Scoica cu Cochilie Verde Noua Zeelanda Complex Lipidic Marin Forte GLM Premium 60 capsule Miracolul din Mare Dr Dacian H

Medical District
[8]
119,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Medical District
Disponibil in stoc

Descriere

Dr Dacian Hulber


Formula exclusivă Med's Best GLM Premium ~ Scoica cu Cochilie Verde contribuie la menținerea articulațiilor și a sistemului locomotor sănătos

Un redutabil  susținător al sistemului osos

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK)

 

Descriere:

Scoica cu cochilie verde este originală din Noua Zeelanda. Este consumată de populația nativă a Noii Zeelande, populația Maori, de sute de ani, fiind în același timp considerată o delicatesă.

Populația Maori este o populație foarte sănătoasă datorită consumului acestei scoici cu cochilie verde.

Populația din Europa consumă scoica cu cochilie verde sub formă de capsule cu pulbere sau ulei.

*Beneficiile pentru sănătate ale acesteia au atras atenția specialiștilor încă din anul 1960.

 

 Achizitioneaza tratamentul pentru 3 luni la pachetul de 3 flacoane! 
 

G-L-M Premium  este o sursă naturală bogată în Mucopolizaharide Acizi Grași Omega 3 (EPA si DHA)SuperOxid Dismutaza (SOD) vitamine și minerale , fiind un puternic antinflamator natural care ajută și la protejarea și regenerarea articulațiilor și a coloanei vertebrale.


Pentru eficienta sporita in regenerarea articulatiilor este recomandat sa se administreze 1 capsula de Vitamina D3 de 5000 u.i. si 1 capsula de mineralul  Boron  dupa micul dejun


 

Combinația sinergică de Mucopolizaharide Acizi Grași Omega 3 (EPA si DHA) șSuperOxid Dismutaza (SOD) are rol foarte important în:

 - Susținerea sănătătții aparatului locomotor

  - reduce inflamațiile și durerile musculare,

  - protejează și regenrează articulațiile și coloana vertebrală afectate de înaintarea în vârstă, suprasolicitare, accidente și afecțiuni specifice,

  - stimulează circulația în zona afectată, grăbind astfel procesul de vindecare,

  - repară țesuturile conjunctive,

  - crește mobilitatea articulațiilor.

- Susținerea sănătății sistemului cardiovascular

      - relaxarea vaselor de sânge ( proprietăți vasodilatatoare ),

      - scăderea tensiunii arteriale,

      - reducerea riscului de formare a cheagurilor de sânge în arterele coronare,

      - protecție împortiva bătăilor anormale ale inimii,

      - reducerea trigliceridelor ( scăderea nivelului grăsimilor din sânge ),

      - protecție împotriva îmbătrânirii arterelor,

      - protecție împotriva ruperii plăcilor de grăsime de la nivelul vaselor ce pot duce la AVC sau infarct miocardic,

      - reducerea riscului de apariție a infarctului miocardic și a AVC,

      - reducerea vâscozității sângelui.

- Apărarea organismului împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi,

- Susținerea sistemului imunitar și respirator,

- Susținerea sănătății sistemului digestiv,

- Susține buna funcționare a sistemului nervos,

- Prevenirea degenerenței maculare,

- Ameliorarea durerii menstruale (dismenoree),

- Prevenirea cancerului colorectal, de sân și de prostată.

Indicații:

- Afecțiuni ale oaselor și articulațiilor: artroză generalizată, artroză degenerativă, coxartroză, gonartroză, artrită, poliartrită reumatoidă, hernie de disc, discopatie, lombosciatică, periartrita umărului,  tendinită, bursită, entorse, luxații, ruptură de ligament, ruptură de menisc, etc.),

- Afecțiuni ale aparatului cardiovascular: hipetensiune arterialătromboză, aritmie, tahicardie ventriculară, fibrilație atrială, colesterol mareateroscleroză, accident vascular cerebral, infarct miocardic,

- Afecțiuni intestinale inflamatorii: colita ulceroasă și boala Crohn,

-Afecțiuni psihice: ADHD, dislexie, demență, depresie, sindrom bipolar sau schizofrenie,

- Afecțiuni cutanate: psoriazis, eczeme,

- Afecțiuni ale aparatului respirator,

- Afecțiuni ale sistemului imunitar.

In cazul afecțiunilor sistemului locomotor este indicată utilizarea împreună cu Best Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II, Chondroitin Sulphate and Rosehip Extract Click Aici

  

G-L-M Premium conține pulbere de scoica cu cochilie verde care este un extract din scoica cu cochilie verde. *Cercetările au demonstrat că pulberea din scoica cu cochilie verde este o sursă naturală și bogată de acizi grași Omega 3, mucopolizaharide, superoxid dismutaza (SOD), vitamine , proteine și minerale.

 Superoxid dismutaza (SOD) care este o enzimă antioxidantă endogenă (produsă de organismul uman) care asigură apărarea organismului împotriva acțiunii radicalilor liberi (O2-, HO si H2O2) care produc leziuni la nivelul ADN-ului și al membranelor celulare.

 Mucopolizaharide sunt grupuri de carbohidrați, care formează un rol major în toate țesuturile organismului și sunt, prin urmare, componentelor esentiale ale corpului. Rolul lor este bine cunoscut în controlul și lubrifierea articulațiilor corpului.

 *S-a arătat că multe boli sunt asociate cu modificări ale conținutului de mucopolizaharide în țesuturile corespunzătoare - aceste modificări intervin în special în artrita reumatoidă și osteoartrita, ca și în cazurile de bursita, gastrită și colită. Bolile inflamatorii sunt de asemenea caracterizate printr-un exces de radicali liberi, și, prin urmare, scoica cu cochilie verde este de două ori mai eficace în tratamentul acestor stări datorită conținului de superoxid dismutaza (SOD) care asigură apărarea organisumului împotriva radicalilor liberi care pot deteriora țesuturile și membranele , și de mucopolizaharide care ajută la reducerea inflamației și durerii articulare, precum și alte simptome ale stărilor inflamatorii.

 Proprietățile antiinflamatorii ale scoicii cu cochilie verde acționează de asemenea și în cazul altor afecțiuni, cum ar fi eczeme și psoriazis, precum și asupra endoteliul intestinal, ușurând prin aceasta simptomele boliilor inflamatorii intestinale (incluzând colita ulceroasă și boala Crohn).

 G-L-M Premium este o sursă bogată și naturală de acizi grași Omega 3 , conținând peste 12% EPA/acid eicosapentaenoic și peste 6% DHA/acid docosahexaenoic . 3 capsule de G-LM Premium conțin minim 250 mg de EPA și DHA.

Acizii Omega-3 au nenumărate roluri în organism, toate derivând de la o clasă de substanțe numite eicosanoizi pe care organismul ii fabrică pornind de la EPA. Ei reglează procesele fiziologice fundamentale, cum ar fi diviziunea și creșterea celulară, secrețiile hormonale etc. Eicosanoizii derivați din EPA au efecte antitrombozante și antiinflamatoare (prin scăderea sintezei de produse proinflamatorii: de exemplu, citochinele). Atunci când nu este implicat în formarea eicosanoizilor, DHA este principalul acid gras din compoziția materiei cerebrale, fiind important pentru dezvoltarea creierului și funcționarea acestuia. DHA se găsește în cantitate mare în sinapse, fiind deci implicat și în transmiterea influxurilor nervoase. Totodată, este necesar pentru a produce compuși din familia rezolvinelor, care participă la răspunsul inflamator la nivel cerebral. Rezolvina derivată din DHA este utilă îndeosebi la scăderea inflamației provocată de leziunile ischemice. DHA este în mod special important în formarea și dezvoltarea sistemului nervos și a retinei la făt și copil.

Dintre acizii grași omega 3, trei au fost dovediți stiintific că au o contribuție importantă în menținerea unei stări generale de sănătate în toate etapele de viață. Ei sunt EPA ( Acidul Eicosapentanoic ), DHA (Acidul Docosahexanoic ) și ALA (Acidul alfa-Linoleic).

*Sunt multe dovezi stiintifice care au dovedit că EPA și DHA sunt cei de care organismul dumneavoastră beneficiază cel mai mult. Aceasta deoarece EPA și DHA joacă roluri critice în susținerea sănătății cordului, creierului , și a întregului organism.

Împreuna, EPA și DHA sunt considerați mai importanți în menținerea sănătății organismului decât ALA.

In organism ALA se poate transforma în EPA și DHA, dar numai în cantități mici și într-un mod ineficient. Este foarte improbabil că puteți consuma suficient ALA pentru a putea obține cantitatea de EPA și DHA de care organismul are nevoie pentru o stare optimă de sănătate.

De aceea , EPA și DHA sunt “esențiali '', deoarece sunt importanti pentru sănătatea ta, dar organismul nu poate să producă acești acizi într-un mod eficient.

 Acizii grași omega-3 sunt considerați acizi esențiali, necesari pentru sănătatea umană, dar pe care organismul nu poate să-i producă în mod natural. Acizii grași omega 3 joacă un rol important în funcționarea creierului precum și în dezvoltarea normală a organismului. Aceștia pot reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare.

*Cercetările au demonstrat că acizii grași omega-3 reduc inflamația și diminueaza riscul dezvoltării bolilor cardiovasculare, cancerului și artritei. Acizii grași omega-3 sunt foarte concentrați la nivelul creierului și se pare că sunt esențiali pentru buna desfășurare a proceselor cognitive (performanța creierului și a memoriei) și a funcției comportamentale. De fapt, copii care nu primesc suficienți acizi grași omega-3 în timpul sarcinii de la mamele lor, pot suferi de tulburări nervoase și de vedere. Simptomele deficitului de acizi grași omega-3 includ: oboseala, starea de slăbiciune, piele uscată, probleme cardiace, modificări ale dispoziției, depresie și circulație sanguină deficitară.

Acizii grași omega-3 ajută la diminuarea inflamației.

Rolul acizilor grași omega-3:

*Dovezi clinice au confirmat că efectul acizilor grași omega-3 EPA și DHA este evident mai ales în cazul bolilor cardiovasculare și problemelor care contribuie la apariția acestor boli, dar pot fi utilizați și în oricare din următoarele situații:

Boli cardiovasculare - Bolile cardiovasculare pot fi prevenite printr-o dietă săracă în grăsimi saturate și bogată în grăsimi mononesaturate și polinesaturate. Dovezile clinice afirmă că EPA și DHA (acidul eicosapentaenoic și acidul docosahexaenoic), tipurile de acizi grași omega-3 care se găsesc în scoica cu cochilie verde , ajută la scăderea factorilor de risc specifici bolilor de inimă, dar și în cazul valorilor mărite ale colesterolului sau tensiunii arteriale maăite. EPA și DHA s-a demonstrat că este util pentru scăderea trigliceridelor, scade riscul de deces, infarct miocardic, accident vascular cerebral și influențează pozitiv ritmurile anormale ale inimii la persoanele care au avut deja un atac de cord. Au rolul de a ajuta la prevenirea și tratarea ateroscrelozei prin încetinirea depunerii de placi de aterom în vasele de sânge, care pot bloca arterele. Studiile pe scară largă afirmă că ajută la protejarea împotriva accidentelor vasculare cerebrale cauzate de acumularea de placă și cheaguri de sânge în artere, care pot ajunge la creier.

Afecțiunile reumatismale cronice- Multe dintre studiile clinice care au examinat efectul EPA și DHA în cazul artritei, s-au concentrat asupra efectelor acestora asupra poliartritei reumatoide. S-a constatat că acestea ameliorează simptomele bolii, reduc în mod semnificativ durerile articulare și rigiditatea de dimineață, cu îmbunătățirea mobilității articulare. . Aceste efecte pozitive se datorează efectului antiinflamator. Acesti acizi au o acțiune antiinflamatoare, din ce în ce mai folosită în afecțiunile reumatismale cronice. Ameliorarea durerii articulare în urma folosirii acizilor grași este comparabilă cu cea pusă pe seama medicamentelor antiinflamatoare, fără a exista însă efectele adverse serioase ale acestora. Studiile au confirmat că acizi grași omega-3 sunt utili în cazul bolnavilor de osteoartrită.

Osteoporoză - *Unele cercetări au arătat că acizii grași omega-3 pot fi utili în cazul acestei boli, cresc nivelul de calciu din organism și îmbunătățesc rezistența osoasă. Se presupune că oamenii care nu asimilează suficienți acizi grași esențiali (în special EPA și acidul gamma-linolenic - acid gras omega-6) sunt mai susceptibili a avea o densitate osoasă mai scăzută decât cei cu nivelurile normale ale acestor acizi grași.

Diabet - Persoanele care suferă de diabet zaharat au, de multe ori un nivel ridicat de trigliceride și nivel scăzut de HDL. Acizii grași omega-3(EPA și DHA) din scoica cu cochilie verde pot contribui la scăderea nivelului de triglicerine și apoprotine, cresc HDL, ameliorându-se simptomele diabetului zaharat. Un alt tip de acid omega-3 gras ALA (existent în semințele de in, de exemplu) nu oferă aceleași beneficii ca și acizii EPA și DHA.

Lupusul eritematos sistemic(LES)- *Mai multe studii au confirmat că acizii grași Omega 3 pot ajuta la reducerea simptomelor lupusului, o condiție autoimună caracterizată prin dureri articulare și oboseală.

- Afecțiuni ale sistemului nervos: *Studiile au demonstrate că acizii grași Omega-3 au efecte pozitive asupra sistemului nervos. Prin faptul că asigură plasticitatea sinaptica și stimulează expresia unor molecule din aceste sinapse, importante în învățare și memorare, rezulta ca un aport corespunzător duce la o protecție eficientă contra anumitor afecțiuni psihice: ADHD, dislexie, demență, depresie, sindrom bipolar sau schizofrenie.

Afecțiuni cutanate: *Conform unor studii s-a demonstrat că acizii grași Omega 3 protejează pielea împotriva razelor UV ale soarelui, dar produsele speciale de protecție solară au o acțiune mult mai benefică. *In cadrul altui studiu, persoanele care sufereau de psoriazis și au utilizat suplimente de omega-3 au obținut rezultate mai bune decât cele din urma monoterapiei.

Boli inflamatorii intestinale – *Studiile au demonstrate că acizii grași omega-3 ajută la diminuarea simptomelor bolii Crohn și colitei ulcerative, cele două tipuri de BII.

- Degenerescența maculară - *S-a demonstrat că persoanele cu vârstă de peste 50 de ani care au consumat peste au avut mai puține șanse să sufere de degenerescență maculară decât cei care au mâncat mai puțin. Totuși unele studii au descoperit că un echilibru alimentar sănătos între acizii grași omega-3 și omega-6 au un efect mult mai bun asupra acestei afecțiuni. -

Dismenoree ( durerea menstruală ) - *Unele dintre femeile care au consumat acizi grași omega 3 au specificat ca durerile lor menstruale s-au diminuat în mod evident

Cancerul colorectal - Consumul de acizi grași omega-3 se pare ca reduce riscul de cancer colorectal. *De exemplu, eschimoșii care au o dietă bogată în pește bogat în acizi grați omega-3, au o rată scăzută de cancer colorectal. *Studiile pe animale și cele în laborator au descoperit că acizii grași omega-3 previn agravarea cancerului de colon. Dacă o persoană suferă de cancer colorectal se va adresa medicului înainte de a lua orice fel de suplimente.

- Cancerul de sân - Femeile care consumă alimente bogate în acizi grași omega-3 de-a lungul anilor pot fi mai puțin susceptibile de a dezvolta cancer de sân. *Totuși mai sunt necesare și alte cercetări pentru a se înțelege cum poate preveni omega-3 cancerul de sân.

Cancerul de prostată - O dieta bogată în grăsimi, inclusiv acizi grași omega-3 din ulei de peste sau chiar pește ajuta la prevenirea dezvoltării cancerului de prostată.

   

*Există numeroase studii în desfășurare care investighează rolul acizilor grași Omega 3 în prevenirea pierderii în greutate provocată de medicamentele împotriva cancerului, dar și în reducerea dezvoltării celulelor cancerului de colon. *Totodată, un studiu recent arată acizii grași omega 3 ajută la întărirea imunității, protejând contra infecțiilor și inflamațiilor.

 

Prezentare: flacon cu 60 de capsule

Ingrediente active/ capsulă: Pulbere din scoica cu cochilie verde Green Lipped Mussel ( Perna Canaliculus) (5% făină de orez brun)....500 mg.

Ingrediente inactive: hipromeloza (capsulă vegetală)

 

Mod de utilizare:

-pentru afecțiunile aparatului locomotor: doza de atac primele 2 saptamani cate 2 capsule de 2 ori pe zi, apoi cate 1 capsula de doua ori pe zi. 

-pentru alte afecțiuni câte 1 capsulă de 2 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

 

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Lot nr: vezi pe ambalaj.

Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.

Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK)

Importator: Sc Medical District SRL

 Dr Dacian Hulber

TRIPERNOL

Dr Dacian Hulber


 *Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Scoica cu Cochilie Verde Complex Lipidic Marin Avansat conține sulfat de condroitină, minerale și alți nutrienți pentru sănătate, Miracolul din Mare, Tratament eficient pentru coxartroza gonartroza hernie de disc tratament afectiuni cardiace tratament hipertensiune arteriala tratament ficat gras tratament osteoporoza, tratament afectiuni cardiace cu scoica verde, tratament coxartroza, tratament gonartroza

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 8 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
Cristina H
19 apr.
Achizitie verificata
Am inceput sa iau Scoica cu Cochilie Verde -GLM Premium acum 3 luni pentru durerile de genunchi pe care le aveam. Dupa prima luna durerile m-au lasat. Sunt foarte multumita de rezultate, starea mea generala s-a imbunatatit, ma misc mult mai usor acum, nici genunchii nu ma mai dor. Voi lua si in continuare si recomand
I
Ioana David
13 sept. 2022
Achizitie verificata
Tratamentul pentru scleroza si fibromialgie este un tratament excelent.
L-am folosit de 2 luni si ma simt foarte bine, diagnosticata cu fibromialgie din cauze necunoscute. Nu mai stiam ce tratament sa iau pentru dureri. Cu tratamentul asta ma simt foarte foarte foarte bine. Fibro Essentials, Vitamina D3, Vitamina K2 si Scoica cu Cochilie Verde
I
Ioana Criste
02 sept. 2022
Achizitie verificata
Am luat la recomandarea medicului cate 1 capsula de 2 ori pe zi din scoica cu cochilie verde si ma simt foarte bine. Durerile de oase au disparut si tensiunea si colesterolul sunt bune acum. Va recomand din suflet.
D
Dorel Leonte
24 iun. 2022
Foarte bun.
G
Gabriela
16 iun. 2022
Achizitie verificata
Buna,

Produsul este indicat si in probleme legate de intestin? mai exact IBS, SIBO-C?

Multumes!
N
Naturanoastra.ro
05 nov. 2022
Da. Este eficient in sindromul colonului iritabil si diverticulita
R
Radu
02 iun. 2022
Achizitie verificata
Pentru psoriazis care este recomandarea de tratament ? Multumesc .
A
Andrei
13 sept. 2022
2 capsule de 2 ori pe zi primee 15 zile apoi 1 capsula de 2 ori pe zi. Tratamentul dureaza 4-6 luni
N
Naturanoastra.ro
05 nov. 2022
2 capsule de 2 ori oe zi in primele 15 zile, apoi cate o capsula dimineata si seara. Tratamentul se face 6 luni pentru eficienta maxima, desi efectul se vede din prima luna de tratament.
G
Giura
07 mai 2022
Achizitie verificata
Acest produs impreuna cu Best acid Hyaluronic sunt nemaipomenite fara sa exagerez
N
Naturanoastra.ro
05 nov. 2022
Asa este, combinatia dintre cele doua produse este foarte eficienta pentru articulatii.
P
Pompei Andreea
19 ian. 2022
Achizitie verificata
Folosim produsul asta impreuna cu Acid Hyaluronic cu Colagen de tip 2 pentru coxartroza si gonartroza si suntem foarte multumiti. Tatal meu il foloseste si acum poate umbla fara schiopatat.
Recomand!
E
Eugenia
06 aug. 2021
Cît timp trebuie luat?da am 2 săptămâni de cind folosesc
N
Naturanoastra.ro
09 aug. 2021
Buna ziua
Perioada de tratament recomandata pentru suplimentele alimentare este de 3-6 luni.
Multa sanatate!
D
Daniela Bragaru
19 mai 2021
Pentru poliartrita reumatoida cate pe zi 1 sau 2?
N
Naturanoastra.ro
19 mai 2021
Buna ziua
1 cps / zi dimineata. Este recomandat impreuna cu Acidul hialuronic 1 cps/zi seara inainte de culcare https://www.naturanoastra.ro/cumpara/best-hyaluronic-acid-hialuronic-cu-colagen-tip-2-1900mg-60-capsule-med-7752854 /> Multa sanatate!
S
Simona
18 nov. 2022
Aceste 2 produse pot fi folosite împreună cu anticoagulantele ?
N
Naturanoastra.ro
20 nov. 2022
Da, pot fi folosite impreuna cu anticoagulante
N
NITA ELENA
26 aug. 2019
Bună ziua ! Vreau să știu dacă acest produs este bun pentru durerule mari de spate și pentru acnee rozacee .Mulțumesc !!!!
N
Naturanoastra.ro
03 sept. 2019
Buna ziua
Pentru durerile mari de spate va recomandam acest produs in asociere cu Acidul Hialuronic cu Condroitina si Colagen tip II.
Mai mule informatii gasiti aici:
http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-natural-eficient-coxartroza-gonartroza-afectiuni-7753102 /> Pentru acnee rozacee va recomandam Artemisinin, extractul de pelin dulce, un puternic antimicrobian si antifungic.
Multa sanatate!
S
Simona
18 nov. 2022
Acid Hyaluronic cu Colagen de tip 2 și Scoica cu Cochilie Verde Noua Zeelanda Complex Lipidic Marin Forte GLM Premium