Riboflavin Vitamin B-2 (Riboflavină), 100mg, Swanson, 100 capsule B2

Swanson Health Products
37,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

DescriereVitamina B2 100 mg - riboflavină pentru sănătatea globulelor roșii, a pielii și a mucoaselor

 

Vitamina B-2 100 mg este o sursă de vitamina B2, denumită și riboflavină, necesară într-o serie de procese din organismu. Riboflavina contribuie la funcționarea optimă a metabolismului, care este important pentru producerea de energie. Menține sănătatea globulelor roșii, a pielii și a vederii. Vitamina B2 contribuie la funcționarea sistemului nervos, susține sănătatea mucoaselor și metabolismul fierului. În sfârșit, vitamina B2 protejează organismul de stresul oxidativ și reduce senzația de epuizare și oboseală. 

 

Vitamina B2 este o vitamina importanta cu actiune antioxidanta in organism. Abunda in cereale, plante si lactate. Este un element esential pentru procesul de descompunere a alimentelor, absorbirea altor substante nutritive si mentinerea sanatoasa a tesuturilor. Vitamina B2, numita si riboflavina, este o vitamina solubila in apa. Asta inseamna ca se dizolva in apa. In general, vitaminele sunt solubile fie in apa, fie in grasimi. Vitaminele solubile in apa sunt transportate prin sange, iar excesul este eliminat din corp prin urina.


Vitamina B2 trebuie consumata in fiecare zi, deoarece organismul poate stoca aceasta vitamina doar in cantitati mici, iar rezervele se epuizeaza rapid. Riboflavina in forma naturala se gaseste in anumite alimente bogate in vitamina D. Cu toate acestea, poate fi adaugata altora sau poate fi administrata sub forma de suplimente. Cea mai mare parte a vitaminei B este absorbita in intestinul subtire.

 

Vitamina B2 este o componenta esentiala in doua coenzime vitale (FMN si FAD), care au un rol important in productia energetica, functionarea si dezvoltarea celulara, dar si metabolismul grasimilor, proteinelor, carbohidratilor si medicamentelor.
 

 

Vitamina B2 100 mg și beneficiile sale

 
 
 • Susține funcționarea corespunzătoare a organismului 
 • Menține sănătatea globulelor roșii, a pielii și a mucoaselor
 • Intervine în metabolismul proteinelor, lipidelor și glucidelor și ajută la formarea tisulară.
 • Menține o vedere sănătoasă 
 • Susține funcționarea sistemului nervos
 • Vitamina B2 poate ajuta la prevenirea si tratarea anemiei-contribuie la producerea de globule rosii din sange. De asemenea, transporta oxigenul catre celule si ajuta la mobilizarea fierului.
 • Este necesară creșterii normale și menținerii sănătății.
 • Este necesară pentru formarea hemoglobinei și producerea de anticorpi.
 • Contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ
 • Reduce epuizarea și oboseala
 • Ajuta la prevenirea durerilor de cap si a migrenelor.Persoanele care se confrunta in mod regulat cu crize grave de migrene pot lua vitamina B2 in doze mari de 400 miligrame / zi, timp de cel putin 3 luni, ca tratament preventiv pentru durerile de cap.
 • Conține 100 mg de vitamina B2 în fiecare capsulă 

 

Mod de administrare

 

Luați o capsulă în fiecare zi în timpul mesei. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 1 doză (1 capsulă) %Daily Value
Riboflavin USP (vitamin B-2) 100 mg 5882%

 

Atenție

Produsul nu este făcut din grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau fructe cu coaja tare. Este produs într-o fabrică în care sunt utilizate metode de producție de înaltă calitate și în care se prelucrează și alte produse care conțin acești alergeni. Nu se recomandă femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul acestui produs, poate apărea o decolorare naturală a capsulelor. După deschidere, depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review