SeMSC Selenium - Seleniu Organic 200 mcg 120 capsule Sistem Cardiovascular, Imunitar si Prostata

Swanson Health Products
36,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă SeMSC Selenium Organic L-SE-Metilselenocisteina

Contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, prostatei si sistemului imunitar

Un redutabil susținător al întregului organism.

 

Prezentare: flacon cu 120 capsule.

Producător: Swanson Health products, USA

 

Descriere:

 Seleniul este un mineral cu proprietăți antioxidante, are rol în stimularea imunității, ajută fertilitatea masculină, reduce riscul de sarcini oprite din evoluție, ajută glanda tiroidă,  susține organismul în lupta cu cancerul și alte boli. Se recomanda administrarea concomitent cu 1 capsula de Luteolin Complex

 

Acest mineral a fost descoperit la începutul secolului al 19-lea. Seleniul este un produs chimic organic, derivat din plante, apă și sol. Oamenii îl procură prin diferite surse vegetale și animale, fiind un mineral esențial pentru organism.

 În cantitatile corecte seleniul este absolut necesar pentru anumite funcții celulare. Așadar o dietă bogată în selenium este foarte importantă pentru menținerea sănătoasă a organismului.

 Seleniul se găsește în alimente precum: usturoi, varză de Bruxelles, brocoli, pește, carne roșie, ouă, cereale integrale, fructe de mare și nuci. Nucile braziliene sunt considerate a fi cea mai bogată sursă de selenium care a fost decoperită pînă în prezent, în principal din cauza faptului că stochează cantități mari care pot fi absorbite și utilizate de cei care le consumă.

 Fiind esențial pentru buna funcționare a organismului, seleniul se află în majoritatea țesuturilor, însă cantități mai mari se găsesc în rinichi, ficat, splină și pancreas. În ceea ce privește bărbații, aproape jumătate din cantitatea de selenium aflată în corp este concentrată în testicule, canalele seminale și în zona prostatei. Din acest motiv seleniul este vital pentru mobilitatea spermatozoizilor și sporește șansele de concepere, având efecte pozitive asupra fertilității masculine.

 Seleniul se folosește pentru boli ale inimii și vaselor sangvine, inclusiv pentru infarct și ateroscleroză. Totodată se folosește și în tratarea tiroidei hipoactive, osteoartrită, artrită reumatoidă, degenerare maculară, alergii la polen, cataractă, sindrom de oboseală cronică.

 

 Contribuie la:

 - menținerea sănătății inimii, prin reducerea riscului de coagulare a sângelui;

 - reducerea riscului de infarct;

 - creșterea nivelului de colesterol bun (HDL) și reducerea nivelului de colesterol rău (LDL);

 - prevenirea cataractei și a degenerării maculare;

 - metabolizarea hormonilor tiroidieni;

 - stimularea imunității;

 - îmbunătățirea fertilității masculine, sprijina sanatatea prostatei

 - reducerea stresului oxidativ;

 - reducerea inflamațiilor articulare;

 - prevenirea mai multor tipuri de cancer precum cel de prostată, plămâni, piele.

 

 *Un studiu a fost făcut în Statele Unite pentru a verifica efectul terapeutic al seleniului la pacienții cu cancer. Studiul a fost făcut pe 1300 de bolnavi cu vârstele cuprinse între 18 și 80 de ani. Aceștia au fost împărțiti în două grupe egale, jumătate din ei au primit zilnic tratament cu seleniu, iar la cealaltă jumătate s-a administrat un tratament placebo. După 5 ani de la începerea tratamentului au fost verificate rezultatele. În grupa celor care au luat seleniu au fost depistate cu 65% mai puține cazuri de cancer la colon, cu 58% mai puține cazuri de cancer colo-rectal, cu 46% mai puține cazuri de cancer pulmonar, comparativ cu grupul placebo. Mai mult, rata mortalității a fost redusă la jumătate la pacienții care au luat suplimente de selenium și o reducere cu 37% a tuturor tipurilor de cancer.

 *Mai multe cercetări epidemiologice, făcute în toată lumea, au demonstrat că un nivel scăzut de seleniu în organism este asociat cu o creștere a ratei de dezvoltare a cancerului.  Mai mult, pacienții cu cancer, cu niveluri ale seleniului din sânge sub medie, au un număr mai mare de tumori primare, prezintă un risc mai mare de recidivă și un număr mai mare de metastaze (tumori care au migrat în alte părți ale corpului).

 *În studiile de medicină experimentală, în ceea ce privește cancerul hepatic, s-a demonstrat că administrarea seleniului inhibă dezvoltarea cancerului și chiar favorizează intrarea în remisie a tumorilor maligne care au această localizare.

 Seleniul ameliorează depresia și stările de anxietate la vârstnici. *Cerectătorii finlandezi au făcut un studiu pe pacienți vârstnici cărora le-au administrat doze mai mari de seleniu (între 300-500 mcg. pe zi), timp de un an. După 60 de zile, oamenii de știință au observat o îmbunătățire semnificativă a stării emoționale și mentale a pacienților care înainte prezentau oboseală, depresie sau anxietate.

 *Un studiu făcut în Rusia a demonstrat că un nivel ridicat de seleniu în organism reduce considerabil efectele negative care le produce alcoolul. Acesta protejează ficatul de acțiunea nocivă a alcoolului. Persoanele alcoolice au adesea un nivel scăzut de selenium în organism precum și de alte elemente antioxidante (zinc, vitamnie din complexul B, Vitamina E), de aceea sunt mai predispuși la apariția hepatitei. Prin consumul de suplimente cu selenium aceștia pot reduce considerabil riscul de apariție a hepatitei.

 Seleniul este foarte bun adjuvant în radiotarepie. Suplimentele cu selenium reduc gravitatea efectelor secundare ale terapiei prin iradiere, în special pentru cancerul din zona capului și a gâtului. *Pacienții care au luat suplimente cu zinc au prezentat o salivație mai redusă, îmbunătățiri respiratorii, scădere a senzației de vomă, scădere a durerilor de cap.

 *Cercetătorii susțin că seleniul este unul dintre cele mai importante minerale care ajută la stimularea imunității, fiind atât de puternic încât ajută la eradicarea metalelor grele din corp (plumb, mercur sau arsenic).

 Seleniul reglează funcțiile glandei tiroide. Când vine vorba despre sistemul endocrin și reglarea hormonilor din organism, glanda tiroidă are o funcție importantă. *Cercetările au arătat că seleniul are un rol esențial ce ajută la reglarea cantității de hormon tiroidian produs în organism. Funcțiile metabolismului sunt secretate de hormonul T3, iar fără seleniu acesta nu poate fi produs.

 Carența de seleniu duce la disfuncționalitate miocardică, este corelat cu afectarea osoasă și articulară, cretinismul mixedematos endemic (retard mintal sever), infertilitate masculină disfuncții tiroidiene serioase, tulburări neurologice și psihice. Lipsa de seleniu în organism mai poate fi asociată cu starea de oboseală (slăbiciune musculară și generală), căderea părului, creșterea întârziată la copii, creșterea nivelului de colesterol, sterilitate la bărbați, dificultăți de concentrare, depresie, senzație de lene.

 Intoxicarea cu seleniu este foarte rară și de obicei este produsă de accidente industriale.

 

Adjuvant in diferite afectiuni impreuna cu: 

-- Colesterol si trigliceride se asociaza cu: Dandelion Root, DIM Complex;

-- Infertilitate masculina se asociaza cu: Luteolin Complex si Kyoto Oyster Extract.

-- Antitumoral se asociaza cu: Graviola,  Astragalus Root, Saw Palmetto, Vitamina E, Vitamina D3. 


Swanson Ultra SeMSC Selenium. Aceeasi forma de seleniu gasita in usturoi, broccoli si varza de Bruxelles, se-metilselenocisteina (alternativ, L-metilselenocisteina sau SeMSC) este un complex de seleniu / aminoacizi cu biodisponibilitate ridicata, cu beneficii unice de protectie pentru colon si sanatate generala. calitati antioxidante care ii permit sa promoveze blocarea leziunilor celulare de la radicalii liberi. 


Prezentare: flacon cu 120 capsule.

1 capsula contine 200 mcg Selenium Organic L-SE-Metilselenocisteina SeMSC


 Recomandare: 1 capsula pe zi  

   

Atentie! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.


Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review