Saccharomyces Boulardii (Drojdie Probiotică), 60 capsule Clostridium Difficile Now Foods

Now Foods
78,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

Saccharomyces Boulardii - Simbiotic pentru protejarea și refacerea microflorei intestinale.


Saccharomyces boulardii este o drojdie probiotică naturală, administrată pentru tratarea și prevenirea diareei. La nivelul tractului digestiv, Saccharomyces boulardii are proprietăți similare cu cele ale florei intestinale normale, mulțumită culturilor active naturale din drojdie

Saccharomyces boulardii este o drojdie probiotică care supraviețuiește acidului stomacal și colonizează tractul intestinal. Promovează sănătatea tractului intestinal, contribuie la încurajarea unui echilibru sănătos al florei intestinale și susține un răspuns intestinal echilibrat la factorii de stres normali interni și de mediu. Saccharomyces boulardii sa dovedit, de asemenea, că susține funcția gastro-intestinală adecvată în timpul întreruperilor temporare ale echilibrului florei intestinale normale.

 

Tulpina tratează și previne cazurile de diaree prin:
 

  • Inhibarea efectelor patogene ale anumitor microorganisme;
  • Stimularea imunității tractului intestinal.
 

Saccharomyces boulardii poate fi administrată împreună cu antibioticul?

 

Fiind o drojdie naturală, Saccharomyces boulardii este rezistentă la acțiunea antibioticelor. Din acest motiv, probioticele pe bază de drojdie pot fi administrate concomitent cu antibioticele, fără a necesita un timp de așteptare.


 

Ce sunt şi cum ne ajută probioticele?

 

Probioticele sunt microorganisme “bune” care atunci când sunt administrate în cantităţi adecvate conferă multe beneficii. De cele mai multe ori, probioticele sunt recomandate pentru a susține sistemele organismului gazdă (precum sistemul digestiv) şi pentru recuperarea în urma unor afecţiuni, precum cele gastrointestinale, acţionând prin susținerea refacerii şi regenerării microbiotei.
 

Astăzi, avem două tipuri de microorganisme, bacterii sau drojdii, care pot sta la baza probioticelor. Acestea determinând proprietăţile terapeutice sau de prevenţie ale probioticului (de exemplu drojdia este rezistentă la antibiotic şi în consecinţă se poate administra în acelaşi timp cu antibioticul).

 

Nu toate probioticele sunt la fel

 

Calitatea și eficiența unui probiotic diferă în funcție de tipul de microorganism din formula sa (bacterie sau drojdie), de dovezile clinice și anii de experiență, de calitatea și controlul procesului de fabricație, de recomandările ghidurilor sau organizațiilor internaționale.
 

Mod de administrare

 

Luați 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi între mese, după cum este necesar.
Acest produs este stabil la temperatura camerei. Poate fi refrigerat pentru a păstra prospețimea.
 

 
 Atentie

Consultați medicul dacă sunteți gravidă / alăptează, dacă luați medicamente (în special medicamente care suprimă imunitatea) sau aveți o afecțiune (mai ales dacă sistemul imunitar este compromis). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.În acest produs pot apărea variații naturale de culoare. A se păstra într-un loc răcoros și uscat după deschidere.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review