Serrapeptase Forte si Nato-Serra Nattokinase Sistem Circulator Anevrism Aorta 45 Zile

Medical District
221,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Medical District
Disponibil in stoc

Descriere

Tratament Naturist Eficient cu Enzime Proteolitice Nattokinase 2000 FU și Serrapeptase Forte - 45 zile de tratament

  

Profita de Livrare Gratuita la Pachetul Pentru 3 Luni de tratament AICI

 

 Combinația dintre cele două produse naturiste, s-a dovedit de-a lungul timpului a fi cea mai eficientă soluție în a ajuta la tratarea/ameliorarea bolilor de aparat circulator printre care si anevrismul de aorta

 

1. Nattokinase 100 mg

 Este o enzimă care este formată pentru a furniza un amestec de proteaze care au demonstrat că descompun substraturile standard de fibrină într-o manieră similară nattokinazei.

 Nattokinaza ajută la reducerea formării de cheaguri de sânge, le dizolvă și catabolizează fibrilii amiloizi, iar cea mai importantă proprietate a acestuia este ca ajută într-o mare măsură la tratarea/ameliorarea inflamației deoarece boala Peyronie debutează cu o inflamație la nivelul penisului.

 Produsul este recomandat în menținerea funcțiilor cardiovasculare normale, ajutând la coagularea normală a sângelui, menținerea tensiunii arteriale, reducerea afecțiunilor neurodegenerative prin reducerea depunerii de fibrină la nivelul cerebral, curățarea excesului de fibrină din întregul organism, precum și îmbunătățirea vederii prin reducerea depunerii cheagurilor de fibrină la nivelul ocular, maladie, viață sexuală sănătoasă.

Prezentare: Nattokinase- flacon cu 90 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: 2.000 unitati fibrinolitice, făină de orez, hipromeloză, dextrină, meltodextrină, celuloză microcristalină  (fibră vegetală), gelatină, stearat de magneziu.

Mod de administrare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara cu 15-30 min înainte de mese.

 

2. Serrapeptase Forte

Serratiopeptidaza este enzimă extrasă din intestinul viermelui de mătase, care digeră proteinele depuse în exces, aceasta fiind principala cauză a acestei boli.

*Cercetările recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subția lichidul care se adună în zonele de inflamație, blocând eliberarea de compuși dureroși și dizolvând fibrina (o acumulare de proteine) care conduce la procese inflamatorii. Atacă şi dizolvă materia moartă din organism, precum celule moarte și curăţă sistemul circulator de elementele care "îngroaşă sângele" sau formează trombi care blochează circulaţia.

 Proprietăți:

- elimină inflamația, edema,trauma

- curăță trompele uterine ajutând la obținerea mai ușor a unei sarcini  

- digeră proteinele,

- elimină treptat chisturile și fibroamele de toate etiologiile

- curață excesul de fibrină din organism.

 

 Prezentare:Serrapeptase Forte - flacon cu 90 capsule

Ingrediente active/3 capsule: Best Serrapeptase Forte (din Seratiopeptidaza cu 240 000 de unitati de serratiopeptidaza reale)...... 120 mg.

Mod de administrare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara cu 15-30 min înainte de mese.

 

Profita de Livrare Gratuita la Pachetul Pentru 3 Luni de tratament AICI

 Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review