R-5-P Riboflavin 5-Phosphate 50 mg 60 capsule Swanson Vitamina B2 Coenzimata SWU900

Swanson Health Products
77,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Stoc limitat

Descriere


Descriere

Vitamina B2 R-5-P 50mg

Contine numai forma biodisponibila a vitaminei B2 sub forma de riboflavina 5'-fosfat activ. Formula coenzimatica inseamna ca vitamina poate fi absorbita mai rapid si cu o eficienta mai mare. Ca urmare, deficientele de vitamina B2 pot fi suplimentate mai eficient decat in cazul suplimentarii cu alte produse de pe piata care au la baza riboflavina conventionala, inactiva.

Este doza maxima de riboflavina sub forma coenzimatica, 100% activa - un comprimat contine 50 mg de riboflavina 5'-fosfat (5'-R-P).

Nu contine niciun ingredient zoonotic, ceea ce il face un produs potrivit pentru vegani.

Actiune:

  • ajuta la buna functionare a sistemului nervos
  • contribuie la mentinerea unui metabolism energetic normal
  • contribuie la reducerea senzatiei de oboseala si a starii de oboseala
  • contribuie la mentinerea unui metabolism normal al fierului
  • contribuie la mentinerea unei stari normale a celulelor rosii din sange
  • contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase normale
  • contribuie la mentinerea unei viziuni normale
  • contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

Ce este vitamina B2?

Vitamina B2, sau riboflavina, este un compus organic cu o culoare galben-portocalie caracteristica si un gust amar. Ca si alte vitamine B, riboflavina se dizolva bine in apa si orice exces in organism este usor de excretat in urina - astfel incat este dificil de supradozat, chiar si atunci cand se iau doze mari.

Vitamina B2 are o serie de functii importante in organism - de la participarea la dobandirea de energie in procesele metabolice, la asigurarea bunei functionari a sistemului nervos si a vederii, pana la mentinerea starii normale a tesuturilor, cum ar fi pielea si membranele mucoase.

Care sunt formele chimice ale vitaminei B2?

Riboflavina este o componenta esentiala a doua coenzime importante - mononucleotida de flavina (FMN) si dinucleotida de flavin adenina (FAD) - care constituie forma coenzimatica, activa din punct de vedere metabolic, a vitaminei B2. De fapt, numai o astfel de vitamina B2 coenzimatica prezinta activitate biologica.

In suplimentele alimentare, vitamina B2 poate fi gasita in doua forme chimice - ca forma inactiva de riboflavina libera si ca riboflavina activa 5'-fosfat.

Ce este riboflavina 5'-fosfat (R-5'-P)?

Riboflavina 5'-fosfat (R-5'-P) nu este altceva decat mononucleotida de flavina (FMN) mentionata mai sus, una dintre cele doua forme metabolic active ale vitaminei B2. R-5'-P prezinta o activitate biologica imediat dupa administrare, fara a trebui sa fie transformata in alte forme chimice, asa cum este cazul riboflavinei conventionale, inactive. Vitamina B2 in aceasta forma este o coenzima gata de actiune si poate fi incorporata imediat in caile metabolice. Din acest motiv, R-5'-P este denumita uneori si vitamina coenzimatica.

Continutul ingredientelor intr-o portie zilnica (1 comprimat):

  • Vitamina B2 (sub forma de riboflavina 5'-fosfat) 50 mg

Ingrediente: Riboflavina 5'-fosfat (vitamina B2), agent de incarcare (celuloza microcristalina).

Doza zilnica recomandata necesara pentru a obtine efectele benefice ale produsului: 1 comprimat cu apa. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Produsul nu poate fi utilizat ca substitut al unei diete variate.

Se recomanda o dieta variata si un stil de viata sanatos.

Continutul ambalajului: 60 capsule veggie

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, la loc ferit de accesul copiilor mici. A se proteja de umiditate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review