pentru a creste rezistenta la alimente si alergii respiratorii. Efectele sale biologice se datoreaza in principal activitatii sale antioxidante, unei sinergii specifice cu vitamina C (proteze si regenerare a quercetinului si vitaminei C) si activitatii antiinflamatoare cu actiune multifunctionala.


Ce face Quercetin?

Quercetin inhiba enzimele ciclooxigenaza si lipo-oxigenaza, reducând productia mediatorilor cheie inflamatori: prostaglandine si leucotriene. Aceasta gama larga de activitati inseamna ca poate fi recomandata pentru toate inflamatiile.

Quercetin inhiba productia de histamina prin stabilizarea bazofilelor si a mastocitelor. Histamina este direct responsabila pentru majoritatea simptomelor neplacute asociate cu alergii (stranut, mâncarime, etc). Quercetin actioneaza direct asupra tractului intestinal pentru a reduce reactiile la alergenii dietetici.

Un studiu de 5 ani pe 809 de barbati a aratat ca un consum mai mare de quercetin a redus riscul cardiovascular la nivel global cu o treime.

Quercetin a demonstrat efecte anti-trombotice si vasodilatatoare.


Riscul de accident vascular cerebral este invers proportional cu aportul de quercetin. Cei cu cel mai mic aport au un risc de patru ori mai mare. Quercetin protejeaza rinichii de efectele toxice recunoscute ale anumitor medicamente (ciclosporina).

Quercetin imbunatateste semnificativ simptomele de prostatita si de sindrom de durere cronica pelvina. 

Beneficiile pentru sanatate a lui Quercetin au fost mult timp atenuate de absorbtia intestinala relativ redusa, ceea ce a insemnat ca un numar mare de capsule trebuiau luate zilnic pentru a obtine aceste beneficii.Quercetin Sophora japonica - extract 95% supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

 

Supplement Facts
Serving Size: 2 Veggie capsules
Serving per container: 90 servings
  Amount per serving % Daily Value
Quercetin (from quercetin dihydrate)
 500mg Sophora japonica - extract 95%
475 mg
† Daily Value not established.

 


Mod de utilizare: 1 capsulă de 2 ori pe zi  


Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată si un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review