Saccharomyces Boulardii Plus MOS 5 Billion CFU 30 capsule Swanson Tratament Clostridium difficile

Swanson Health Products
47,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

 

Simbiotic ce asociaza Saccharomyces boulardii cu prebiotice patentate MOS, pentru sustinerea sanatatii tractului intestinal si echilibrarea modificarilor de tranzit. Tratament Eficient  Clostridium difficile


Saccharomyces Boulardii + MOS conține drojdia probiotică Saccharomyces boulardii, care rezista trecerii prin acidul din stomac și oferă beneficiile sale tractului intestinal. Această tulpină ajută la protejarea și menținerea unei microflore intestinale normale. De asemenea, funcționează pentru a restabili microflora intestinală normală atunci când pot apărea posibile perturbări, cum ar fi în timpul călătoriilor sau aportului de anumite medicamente. MOS (manan-oligozaharide - fibre solubile) este o oligozaharidă din pereții celulari ai S. cerevisiae care poate bloca bacteriile să adere la celulele epiteliale și să reducă proliferarea acestora.

Drojdiile au o reputatie pozitiva prin utilizarea in industria alimentara, dar si una negativa, fiind responsabile de anumite infectii genito-urinare, cum este cea cu Candida albacantis. Insa putini stiu ca anumite drojdii sunt niste probiotice de exceptie, iar Saccheromyces boulardii este un astfel de caz. Noul ingredient este astazi utilizat ca probiotic, fiind recomandata in perioadele de suprasolicitare a microflorei, cum sunt calatoriile, vacantele de exemplu.

Descoperirea acestei drojdii i se datoreaza biologului francez Henri Boulard. In anul 1920, acesta efectueaza o expeditie in Asia de Sud pentru a cauta o tulpina de drojdie rezistenta la caldura, pe care sa o foloseasca in fabricarea vinului. Prins in mijlocul unui focar de holera, acesta observa ca populatiile indigene foloseau cojile unor fructe tropicale pentru a opri diareea. Interesat de fenomen, Henri Boulard studiaza fructele si reuseste sa izoleze de pe coaja acestora o drojdie noua - Saccheromyces boulardii.

 

 

Saccharomyces Boulardii Beneficii

 

 • Ofera suport in reducerea proliferarii factorilor perturbatori si a adeziunii acestora de celulele epiteliale
 • Sustine echilibrul acido-bazic
 • Ofera suport in descompunerea alimentelor ingerate, facandu-le asimilabile
 • Echilibreaza nivelul de endotoxine care declanseaza reactii imune
 • Echilibrarea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)
 • Echilibrarea modificarilor de tranzit (diaree sau constipatie), cauzate de diversi factori perturbatori prin limitarea actiunii acestora (manifestari digestive, precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinale
 • Mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin sustinerea limitarii cresterii sau aderarii bacteriilor patogene la nivel epitelial si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian
 • Echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:
  • sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii
  • echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)
  • favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)

 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă de 1 pana la 3 ori pe zi cu apă  Poate fi luat  pe stomacul gol.


 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Delayed-Release Veggie Capsule
    Amount Per Serving % DV
Saccharomyces boulardii (an S. cerevisiae Strain)   250 mg (5   Billion CFU†) ††
MOS  ( Manno-oligosaccharides)   80 mg ††
† Minimum 5 billion viable cells at time of consumption, under recommended storage conditions and within best used before date.
†† Daily Value (DV) not established.

 

Avertizări

Notă: conținutul de umplere a capsulei se poate modifica, din cauza dimensiunii particulelor de materie primă. Cu toate acestea, potența rămâne aceeași. A nu se lasa la indemana copiilor. Saccharomyces Boulardii + MOS nu necesită refrigerare și poate fi păstrat la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat. Evitați depozitarea la temperaturi peste 77ºF (25ºC). Refrigerarea, totuși, prelungește durata de valabilitate. Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă încercați să rămâneți însărcinată, gravidă sau alăptați, cu vârsta sub 18 ani sau dacă aveți o afecțiune medicală; dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review